Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי קצת כסף מיותר והחלטתי לפנק את עצמי (יותר נכון האישה החליטה) בעוד זוג אופניים, התקציב מראש היה גבוהה

בסביבות ה7 אלף יורו, והיו מספר דגמים על הכוונת, ראיתי דגם שממש מצא חן בעני והוחלט להזמין אותן, אבל ממש כמה דקות לפני

נכנס אלינו לחנות לקוח אשר החליט להחליף את האופניים שלו (כל שנה קונה חדש) בגלל שאלו לא מה שהוא בדיוק חשב שיהיו,

האופניים חדשים לגמרי, בקושי רכב עליהן, והמחיר? מחיר מחירון שלהן פה בשוויץ עומד על 9800 פרנק, ואני שלמתי עליהן 4600

איתן מגיע גם מוט כסא מתכוון של רוק שוקס, אשר נשלח על ידי בעל האופניים לטיפול תקופתי בחברה, הוא החליף בדיוק אצלנו

דיסקים ורפידות, וקנה גם צמיגים חדשים וכל זה בשבילי :)

אז זהו ביום שלישי האופניים שלו יגיעו ואז אלו ימצאו את דרכם אצלי בבית.

האישה ממזמן הבינה שהשתגעתי, והאוסף של האופניים שיש לי הן קצת יותר מדי (כרגע יש זוג עם 100 ממ, 130, 140, 150 ואלו עם 160 מ"מ).

אז הינה הן סנטה קרוז נומד 2011 עם קראנק מקרבון של SRAM XO, בולמים של פוקס, ברקסים של AVID CR

ועוד חמוצים :)

מי שיהיה בשוויץ בקיץ מוזמן לבוא לרכב, אופניים לתת יש לי מספיק D:

1.jpg

פורסם

הנומאד אופניים פגז :)

אני בעצמי רוצה להחליף את ה SX TRAIL שלי ב ENDURO EVO החדשות

ואולי אפילו את אופני הדאונהיל שלי בשלדה חדשה יותר

תתחדש על הנומאד! האבזור שם סוף הדרך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה אכן אופניים מדהימות שמסוגלות לעשות הכל בדיוק כמו שרציתי, רוב הטיולים שלי הם בהרים ועם הרבה קטעים טכניים של עליות ובעיקר של ירידות, בקיץ ארשום חוות דעת עליהן, איך הין מסתדרות הם המסלולים פה בהרים :-D

ספשלייזד התבאסתי מהן חבל על הזמן, לא מבחינת הרכיבה, אלא שכל שנה פשוט משנים את האופניים די מבאס לראות את זה

פורסם

תתחדש. ההצעה של שוויץ מפתה, תזהר שלא תגמור עם מפגש פורום אצלך בסלון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה כי לא רכבת על האנדורו EVO EXPERT :)

ביולי אני עולה ללה ז'ה\מורזין

אולי אקפוץ לחפוז בקראנס מונטנה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

7000 יורו ואפילו רגלית צד אין לה? איך בדיוק תעמיד אותן כשתקנה פלאפל ותרצה לשבת לאכול?

או שזה לאנשים שלא עוצרים?

תתחדש. אני אישית לא מבין את השיגעון של האופניים. כבר מזמן אפשר היה לראות שמי שזז הכי לאט ועושה הכי מעט חיי הכי הרבה (תראו את הצב, כמה שנים הוא חיי).

פורסם

תראה למזלי התחביב הוא רק אופניים, אצל אישתי זה מתחיל בנעליים וממשיך בתיקים ומי יודע לאן זה עוד יגיע :)

לפחות בתחביב שלי אני יכול להנות.

חוץ מזה אמרנו שעכשיו אפשר להנות ולהגשים את התחביבים שלנו, לפני שיהיה לנו ילד ואז לצערי בהתחלה לא יהיה זמן כל כך לנשום.

ועוד לא ניצלתי את כל ה7000 יורו :twisted: יש עוד כמה דברים שאני צריך להזמין

פורסם

זה שוויץ, זה?! יש שאריות של עלים על הכביש!

מהר, לנקות אותם מיד לפני שהשכנים ילשינו עליך לעירייה ותחטוף קנס!

תתחדש ותיהנה, או שמא "תתענה", רק המחשבה על העליות שיש שם גורמת לי לקוצר נשימה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וואוו תתחדש אופניים מדהימות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הזכרת לי נשכחות מהספשלייזד ביג היט אקספרט שהיו לי, בולם מפלצתי של 180 ממ מקדימה.

תתחדש נראה מעולה!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...