Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום

יש לי בעיה בחיישן חום מנוע- המנוע לא מגיע לטמ"פ עבודה תקינה (90) ובד"כ החום מנוע נמוך .

עד הפעם הבאה שאני יגיע לרון חשבתי להחליף את החיישן בעצמי במידה וזה לא מסובך מידיי , אשמח לדעת איפה הוא נמצא בידיוק - יש לי היינס אבל משום מה זה לא מצויין שם :/

תודה ושבת שלום

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לפני שאתה קובע באופן חד משמעי שהתרמוסטט תקול רצוי מאוד לבצע סריקת תקלות לרכב ובהתאם לממצאים להמשיך.

התרמוסטט אצלך ברכב ממוקם על סעפת בעלת כ-5 ניפלים ואליהם מחוברים צינורות.

תעקוב אחרי הצינור התחתון שמחובר לרדיאטור בצד אחד ובצידו השני לבית התרמוסטט.

בכדי להחליף את התרמוסטט עלייך לרוקן את נוזל הקירור ולאחר מכן להתחיל בפירוק של התרמוסטט.

עלייך לפרק את שני הברגים שמהדקים את מכסה בית התרמוסטט ולמשוך אחורה את בית התרמוסטט ולהוציא את התרמוסטט+אטם.

תרכוש אך ורק תרמוסטט מקורי+אטם.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה

הקביעה לגבי הטרמוסטט היא מהסיבה שתמיד שאני נוסע בכביש מהיר החום מנוע יורד לבערך חצי ממה שהוא אמור להיות ( 45 ) בערך , נסיעות בתוך העיר לוקח למנוע הרבה זמן להגיע לטמפרטורת עבודה וגם לא תמיד מגיע ל90 אלה נמצא מתחת .

חיפשתי בהיינס שלי ולא מצאתי על כך שום פירוט :\ יש לך אולי צילום של זה או משהו מספרות טכנית ?

תודה

פורסם

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ? הרכב ידני ?

200 עמודים של היינס בימינו לא יכולים להקיף את כול המכלולים והדגמים וצירופים שונים של רכב עם מזגן או ללא מזגן עם בקרת אקלים ללא בקרת אקלים.

כאשר אתה מניע את הרכב ללא הפעלת מזגן, האם שני המאווררים עובדים במהירות מקסימלית ?

פורסם

תשמע אצלי באיביזה 01 הייתה אותה בעיה הייתי בטוח תרמוסטט לאחר החלפתו זה לא פתר לי את הבעיה.

לא המשכתי לטפל בזה כי מכרתי את הרכב. ממליץ לך לקנות תרמוסטט מאי באי אני בזמנו שלמתי למקורי 50 שקל כולל אטם כולל משלוח.

פורסם

מרק תודה רבה

בקשר לאיביי אז רק אצל הגרמנים באמת יש חלקים לVW ולהתחיל לשבור תראש איתם ולבקש שישלחו לארץ , רובם גם לא שולחים .

מישהו יודע מה מחיר הטרמוסטט ומי הוא היצרן המקורי של הטרמוסטט?

תודה

פורסם

לא קיים ייצרן מקורי אחד בלבד שמייצר עבור VAG את התרמוסטט אלא מספר יצרנים כגון:

wahler, febi, Behr.

תרמוסטט של wahler אולי תוכל להשיג אצל חבר הפורום מוסך רון.

פורסם

הכוונה הייתה למשהו שהוא לא זבל סיני במילים עדינות :)

תודה מרק אני יעלה תמונות של ההחלפה .

• תוכן חדש...