Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vag com לסקודה אוקטביה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב לפני מספר ימים ומכמה דיבורים פה בפורום הבנתי שיש תוכנה בשם ואג-קום

שאפשר דרכה לשנות כמה אפליקציות ברכב.

אפשר הסבר יותר מפורט כמו איזה אפליקציות זה יכול להפעיל באוקטביה שלי 1.8 הדגם המפואר כמו השארת אורות אחרי שהאוטו נכבה הפנסי ערפל עוקבי פניה וכד' כי הבנתי שזה שונה מרכב לרכב (סיאט סקודה ו VW

פורסם

יסדרו לך את כל האופציות הניתנות להגדרה בכל מוסך מורשה ברשת היבואן!

לא צריך לקנות פרה בשביל כוס חלב.... :-D

דרך אגב, תיזהר משימוש בכלי שציינת, במיוחד כשמדובר ברכב חדש באחריות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

שדיברתי עם הסוכן בחברה הוא לא ממש ידע מה זה התוכנה הזאת

אתה בטוח שבחברה הם יפתחו לי את האופציות האלה אם יש בכלל

ואם אתה יודע אם זה אפשרי באוקטביה שלי ואתה מכיר פונקציות אשמח לדעת כי אני חדש בזה

פורסם

כן, אני יודע במה המדובר ואין "רשימת פונקציות" כי היא שונה מדגם לדגם. עיין בספר הרכב, יש דגמים בהם ניתן לשנות אופציות באמצעות צג המחוונים תוך שימוש בידיות שלצידי ההגה ו/או כפתור שעל לוח המחוונים.

פנה ליועץ השירות במוסך ברשת היבואן, תגיד מה אתה רוצה ואם ניתן - יסדרו לך את זה באמצעות מחשב דיאגנוזה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני בדקתי את זה אין את האופציה של הפנסי עורבי פניה ושאר הדברים זה מוזר רצח בדגם הכי מפואר אין את זה ובכול סיאט איביזה יש

פורסם

חבר יקר,

תוכנת VAG-COM זה לא אייפון.לא קיים תפריט בתוכנה לשינוי פרמטרים בצורה קלה וברורה לכול מאן דבעיי.

במוסך לא יבצעו לך שום שינוי בחינם, לצערי גם במוסך המורשה הם לא 'המומחים' לשינויים אלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוקר טוב.

אוטו חדש, יש אחריות.

אני לא חושב שכדאי לך לגעת בכיוונים הקטנים של המחשב.

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...