Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סובארוו שנת 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לרכוש סובארו לאונה 1988.

נפגשתי עם המוכר שטוען שהוחלף לפני שנים מספר המנוע דרך משרד הרישוי אגב יש אזכור של קילומטראז' בתחתית הרישיון האם זה חלק מתהליך החלפת מנוע? . הרכב נראה סביר פלוס לגילו המופלג.

ברגע האחרון מצאתי את מס' השילדה שמטבע בחלק השמאלי העליון (אחרי הלוח מחוונים בצד המנוע)ומסתבר שמס' השילדה אינו תואם באופן מלא את המצוין ברישיון הרכב, חוסר ההתאמה באותיות מתחיל זהה ונגמר שונה (המספר הסופי בעל 6 הספרות זהה).

אני מראש מתנצל על השאלה הבאה שעלולה להישמע לחלקיכם טיפשית.

האם מס' השילדה מושפע מהחלפת מנוע? ומה החוק אומר (משרד הרישוי בעיקר).

אשמח לכמה שיותר אינפורמציה בנושא.

תודה רבה,

ניר

פורסם

בשנתיים האחרונות רושמים קילומטרז' בכל מבחן רישוי (טסט שנתי/חצי שנתי), וזה מופיע ברישיון הרכב. אין כל קשר להחלפת מנוע.

אתה צריך לאתר את מספר המנוע ולוודא שהמספר שלו זהה למה שמופיע ברישיון.

לגבי מספר שילדה - אם הספרות האחרונות תואמות - ככל הנראה אין עם זה בעיה.

מספר שילדה לא מושפע מהחלפת מנוע.

פורסם

למען הסדר הטוב,

מדוע אין משמעות למספר לא זהה בשילדה? אחרת למה הוא קיים?

טעות הקלדה? (לא מאמין)

יש לך במקרה מושג היכן מופיע מס' המנוע בסובארו כזאת?

תודה!

פורסם

לגבי מספר שילדה - אם הספרות האחרונות תואמות - ככל הנראה אין עם זה בעיה.

מספר שילדה לא מושפע מהחלפת מנוע.

קרא את כל מה שהדגשתי באדום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא יודע איך המומחה ממני אמר שזה תקין, עד כמה שידוע לי מס' שלדה חייב להיות תואם במלואו ,

אצלי הייתה ברכב טעות ברישיון ורק אחרי 20 שנה נזכרו ופתאום חייבו אותי לעבור בעמדה 1 בחולון, (הרכב לא עבר טסט בגל זה!!) ושם תוקנו עוד כמהטעויות ברישיון רכב,

אני יודע שזה לא קביל אבל מאחורי לוח השעונים, אם אתה מסתכל מחוץ לרכב יש גם כן את מס' השלדה שמוטע על הפלסטיק הפנימי, למרות שלא מסתכלים עליו, תבדוק אם המס' הזה זהה למס' שמוטבע על הפח של הרכב במקום הרגיל,

הספרות האחרונות הן הזיהוי של כל רכב ורכב כמו מס' סידורי .

בע"מ 5 בקובץ המצורף תמצא הסבר מלא למס' השלדה

Chapter01-General_Information.pdf

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...