Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכתבו לפניי - חוסר טעם, או טעם רע.

בכלל, אני בספק אם אדם כזה מסוגל לייצג משהו אחר מאשר דעותיו-שלו או להיות קשוב לבוחריו.

זה אמנם נכון לכל פוליטיקאי שהוא :wink: אבל איך שהוא כאן זה מריח אפילו חריף יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קודם כל, לא ראש הממשלה, האדם, שיחרר את הבן של נועם. מדינת ישראל שיחררה את החייל גלעד שליט. אין פה עניין של טובות אישיות.

אם ראש הממשלה היה מתקשר אליו ומבקש ממנו לא לרוץ, כי הוא חייב לו טובה, זה היה מעשה פלילי.

מה ייקרה מחר, מי שהעירייה שיפצה לו את הרחוב לא יוכל לרוץ לראשות העיר, כי הוא חייב לראש העיר "טובה"?

זה נראה לי מוזר שאתה לא יכול להפריד בין האישי לציבורי.

מה גם ששליט רץ לפריימריז של "העבודה", בה הוא חבר מ-96', לא לאלו של הליכוד...

מה שאני אומר שזה פשוט לא נראה טוב בכלל, ואני מאוד תומך בדיעה שאומרת שהוא צריך להתקפל ולשבת קצת בשקט,

עם כל הכבוד ,ראש הממשלה קיבל החלטה והסכים לעשות את העסקה הזו, והוא זה שחתם ואישר בסוף, ואם ביבי לא היה מאשר את העסקה הבן שלו היה ממשיך להרקב במרתף בעזה.

אתה הצגת את זה כאילו אמרתי שביבי עשה לו טובה אישית, זה לא נכון, אבל בתור בן אדם , זה לא מכובד להיות שותף להפלה של מישהו שעזר לך, איך שלא תנסה להציג את זה זה פשוט ככה.

במיוחד עכשיו כל כך מעט זמן אחרי העסקה, ואחרי שנגמרה החגיגה התקשורתית . הוא רוצה למשוך סביבו תשומת לב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה הקשר בין ביבי לבין ההחלטה של נועם שליט להיכנס לפוליטיקה.

אם להאמין לביבי הרי את האור הירוק להתקדמות העיסקה נתנו האחראים החדשים למוסד ולשב"כ שהגיעו למסקנה שהשחרור של ארכי / רבי המרצחים לא מהווה סכנה . המלצה זו היא , היא, שהביאה לקידום העיסקה.

כל מי שיכול לתרום ורוצה להיכנס לפוליטיקה יבורך. גם אם מקבלים על כך תמורה .

והעם יחליט את מי הוא רוצה לראות כחבר כנסת.

הבעיה בשיטת הבחירות הנוכחית , שהבחירה היא לא לאדם מסויים אלא לדרך מסויימת /מצע מפלגה .

מה השוני בין נועם שליט לאלוף בצה"ל שפורש והולך לפוליטיקה על סמך הכרות הציבור אותו ואת פועלו הצבאי.

בהרבה מערכות בחירות בעבר קמו מפלגות שזכו להצלחה גדולה / כבירה בבחירות ונעלמו אחרי קדנציה אחת או שתיים.

החל מד"ש בשנת 1977 שזכתה ל 15 חברי כנסת ולמעשה גרמה לכך שהליכוד בראשות מנחם בגין נהייתה המפלגה הגדולה ביותר ומנחם בגין נבחר לראשות הממשלה ועבור בשינוי עם טומי לפיד מפלגתו של רפול צומת ומפלגת הגימלאים.

כל אלה מוכיחים כי העם מחפש לשנות ולהחליף אבל לא הולך לו.

ולכן אנחנו מקבלים את המפלגות הראויות לנו כנראה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
א.כן, אני ציני מאוד.

ב.לרענן הגדרות? איך אתה מגדיר את המילה תרומה?

ג.הוא יעשה מהלכים בכדי לשכנע את הציבור שהוא ראוי לעבוד בכנסת.

