Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אענה לך בתור אחד מהמלעיזים על האיש "היקר" הזה:

בבחירות הקודמות הצבעתי ליכוד ובבחירות הללו שקלתי ברצינות רבה להצביע בעבור העבודה, בשל הקפיטליזם החזירי לטעמי שהביאו ביבי ושטייניץ.

לא משנה לי באיזו מפלגה ירוץ האדון שליט, אותה מפלגה תפסל אצלי אוטומטית כאופציית אצבעה - הייתי ברור מספיק?

כנראה שהתבלבלו לך הדברים החשובים עם הדברים הפחות חשובים.

אלעד

כפי שכתבתי הלוואי שייכנסו אנשים טובים לכל המפלגות, בכלל לא משנה לאיזה צד במפה הפוליטית הם ישתייכו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע מה לגבי השיקולים שלו לרוץ לבחירות ולא לעבוד בישקר - אני לא הייתי מתלבט...

בכל מקרה, מה שלי מאוד הפריע לראות היום זה את העובדה שהיום הוא היה עסוק יחד עם גלעד בלהודות ל "כל" מי שסייע בשחרורו - "נשיא צרפת,הארמון הצרפתי,העם הצרפתי,קנצלרית גרמניה והעם הגרמני" - לא יכול להיות שהם שכחו מישהו ברשימת התודות???

עצם העובדה שנועם שליט אפילו לא טרח לשנייה להודות ולו מעט לראש ממשלת ישראל או אפילו רק באופן כללי לממשלת ישראל פשוט בזויה בעיניי.

האדון יורק גם לבאר שהוא שתה ממנה, ויותר גרוע- לבאר שהוא מתכנן לשתות ממנה בעתיד..

נתי

פורסם

בשביל להודות לביבי יש את דן כנר, משפחת שליט קיבלה פטור.

כמו שאמרו לפני, בצדק רב, ביבי לא שחרר את גלעד שליט. כל כך הרבה גורמים, בעיקר גורמי בטחון, מעורבים בהחלטות האלה, שלראות את קצה הפירמידה כזה ששחרר די נאיבי, וזה במקרה הטוב. במקה הרע זה תוצר פרופגנדה שעובדת (ושרשור זה לראיה), עם תמונות מגעילות כמו תמונות של ביבי עם גלעד עוד לפני שיצאה תמונה אחת שלו עם ההורים שלו.

לגופו של עניין וממש בלי קשר לביבי - זה לא נראה טוב. הוא לא היה מוכר מדי בפוליטיקה ואף לא בעשייה ציבורית בקנה מידה ארצי (אין לי מושג מה הוא עשה ביישוב שלו או באזור הקרוב). נ ראה כמו מינוף בנאלי של החשיפה שהוא קיבל. וזה כנראה יעבוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ביבי כן שיחרר את גילעד, אם הוא לא היה מאשר את העיסקה אז גלעד לא היה פה,

הוא ניהל את זה בצורה הכי נכונה שיכולה להיות כדי להוריד את המחיר,

מה לעשות שהרוצחים שישתחרו , לא ממש הולכים לשבת מתחת לעץ ולסרוג סוודרים לחורף ...

ונועם שליט עם כל הכריזמטיות שלו, עשה לא מעט נזק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
יש בינהם הבדל מהותי:

האחד התפטר ממשרות מכניסות כדי להיבחר וגם אם יבחר - שכרו ייקטן בהשוואה למה שהוא הרוויח עד היום.

לשני קרתה טרגדיה שהביאה אותו לחשיפה ציבורית, חשיפה שהוא כל-כך התאהב בה, עד שאיננו מסוגל להפרד ממנה.

ממש לא נראה לי שנועם שליט התאהב בחשיפה. אני בטוח שלהיות סלב הוא לא חלום חייו.

ד"א גם הוא עזב משרה ב"ישקר". הוא לא איזה פליט ריאליטי שמחליט לרכב על הגל.

