Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים.

קניתי את רכבי לפני כמעט שנה אם כמה מכות ושיפשופצים מעצבנים, בטמבונים מאוחרה ומקדימה שהשאיר לי בעל הרכב הקודם.

עברה כמעט שנה, והרכב קיבל פה ושם עוד כמה מכות בחניות בזמן שלא הייתי לידו.

אני רוצה לצבוע מחדש את שתיהם כייון שצבע הרכב שפניה, אני מפחד שהפחח לא ידע להתאים 100 אחוז את הצבע,

ויהיו הבדלי צבע. האם כדאי לא לקחת סיכון ולשפץ את זה במורשה מאזדה? כמה אמור לעלות שיפוצץ של שתיהם?

הימור שלי 1300 גג?

יש למישהו המלצות לפחח טוב והוגן באזור פתח תקווה והסביבה?

וכמה זמן בערך לוקח עבודה כזאת?

הרכב לאנטיס .04

פורסם

מצטרף לשאלה, אותו המצב רק לאנטיס 99.

בנוסף האם כדאי במקום לשפץ לקנות חדשים מפירוק במצב סביר++?

מה תצא העלות אז?

פורסם

תודה על ההמלצות למישהו יש עוד המלצה?

עדיפות לאזור פתח תקווה.

יש לי עוד שאלה שמטרידה אותי, כמה זמן אני יצתרך להשאיר לו את הרכב?

ולא מסוכן להשאיר את הרכב שם? מצידי לישאר שם יומיים רצוף, אני מפחד להשאיר רכב ככה וללכת מה אתם אומרים?

• ספונסר פורום
פורסם

פחח מקצועי ידע להתאים את הצבע החדש לצבע הרכב ויהפוך את התיקון לבולט פחות. הוא לא חייב לשבת במוסך מורשה של היבואן, הוא כן צריך להיות מקצועי מספיק כדי להתאים את הגוון החדש לגוון של הרכב.

אין שום בעיה להשאיר את הרכב ללילה במוסך. בדרך כלל לא משאירים את הרכב חונה סתם ברחוב אלא מכניסים אותו בלילה לתוך המוסך הנעול והמאובטח ואין חשש מגניבה או נזק.

אני מצטרף להמלצה של yanivd7 על מוסך נע-אור. מחלקת הפחחות שלהם באמת אחלה, ובני-ברק ממש לא רחוקה מפתח-תקווה. בסך הכל צריך לחצות את צומת גהה ואתה עובר מעיר לעיר :-D

פורסם
פחח מקצועי ידע להתאים את הצבע החדש לצבע הרכב ויהפוך את התיקון לבולט פחות. הוא לא חייב לשבת במוסך מורשה של היבואן, הוא כן צריך להיות מקצועי מספיק כדי להתאים את הגוון החדש לגוון של הרכב.

אין שום בעיה להשאיר את הרכב ללילה במוסך. בדרך כלל לא משאירים את הרכב חונה סתם ברחוב אלא מכניסים אותו בלילה לתוך המוסך הנעול והמאובטח ואין חשש מגניבה או נזק.

אני מצטרף להמלצה של yanivd7 על מוסך נע-אור. מחלקת הפחחות שלהם באמת אחלה, ובני-ברק ממש לא רחוקה מפתח-תקווה. בסך הכל צריך לחצות את צומת גהה ואתה עובר מעיר לעיר :-D

עזרה תודה על העזרה והיפרוט.

אכן בני ברק זה 6 דקות נסיעה ממני, אבל אני בטוח שבגלל שזה מוסך ומרשה יבואן הם יקחו כפול.

השאלה אם זה שווה את זה או שפחח רגיל ידע לעשות אותו עבודה?

הפחד העיקרי שלי הוא להשאיר את הרכב שם, ויגנבו ממני חלקים ואפילו את המנוע. לא יודע קשה לי קצת לסמוך על אנשים,

אחרי שעברתי כמה דברים בחיים האלה יש לי למישהו עצה מה לעשות?

• ספונסר פורום
פורסם

דווקא בגלל שאתה חושש שיגנבו לך חלקים מהרכב חשוב להיכנס למוסך מקצועי ומסודר ולא ל"סתם פחח" שאין עליו בקרה או מחלקת שירות שבודקת את טיב השירות שלו.

בכל מקרה, בכל מה שקשור לפחחות האיכות משחקת תפקיד ואפשר לעשות את אותה העבודה ב-200 ש"ח ואפשר גם ב-800 ש"ח, הכל שאלה של איכות העבודה. אם אתה מחפש תיקון זול, אפשר לפתור את הבעיה בעלות של כ-30 ש"ח. פשוט תקנה ספריי צבע בטמבור ותצבע לבד. אם אתה מחפש עבודה איכותית יותר, עם בעל מקצוע שיקדיש מחשבה ומאמץ לרכב שלך, תצטרך לשלם קצת יותר.

פורסם
דווקא בגלל שאתה חושש שיגנבו לך חלקים מהרכב חשוב להיכנס למוסך מקצועי ומסודר ולא ל"סתם פחח" שאין עליו בקרה או מחלקת שירות שבודקת את טיב השירות שלו.

בכל מקרה, בכל מה שקשור לפחחות האיכות משחקת תפקיד ואפשר לעשות את אותה העבודה ב-200 ש"ח ואפשר גם ב-800 ש"ח, הכל שאלה של איכות העבודה. אם אתה מחפש תיקון זול, אפשר לפתור את הבעיה בעלות של כ-30 ש"ח. פשוט תקנה ספריי צבע בטמבור ותצבע לבד. אם אתה מחפש עבודה איכותית יותר, עם בעל מקצוע שיקדיש מחשבה ומאמץ לרכב שלך, תצטרך לשלם קצת יותר.

שוב תודה על העזרה והפירוט הרב.

זה לא עניין של המחיר, אני מעדיף לשלם עוד 300 שקל יותר ולהיות בראש שקט.

פשוט מוסכים מורשים ידועים "בהפרזת" מחיר.

אני יעשה סקר שוק ונבדוק טוב טוב את העניין.

לפי דעתך עזרה כמה זמן יקח השיפוץ של שתי הטמבונים?

• תוכן חדש...