אתה צריך להפסיק להתייחס לדברים כפשוטם. כמו "לעבוד בכנסת" או "תרומה". אדם יכול לקבל משכורת נפלאה (וח"כים מרוויחים לא רע, כידוע) ועדיין לעשות המון בשביל המדינה שלו. הוא גם יכול להיות אופורטוניסט מוצץ דם שיושב על כסא המלכות ולא עושה דבר. כמובן שאין לנו דרך לדעת מי מאלה הוא נועם שליט, אבל אנחנו יכולים רק לנחש, והניחוש שלי מכל המידע שיש לי עליו, הוא שהוא מהסוג הראשון. רק הזמן יגיד.

כשאתה רץ לכנסת אתה תורם בראש ובראשונה לעצמך - ולראיה מספרם הרב של האנשים שמוכנים לעשות הכל תמורת כיסא בכנסת.

כשאתה עובד בשירות הממשלתי אתה ממש לא תורם לחברה אלא עובד אצל המעסיק הטוב ביותר שיכולת להשיג, כמובן שאם אתה בכיר מספיק ומוכשר מספיק - אתה מנצל את משרתך בשירות הממשלתי כדי להשיג משרה מפתה ש"שכרה בצידה" בשוק הפרטי...

לאמור לעיל ישנו רק יוצא מן הכלל אחד - אתה באמת תורם לחברה אם במקום משרה מפתה שיש לך בשוק הפרטי, בחרת במשרה עם משכורת צנומה בצבא/בשירות המדינה.

אולי, אבל זה לא אמור להיות ככה. ריצה לכנסת צריכה להיות תרומה לציבור שבחר בך. ולדעתי, כמו שאמרתי קודם, זה בכלל לא משנה כמה כסף אתה מרוויח. למשה כחלון, למשל, הייתי משלם כפול. מגיע לו.

כמו שכתבו לפניי - חוסר טעם, או טעם רע.

בכלל, אני בספק אם אדם כזה מסוגל לייצג משהו אחר מאשר דעותיו-שלו או להיות קשוב לבוחריו.

זה אמנם נכון לכל פוליטיקאי שהוא :wink: אבל איך שהוא כאן זה מריח אפילו חריף יותר.

איך אתה יודע? כל מה שאני ראיתי על הבנאדם הוא צניעות ושקט בצירוף עם עקשנות אינסופית על הדרך שהוא מאמין בה. אם הוא היה נבחר לכנסת הוא היה מהראשונים שהייתי בוחר לפנות אליהם עם בעיה.

מה שאני אומר שזה פשוט לא נראה טוב בכלל, ואני מאוד תומך בדיעה שאומרת שהוא צריך להתקפל ולשבת קצת בשקט,

עם כל הכבוד ,ראש הממשלה קיבל החלטה והסכים לעשות את העסקה הזו, והוא זה שחתם ואישר בסוף, ואם ביבי לא היה מאשר את העסקה הבן שלו היה ממשיך להרקב במרתף בעזה.

אתה הצגת את זה כאילו אמרתי שביבי עשה לו טובה אישית, זה לא נכון, אבל בתור בן אדם , זה לא מכובד להיות שותף להפלה של מישהו שעזר לך, איך שלא תנסה להציג את זה זה פשוט ככה.

במיוחד עכשיו כל כך מעט זמן אחרי העסקה, ואחרי שנגמרה החגיגה התקשורתית . הוא רוצה למשוך סביבו תשומת לב.

מתאים לך להגיד דבר כזה. אתה רואה הכל בראייה צרה שמתאימה רק להשקפת העולם שלך. מין עניין של "כבוד". אתה שוכח בנוחות שכמו אולמרט, גם ביבי סחב את נועם שליט במשך חודשים ושנים עד שהסכים להחזיר את הבן שלו. ובעיקר שוכח שביבי ממש לא עשה את זה רק בשביל משפחת שליט, אלא הרבה מאוד בשביל עצמו.

אני ממש לא חושב שנועם שליט עושה את זה בשביל תשומת לב. לא נראה שהוא טיפוס כזה. אולי אני טועה, אבל כאמור - רק הזמן יגיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה בדיוק מה שאתה אומר, שביבי עשה לו טובה אישית, ושנועם שליט חייב לו משהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עופר - תקרא שוב.

כתבתי על עובדי מדינה כמו ניר גלעד, שוקי אורן ודומיהם, הכוונה לא הייתה כלפי נבחרי ציבור.

כתבת על כולם.

