Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות את הרכב הזה שנת 98

אבל רק בגלל שיש לו טורבו ואני יודע שיור קל לשפר רכב עם טורבו,מה אפשר לשפר במנוע באוטו עם 2000שקל?

הרכב הוא 1700 טורבו דיזל הוא יהיה מעניין לשיפור בסכום הזה? אולי צ'יפ שיקפיץ קצת או משהו?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה טורבו דיזל ולא בנזין.

בעיקרון צ'יפ אמור לתת את התוספת הכי גבוהה ואמינה לכסף, תברר בסדנאות אם מתעסקים עם הרכב הזה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לא נראה לי שמישהו בכלל התעסק אי פעם עם המנוע הזה, מה גם ששינויים כאלה ואחרים במנוע דיזל בן-עשרה אינם סגולה לאריכות ימים.

אבל למה להכביר מילים כשמצאתי שרשור מפורום אנגלי כשנשאלה אותה שאלה בדיוק...

http://www.puntosports.co.uk/forums/archive/index.php?t-100972.html

בקיצור נראה לי שהשיפור הטוב ביותר שתוכל לעשות במקרה דנן - הוא לקנות רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעיקרון אם אני יתחנן לשים טורבו של T5 של וולוו 850 יש לי מאיפה להשיג ב300 שקל,זה יתאים או שיהיה צורך בהתאמות?

אם כן,זה אמור לד לשנות את ההספק או שצריך עוד דברים בנוסף לשינוי הטורבו?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יקירי!

קרא בעיון את תגובתי המובאת לעיל.

כל שינוי שתעשה במנוע דיזל זקן וחלוש בן חמש עשרה - יקרב אותו בצעדי ענק למותו.

אין לי מושג אם אפשר לשים מגדש טורבו של 850 T5 על המנוע הזה, תחושת הבטן היא שכנראה שלא....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

T5 ממש לא יכנס לך שם.

וגם נראה לי שב 300 שקלים למגדש המניפה שלו רוקדת בריק דאנס ...

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

מהפורום האנגלי הבנתי כי הרכבת אינטרקולר החלפת מערכת הפליטה והעלת הבוסט הם הדברים היחידים המומלצים.

למרות שכן המנוע הזה עבר כבר משהו בחייו והוא לא שיא הבוצועים או טכנולוגיה.

אולי כדי לחשוב על גולף 3 מנוע TDI, שם יש יותר אופציות משחק

פורסם

אם עוד לא קנית כלום, ובכל מקרה אתה הולך על משהו ישן, למה לא ללכת על כלי משופר במקור, במקרה שלך למשל פונטו HGT 2001, הוא בא במקור עם 130 כ'ס, כנ'ל לגבי וואגים ישנים ובריאים ???

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

דבר אחד בטוח, להוציא 10K על רכב חזק הולך להיות מעניין, מאוד מעניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טורבו דיזל שווה כמעט לאטמוספרי

טווח השיפורים נעצר בדכ אחרי צ׳יפ וזהו.

לפי דעתי בתקציב הזה תתקשה למצוא רכב חזק ואמין

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...