חוץ מזה שגם אם גלעד לא היה חוזר, לדעתי הוא היה מתמודד. לפוליטיקה יש לוח זמנים, ואם אתה רוצה להכנס לכנסת הבאה, אתה חייב להתחיל לפעול עכשיו (להכנס בצורה מסודרת לפריימריז של המפלגה וכו'...)

ומה תגיד על קרנית גולדווסר? גם היא אופורטוניסטית?

172

פורסם

זכיתי להכיר קצת את קרנית באפן אישי (הייתה רכזת הפר"ח שלי). מהתרשמותי, היא פשוט בן אדם טוב, אז די קשה לי להגיד את זה עליה. צינית היא לא.

ESTK - הפרופגנדה עובדת, כאמור. ביבי אולי נתן אישור פורמלי לעסקה, אבל להגיד שהוא ניהל את זה באופן שוטף, כולל המו"מ? אני חושב שזה לא בכיוון. אני כלל לא חושב שיש לו זמן לזה, או יכולת לרדת לרזולוציות הנדרשות. רוב העבודה במקרים כאלה היא מתחת לפני השטח ואת זה, מה לעשות, לא עושים ראשי ממשלות.מה שהוא כן ניהל היטב, ועודנו מנהל, זה יח"צ. עבד לאובמה, עובד גם בשבילו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחיר העיסקה לא השתנה מזה מספר שנים בגדול.

ונועם וגלעד רשאים גם לכעוס על שלקח 5 שנים ומעלה עד לשחרורו.

ככה שלמטבע כרגיל יש שני צדדים.

אולי בכלל הוא נשלח בשם משפחת ישקר למערכה הפוליטת??

לי אין ספק שתרומתו תהיה יותר גדולה מתרומתם של כמה חברי כנסת מכהנים או שכיהנו בעבר הלא רחוק.

ועדיין הוא לא נבחר להיות חבר כנסת, אז הוא לוקח סיכון על עצמו, שבסוף הדרך הוא לא יהיה חבר כנסת ואולי גם לא עם מקום עבודה.

מבחינת מקום עבודה להיות ח"כ אכבר ג'וב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נועם הוכיח שהוא אופורטוניסט עלוב. עדיף היה שישמח בחלקו וישב בלול , לפחות בתקופה הקרובה.

כל הרושם שהוא עשה עליי, התפוגג ברגע ההכרזה.

מפתיע. נורא מפתיע. אני מוכן להתערב שלא היית מדבר ככה אם הוא היה מתמודד מטעם מפלגת ימין כלשהי.

אתה כותב בדיוק מה שכתבתי, במילים אחרות.

עשקנות אינסופית על הדרך שאתה מאמין בה

היא גם ביטוי נרדף לאטימות, לחוסר-יכולת להודות בטעות, ואגוצנטריות.

תחליף רגע את השם "נועם שליט" ב"גונזו" או "קרמיט הצפרדע" ותבין מה הבעיה.

לגבי "איך אתה יודע" - ברור שאני לא יודע, זאת בסה"כ ההתרשמות שלי.

בתור רואה שחורות מסורתי, אשמח להתבדות.:-)

תעשה לי טובה. הבנאדם רצה להחזיר את הבן שלו הביתה והיה מוכן לעשות הכל. מזה אתה מסיק שהוא אטום, חושב שהוא תמיד צודק ואגוצנטרי? אז אם אתה קורא לרצון שלו להחזיר את הבן שלו בכל מחיר אגוצנטריות, אז יודע מה - כל הכבוד על האגוצנטריות שלו.

בקיצור - אין בסיס להסקות שלך, וזו באמת סתם ראיית שחורות שנובעת אולי ממניעים אישיים שלך, בלי שום עובדות בשטח. מבחינתי הוא חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו.

אני רוצה להתייחס לדברים כפשוטם.

האיש אמר- "אני רוצה לתרום חזרה" , אז תתרום.

תתנדב פה, תתנדב שם.

להיות חבר כנסת זו לא תרומה, לתפישתי.

כמו שאמרו, משכורת לא רעה ואין שום חובת עשייה.