יש עובדי מדינה מצויינים (זליכה, פישר), וגם לא כל מי שעושה לביתו הוא בהכרח עובד מדינה גרוע. למעשה, בעל משרה יכול להיות אפילו מושחת (לעשות לביתו באופן פלילי) ובו"ז גם לעשות דברים נכונים.

החיים זה לא שחור ולבן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כשקראתי על כך אתמול זה מיד הרגיש לי לא במקום.

זה אחלה שהוא פעיל במפלגת העבודה משנת 96, זה עדיין לא סותר את העובדה שהטיימינג בו בחר לעשות את המהלך הזה משאיר טעם רע.

יכול להיות שהוא בנאדם מאוד מוכשר, על דרך טיפולו בעניין גלעד שליט אפשר לדון עוד הרבה, לי יש בעיה עם אופטרוניסטים, אני נוטה לא לסמפט כאלה אנשים וזה מה שהוא- זיהה את תמיכת הציבור במאבקו אז עכשיו הוא רוצה לנתב את זה כדי לקדם את עצמו.

לא היה קורה שום דבר אם היה ממתין עוד שנה-שנתיים כדי להכנס לפוליטיקה, הוא עדיין היה בתודעת הציבור והוא לא היה משאיר רושם רע.

:mm_yeah:

זה דיסוננס מאוד גדול בעיניי. אחרי שבנו הוחזר מהשבי הוא ביקש בתוקף "תנו לנו שקט על מנת לתת למשפחה להשתקם". עכשיו תוך תקופת זמן קצרה מאוד, הוא מתעקש לצאת מדלת אמותיו ולחשוף את משפחתו לתוהו-ובוהו נוסף של תשומת לב מהתקשורת ומהאזרחים. מיותר.

[כאן נמחקה הערה פוליטית/אידיאולוגית. נא לשמור את הדיון לגבי נועם שליט בלבד]

:mm_yeah:

נועם הוכיח שהוא אופורטוניסט עלוב. עדיף היה שישמח בחלקו וישב בלול , לפחות בתקופה הקרובה.

כל הרושם שהוא עשה עליי, התפוגג ברגע ההכרזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איך אתה יודע? כל מה שאני ראיתי על הבנאדם הוא צניעות ושקט בצירוף עם עקשנות אינסופית על הדרך שהוא מאמין בה.

אתה כותב בדיוק מה שכתבתי, במילים אחרות.

עשקנות אינסופית על הדרך שאתה מאמין בה

היא גם ביטוי נרדף לאטימות, לחוסר-יכולת להודות בטעות, ואגוצנטריות.

תחליף רגע את השם "נועם שליט" ב"גונזו" או "קרמיט הצפרדע" ותבין מה הבעיה.

לגבי "איך אתה יודע" - ברור שאני לא יודע, זאת בסה"כ ההתרשמות שלי.

בתור רואה שחורות מסורתי, אשמח להתבדות.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

sronis כתב:

אתה צריך להפסיק להתייחס לדברים כפשוטם. כמו "לעבוד בכנסת" או "תרומה". אדם יכול לקבל משכורת נפלאה (וח"כים מרוויחים לא רע, כידוע) ועדיין לעשות המון בשביל המדינה שלו. הוא גם יכול להיות אופורטוניסט מוצץ דם שיושב על כסא המלכות ולא עושה דבר. כמובן שאין לנו דרך לדעת מי מאלה הוא נועם שליט, אבל אנחנו יכולים רק לנחש, והניחוש שלי מכל המידע שיש לי עליו, הוא שהוא מהסוג הראשון.

ואני אומר-מה פירוש?

אני רוצה להתייחס לדברים כפשוטם.

האיש אמר- "אני רוצה לתרום חזרה" , אז תתרום.

תתנדב פה, תתנדב שם.

להיות חבר כנסת זו לא תרומה, לתפישתי.

כמו שאמרו, משכורת לא רעה ואין שום חובת עשייה.

זו מקסימום תרומה לחשבונו הפרטי.

ייתכן שהוא השתכר יותר בישקר, רק שאני לא בטוח שישקר היא בכלל אופציה עבורו, כרגע.

סלע

פורסם
אני שוב אומר, אין לי בעיה עם נועם שליט כאישיות, כן יש בעיה עם התזמון הזה שהוא קיבל את ההחלטה להכנס לפוליטיקה.

