Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות קניה (קורולה 2007) + מספר שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לשמחתי השכן מהבית ממול עוזב לארה"ב עם משפחתו,להם קורולה 2007

צבע תכלת מטאלי דגם SUN 1.6 אוטומטית,הרכב יד ראשונה נקנה וטופל אך ורק בטויטה

ועל הק"מ אך ורק 40,000 וזאת כי הרכב הוא רכב שני במשפחה והראשון הוא פוקוס ליסינג כך

שזאת לרוב חונה בחנית הבית.

אבא שלי ישר קפץ על ההזדמנות וסגר איתו את העסקה על מחיר מחירון בעבור הרכב (עומד על 62,000)

כרגע אני עם מאזדה 626 שנת 99' מטופלת בקנאות שהוצבה למכירה.

לא אשקר ואגיד שקשה למכור את הרכב הנ"ל במיוחד שלשלי 200,000 ואני יד 3,למרות זאת אני מתחייב

על מנוע גיר ושלדה תיקניים,ושוב הרכב שמור.

ובתאכלס,רציתי לדעת ולשמוע על הקורולה,קראתי כאן כמעט את כול הפוסטים הקשורים לדגם הנ"ל אבל עוד

ארצה לשמוע על תקלות נפוצות(שמעתי על ממירים קטליטיים - מה תפקידם? וכשהממיר תקין איך אפשר לשמור עליו?) ובכללי אם אני עושה את הצעד הנכון בכדי להוריד עלות ביטוח וצריכת דלק.

אני מודע לכך שמדובר בדגם SUN שהוא הבסיסי ביותר (2 חלונות ידניים מאחורה) השאלה אם יש שוני במכאניקה

בביצועים ובמנוע (לרמת הגימור הפנימית אני מודע).

גם לגבי בעיית הבוצה (תקנו אותי אם לא כתבתי נכון אשמח אם תפרטו באיזה דגמים ומה זה בכלל).

בנוסף לכול אני התחלתי בחיפושים אחר ג'אנטים מקוריים של טויוטה,אשמח והודה על הצעות במחיר סביר.

כמובן שלמרות הכול זאת עדיין תעלה על הליפט לבדיקת קניה וזאת כדי לדעת מה צריך לתקן.

אני מודה לכם מראש,אילן.

פורסם

לדגמים בשנים האלה אין שום בעיות, לא בממירים ולא בעיות בוצה במנועים, וגם אין רצועת טיימינג. הוא מגיע עם 4 כריות אויר ו-2 חלונות חשמל. בקשר לגאנטים, תחפש פה בפורום אפילו, אנחנו קנינו כאלה ממישהו פה תמורת סכום פעוט (משהו כמו 800 ש"ח לרביעיה במצב טוב!). באמת כדאי לקנות גאנטים, משדרג משמעותית את המראה הדיי גמלוני שלה. דגם מעולה, אני אישית ממליץ (מניסיון עם אחת כזאת שנמכרה לפני פחות מחודש [דגם 2005], ושירתה אותנו נאמנה כמעט 7 שנים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נדגם הנ"ל לא סבל משום בעיות והוא מומלץ ביותר. היה ברשותי מעל שנתיים והיה אמין בצורה מוחלטת, זריז ויחסית חסכוני. לך על זה ללא היסוס.

פורסם

בקשר ל-626, אני מכרתי כזאת לפני 4 חודשים וגם כן ציפיתי שיקח לי המון זמן למכור אותה אבל הרכב נמכר תוך שעות בודדות ואפילו בלי להעלות אותו ליד 2. דרוש מחיר הוגן, ותדאג שהרכב יראה טוב, נקי ומסודר, פרסם גם בשיטה הישנה עם שלט על החלון והקונה יגיע בסוף.

שבת שלום ובהצלחה.

פורסם

באיזה פורום צריך לפרסם לגבי חיפוש הג'אנטים?

פורסם
נדגם הנ"ל לא סבל משום בעיות והוא מומלץ ביותר. היה ברשותי מעל שנתיים והיה אמין בצורה מוחלטת, זריז ויחסית חסכוני. לך על זה ללא היסוס.

+100! מחזק את דבריו. יש ברשותי קורולה והאוטו מומלץ!

A3

K04 Inside

פורסם

לפי דעתי ויש לי 2 כאלה:

רכב פנטסטי,בנוי טוב,משפחתית חזקה ואיכותית.

0 תקלות.

40 אלף ק"מ לטויוטה כזאת זה רכב חדש לגמרי עם 0 השקעה.

מציאת המציאות!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...