זו מקסימום תרומה לחשבונו הפרטי.

ייתכן שהוא השתכר יותר בישקר, רק שאני לא בטוח שישקר היא בכלל אופציה עבורו, כרגע.

א. לא יודע אם זה מה שהוא אמר. זה פשוט נשמע לי הגיוני.

ב. יש לתרום ויש לתרום. להשפיע על דברים אמיתיים אפשר רק מבפנים. לא חוכמה לחלק אוכל לעניים או לתת כסף לעמותות. אם רוצים להזיז דברים במדינה צריך לעשות את זה ממקום כמו הכנסת, למשל. או ממקומות אחרים בשירות הציבורי.

ג. עצוב מאוד שאתה חושב שלחברי כנסת אין חובת עשייה. לא שחלקם לא חושבים ככה גם כן, אבל זה ממש לא צריך להיות ככה.

ד. אני ממש לא מחפש להיכנס לו לכיס. לא הכל עושים בשביל המשכורת.

לא משנה לי באיזו מפלגה ירוץ האדון שליט, אותה מפלגה תפסל אצלי אוטומטית כאופציית אצבעה - הייתי ברור מספיק?

גם כן אמירה מיותרת. אתה פוסל מפלגה שלמה בגלל בנאדם אחד שרץ בה לבחירות? אם ככה, אתה צריך לפסול כל מפלגה, כי בכולן יש אופרטוניסטים. והכי מצחיק - שאין לך באמת מושג מה הוא שווה, אבל אתה כל כך אנטי שאתה טוען שגם אם הוא היה רץ למפלגה שבה בחרת ב-15 שנה האחרונות - לא היית מצביע לה. לא דבילי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין כיצד כל המלעיזים שהגיבו בשרשור הזה היו מגיבים אם נועם שליט היה מודיע שהוא רץ לפריימריס של הליכוד.

באופן אישי אני מאחל לאיש היקר הזה המון בהצלחה.

או......נגעת בשורש העניין.

מה כל כך "יקר" בנועם שליט ?

אתה מכיר את נועם שליט טרם החטיפה ?

מכיר את האג'נדה הפוליטית שלו ?

או שהוא פשוט איש יקר מתוקף היותו אביו של החייל הכי מפורסם בצה"ל ב-5.5 שנים האחרונות ?

אם כך, למה שלא נריץ לרשימת מפלגה (לא משנה איזו מפלגה באמת) את תמי ארד ?

היא אישתו של אחד החיילים הכי מפורסמים בצה"ל גם היום.

אולי נריץ לרשימת מפלגה את קרנית גולדווסר, אישתו של אחד החיילים שגם נחטפו ב-2006 ? (היא התחילה את התעמולה שלה מזמן, אני בטוח שנראה אותה בקרוב באיזו רשימה).

כל אלה אנשים יקרים, רובנו לא הכרנו אותם לפני האירוע הנורא שחוו, היום הם הפכו להיות "אנשים יקרים" מכורח הנסיבות.

עכשיו שאני חושב על זה, אפשר להריץ את כל בני משפחות קורבנות השואה, קורבנות מערכות ישראל ומשפחות חטופי צה"ל.

וגם משפחות כבאים, סתם כי הם גיבורי ילדות של כולנו :lol:

אל תפגע מהציניות שלי, אני מקצין כדי להעביר את הרעיון:

האנשים האלה חוו טראומה, הם עברו משהו שאני באמת לא מאחל לאף אחד, זה אכן הפך אותם בתודעת הציבור ל"אנשים יקרים".

האם זה אומר שהם צריכים לפנות לפוליטיקה בגלל זה ?

לא, אבל גם אם החלטתם, יקרה משהו אם תמתינו קצת ותורידו פרופיל לפני שתעשו את זה ?

בהקשר לשאלה הראשונה שלך, אם נועם שליט היה מתמודד בפריימריז לליכוד זה היה מתסכל אותי עוד יותר כיוון שאני שנים מצביע ליכוד (באמת הפתעה נוכח שירותי הצבאי) והצטרפותו למפלגה היתה מעלה בי תהיות אם להצביע או להשאר קול צף.