הוא ועוד איך אופורטוניסט, הוא מנצל את גלי האהדה שזה מהציבור בעקבות חטיפת בנו וזה ממש לא לעניין לטעמי.

אז מה, בחטיפה הבאה יגיע מתמודד לנשיאות המדינה?

שב קצת, תנוח, תצא מאור הזרקורים, תוריד פרופיל ותתמקד במשפחה שלך, הפוליטיקה לא בורחת לאף מקום.

כן ישר או לא ישר, ההיסטוריה מלמדת שרוב מי שנכנס לפוליטיקה ״התעקם״ כדי להתאים את עצמו לתבנית החדשה.

מנועם שליט תבוא הישועה?

אולי כן ואולי לא, הייתי שמח לגלות שכן, אבל בעוד כמה שנים, לא היום.

היום הוא משאיר טעם כל כך רע שגם אם הייתי מצביע למפלגת העבודה הוא לא היה מקבל את הקול שלי, אני פשוט לא מתחבר לאנשים כאלה.

לא מסכים איתך.

לפני חמש שנים כל בני משפחת שליט היו אנשים אחרים לגמרי. נסיבות החיים הביאו אותם לצת למסע ששינה אותם כליל. היום נועם הוא לא אותו נועם שהיה מהנדס בישקר. אני לא יודע אם הוא טוב יותר או פחות כי לא היכרתי אותו אז וגם היום אני לא מכיר אותו פרט להופעות בתקשורת.

כמו שקצינים בכירים פושאטים מדים ונכנסים לפוליטיקה, כמו שעיתונאים חוצים את הקוים (ולא מדובר רק על לפיד אלא על יחימוביץ', אורבך, בן סימון, הורוביץ ועוד), כמו שדוגמניות מחליטות להיבחר לכנסת וכמו שפוליטיקאים מעבירים את המקצוע לבניהם בירושה כך גם נועם הולך לנסות לשנות משהו במדינה.

אני לא חושב שהוא עושה את זה מטעמי טובות הנאה כי מהנדס בישקר מרויח מספיק טוב והעבודה שלו קבועה אבל ימים יגידו. בכל מקרה כשאני בוחר להצביע למפלגה מסויימת אני בוחר עיסקת חבילה שאת חלק ממרכיביה אני יותר מעריך וחלק פחות. אם החבילה תהיה טובה אבחר בה בלי קשר לאדם מסויים לפה או לשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעניין כיצד כל המלעיזים שהגיבו בשרשור הזה היו מגיבים אם נועם שליט היה מודיע שהוא רץ לפריימריס של הליכוד.

באופן אישי אני מאחל לאיש היקר הזה המון בהצלחה, על אף שמרבית הסיכויים הם שלא אצביע בבחירות הבאות לעבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הצחקת אותי. דווקא מנהל בקארזפורום מכניס את הפוליטיקה

לשרשור שלא היו בו עד עכשיו ימין ושמאל (בניכוי כמה מחיקות...)?

זה לא משנה אם הוא היה מצטרף לחד"ש או לאיחוד הלאומי.

פורסם

לא הכנסתי לכאן שום פוליטיקה אלא רק העליתי תהייה. העובדה שציינתי שלא אצביע לעבודה מלמדת על כך שאני מפרגן לו על המהלך שעשה על אף שככה"נ אינני נמנה על בוחריו הפוטנציאליים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מעניין כיצד כל המלעיזים שהגיבו בשרשור הזה היו מגיבים אם נועם שליט היה מודיע שהוא רץ לפריימריס של הליכוד.

באופן אישי אני מאחל לאיש היקר הזה המון בהצלחה, על אף שמרבית הסיכויים הם שלא אצביע בבחירות הבאות לעבודה.

אענה לך בתור אחד מהמלעיזים על האיש "היקר" הזה:

בבחירות הקודמות הצבעתי ליכוד ובבחירות הללו שקלתי ברצינות רבה להצביע בעבור העבודה, בשל הקפיטליזם החזירי לטעמי שהביאו ביבי ושטייניץ.

לא משנה לי באיזו מפלגה ירוץ האדון שליט, אותה מפלגה תפסל אצלי אוטומטית כאופציית אצבעה - הייתי ברור מספיק?

• תוכן חדש...