לגבי קצינים בכירים וכו' שפונים לפוליטיקה, מי שחושב שצה"ל והפוליטיקה באמת מופרדים לא יודע איפה הוא חי.

לא סתם קצינים בכירים שפונים לפוליטיקה מוגדרים כמי ש"פנו להמשך הטבעי של שירותם הצבאי", ככל שעולים בסולם הדרגות והתפקידים אתה באופן טבעי מתערבב עם פוליטיקה (ישיבות שבועיות עם שר הביטחון, ראש הממשלה וכו').

מעבר לזה שאם אתה קצין בכיר אתה כבר נמצא בתודעת הציבור מבחינה תקשורתית כבר מספר שנים אז כן, במקרה של קצינים בכירים זה המשך די ישיר לשירות הצבאי, הם פושטים מדי צבא ולובשים מדים אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איך אתה יודע? כל מה שאני ראיתי על הבנאדם הוא צניעות ושקט בצירוף עם עקשנות אינסופית על הדרך שהוא מאמין בה. אם הוא היה נבחר לכנסת הוא היה מהראשונים שהייתי בוחר לפנות אליהם עם בעיה.

העקשנות לא היתה על "דרך", היא היתה על להציל את הבן שלו. הוא לא ניהל קמפיין אידיאולוגי, ערכי, הוא ניהל קמפיין אישי.

הריצה לפוליטיקה מראה שהפסאדה של "האיש השקט שנאלץ, בעל כורחו, לצאת לאור הזרקורים, על מנת להציל את בנו" היתה בדיוק זה - פסאדה. חלק מההצגה האישית של הקמפיין.

ההצטרפות שלו ליחימוביץ' (דמגוגית עוד מתקופת היותה עיתונאית מוטה ולא אובייקטיבית, ושנייה אולי רק ליעל דן), בעיתוי שנבחר, מראה כי האיש חיית תקשורת יעילה (בעצמו או מי שעובד איתו).

זה לא בא לשנות את דעתי, שאיש הישר בעיניו יעשה, אבל הוא לא איך שהוא מציג את עצמו.

dorki - הנטייה שלך לבחור את הבחירות שלך על סמך כותרות מאוד תמוהה בעיני. נתניהו היה קפיטליסט רפובליקני מובהק מאז ומעולם ומעולם טען או פעל אחרת, ובכל זאת הצבעת לו.

מה נשתנה בבחירות האלו?

כלום.

יחימוביץ', זו שהתכוונת להצביע לה, היתה, לדוגמא, ממתנגדי הפחתת שווי השימוש על הליסינג, אחד הצעדים המטיבים שעברו על שוק הרכב (יש נושאים אחרים שאני לגמרי מאחוריה, למשל עניין עובדי חברות כ"א, שלא ייטעו בי במקובעות רעיונית/פוליטית).

כשאתה בא לבחון פוליטיקה, אל תבחר על סמך סיסמאות והצהרות התקשורת ברגע נתון. מפת האינטרסים, המשרתי והאדונים, היא יותר מורכבת וחוצה מפלגות, כמו גם אידיאולוגיות. למשל, פואד בן אליעזר, אביר גלדת חברת החשמל, חבר מפלגת העבודה, הוא האיש שיוריד את מחירי החשמל?

בכל מקרה, אפשר למצא בכל מפלגה פרסונה נון גרטה, אם תחליט למי להצביע על סמך זה, תישאר בסוף בבית ביום הבחירות..

אני לא אומר

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אסור לצטט הודעה מעליי לכן אענה לך 1 ל-1 על מה שכתבת בכחול:

1.מצויין, אז לכבוד מה בדיוק הוא מקבל תמיכה ?

2.את זה פספסתי אבל גם זה מצויין, מחזק את תחושותיי עוד מההרצאה שלה שהייתי נוכח בה לפני שנה וחצי, היא הגיעה במיוחד להונג קונג, זיינה את השכל במשך שעה (סליחה על הביטוי) והותירה אולם עם 60 איש ששואלים את עצמם "מה לעזעזאל היא רצתה ???".

אבל היא כמובן מתמודדת ראויה, הרי בעלה נחטף במהלך שירות צבאי, היא זכתה ל-15 דקות או יותר של תהילה ומכאן והלאה- יאללה, בוא נרוץ לפוליטיקה.

ההרצאה שלה עסקה אגב ב-3 דקות על החטיפה ועוד 57 דקות "אני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני".

היה מעניין.

3.פספסת את הנקודה שלי אבל יאללה בוא נזרום איתך ונקים את המפלגות הבאות:

מפלגת הולכי הרגל החוצים ברמזור ירוק.

מפלגת האנשים השוטפים ידיים לאחר ביקור בשירותים.

מפלגת האנשים שלא מחטטים באף כי זה לא מנומס.

כל אלה מפלגות שיכולות לדאוג לאוכלוסיות מסויימות.

:wink:

הכוונה שלי בכתיבה המקורית היתה שלא צריך לתת למישהו רוח גבית בגלל שהוא משתייך לאוכלוסיה של "אנשים יקרים".

4.אתה צודק, לפני שהימין עלה לשלטון השמיים היו כחולים יותר, מפלס הכנרת היה גבוה יותר, ים המלח הוכרז כאחד מפלאי עולם, הערבים היו עולים לאוטובוסים ופותחים תיק ענק ממנו היו שולפים זרי פרחים שאותם חילקו לנוסעים וזוגות צעירים קיבלו דירות בחינם.

נבלות מפלגות הימין....

אה רגע, הודות להם עוד יש כלכלה בארץ והמדינה לא בפשיטת רגל.

NEXT.

נועם שליט לא פושט שום מדים אבל אם נוח לך לשכנע את עצמך- לבריאות חביבי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמו שאמרו לפני, בצדק רב, ביבי לא שחרר את גלעד שליט. כל כך הרבה גורמים, בעיקר גורמי בטחון, מעורבים בהחלטות האלה, שלראות את קצה הפירמידה כזה ששחרר די נאיבי, וזה במקרה הטוב. במקה הרע זה תוצר פרופגנדה שעובדת (ושרשור זה לראיה), עם תמונות מגעילות כמו תמונות של ביבי עם גלעד עוד לפני שיצאה תמונה אחת שלו עם ההורים שלו.

משפחת שליט בעצם המחאה שלה סימנה את ביבי כאחראי לכך שגלעד בשבי.

אם ביבי אחראי להיותו בשבי - אז ביבי גם אחראי לשחרור, מישוואה פשוטה.

ממש לא נראה לי שנועם שליט התאהב בחשיפה. אני בטוח שלהיות סלב הוא לא חלום חייו.

ד"א גם הוא עזב משרה ב"ישקר". הוא לא איזה פליט ריאליטי שמחליט לרכב על הגל.

ומה תגיד על קרנית גולדווסר? גם היא אופורטוניסטית?

לדעתי נועם שליט הוא אופורטוניסט שהתאהב בחשיפה אל המצלמות, הוא איננו מסוגל לשאת את הירידה במתח וחזרה לשגרה - ולכן הוא גם מחפש ריגושים חדשים לאור המצלמה - הפעם אצל שלי.

קרנית גולדווסר עברה תקופת צינון מתאימה, בעבורי היא כבר לא 'אשת החטוף' אלא קרנית - אדם שעומד לבחירה בזכות עצמו.

dorki - הנטייה שלך לבחור את הבחירות שלך על סמך כותרות מאוד תמוהה בעיני. נתניהו היה קפיטליסט רפובליקני מובהק מאז ומעולם, ומעולם טען או פעל אחרת, ובכל זאת הצבעת לו.

מה נשתנה בבחירות האלו?

כלום.

השתנה דבר אחד - מטוטלת המס נעה יותר מידי לכיוון מסויים וזה נתפס בעיני כמוגזם.

די אם אציין את התייקרות המים (מע"מ ותאגידי מים שהוקמו), בלו על דלק (ששטייניץ ברוב טובו חסך מאיתנו את ההתייקרות האחרונה שתוכננה), העלאת מס רווחי הון - עליית מחירים כאן ועליית מחירים שם עם פערים חברתיים בלתי נסבלים.

אין לי תלונות על מצבי הכלכלי, אבל כשאני שואל את עצמי איך יסתדר כאן הדור הבא, מתגנבת לליבי התחושה שמישהו באוצר פספס ובגדול.

זו הסיבה שבבחירות הבאות ההצבעה שלי תהייה לכיוון מפלגה עם ערכים יותר סוציאליים.

את זה כותב קפיטליסט בנשמתו.

פורסם
העקשנות לא היתה על "דרך", היא היתה על להציל את הבן שלו. הוא לא ניהל קמפיין אידיאולוגי, ערכי, הוא ניהל קמפיין אישי.

הריצה לפוליטיקה מראה שהפסאדה של "האיש השקט שנאלץ, בעל כורחו, לצאת לאור הזרקורים, על מנת להציל את בנו" היתה בדיוק זה - פסאדה. חלק מההצגה האישית של הקמפיין.

ההצטרפות שלו ליחימוביץ' (דמגוגית עוד מתקופת היותה עיתונאית מוטה ולא אובייקטיבית, ושנייה אולי רק ליעל דן), בעיתוי שנבחר, מראה כי האיש חיית תקשורת יעילה (בעצמו או מי שעובד איתו).

עפר, האיש התחיל את המאבק בעל כרחו כאדם אלמוני שלא מחפש ולא יודע לעמוד באור הזרקורים אבל נזרק לזירה מכורח הנסיבות. במשך חמשת השנים שעברו האיש למד והשתפשף ולמעשה עבר תהליך שלאיש ציבור רגיל לוקח 20 שנים לעבור.

אין לי מושג מה דיעותיו של האיש, מה הוא מתכוון לעשות, מה הוא רוצה לקדם ואיך ולכן אני לא יודע אם אני תומך בו או לא. הדבר היחיד שהוא הראה בחמשת השנים האלה הוא שהאיש יודע לנהל מאבק עיקש אבל ענייני ומכובד.

מה שכן, אני בהחלט חושב שזכותו המלאה להתמודד, זכותו למנף את החשיפה לה זכה ושהוא לא חייב לאף אחד התנצלות.

לכל אלה שטוענים שהוא "שכח" להודות לביבי אז קודם כל מי ששחרר אותו זה כל הממשלה ולא רק ראש הממשלה ולהם (כולל לביבי) הוא הודה מזמן. מה שהוא עשה זה להודות לראשי המדינות הזרות שנחלצו לעזרה ולהם גלעד עוד לא הודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שהאיש יודע לנהל מאבק עיקש אבל ענייני ומכובד.

ענייני?!

1. האיש ניהל קמפיין אישי, לקידום אינטרס פרטי.

2. הקמפיין לשחרור גלעד שליט היה כל דבר, רק לא ענייני. הוא אישי ודמגוגי. קמפיין שהתרחק ככל הניתן מהסוגייה העניינית, לאומית, בטחונית, פוליטית והתרכז אך רק באספקט האישי של האדם בשבי ומה שעובר על משפחתו, תוך ניצול הזירה הזו ליצירת הזדהות.

3. הקמפיין היה אישי ודמגוגי גם בכך שהציב פרסונות, בעיקר ראש הממשלה, כמי שמחזיקות את המפתח לחירותו של פרט אחד, במטרה להפעיל עליהם לחץ אישי, שוב, לא ענייני לתפקידם.

האיש מניפולטור תקשורתי פר-אקסלנס, שהריץ את המחזמר הכי טוב בעיר, עם מיטב כוכבי הבידור והתקשורת.

קמפיין ענייני... נו, באמת...

ועדיין, רוצה לרוץ, שירוץ. זכותו. לגיטימי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...