Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי הצעות מחיר מכמה סוכנים לביטוח רכב חדש עבור 2 נהגים נקובים.

סוכנת אחת ביקשה שאביא לה אישור העדר תביעות מקצין הרכב של החברה לגבי הרכב השני שנמצא ברשותנו מליסינג.

מה הקשר ? פעם ראשונה שאני שומע על דרישה כזאת.

בכלל עד כמה שידוע לי חברות הליסינג לא מכוסות בביטוח מקיף אז אם אני דופק את הרכב בעץ לא תובעים את הנזק מהביטוח.

נהג ותיק

פורסם

חברת הביטוח מעוניינת להעריך את הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה. לכן, החברה מתעניינת בעברך כנהג פעיל, וללא תאונות. על סמך נתונים אלה החברה תוכל לתת לך הנחת היעדר תביעות, בלי קשר אם רכבי ליסינג מבוטחים או לא.

פורסם
חברת הביטוח מעוניינת להעריך את הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה. לכן, החברה מתעניינת בעברך כנהג פעיל, וללא תאונות. על סמך נתונים אלה החברה תוכל לתת לך הנחת היעדר תביעות, בלי קשר אם רכבי ליסינג מבוטחים או לא.

יש לי אישור העדר תביעות על הרכב הפרטי.

בעבר זה כל מה שביקשו. גם היום מתוך 10 הצעות שקיבלתי רק סוכנות אחת ביקשה אישור לגבי הליסינג.

על הרכב מהעבודה נוהגים הרבה נהגים. לא ברור לי מה זה מעיד עלי אם נהג אחר היה מעורב בתאונה עם הרכב באופן היפותטי.

נהג ותיק

פורסם

דרך אגב, עוד נקודה מעניינת בקשר להצעות שקיבלתי.

מסתבר שעלות הביטוח משתנה אם הרכב עבר רישוי בסוף דצמבר או בתחילת ינואר.

כנראה חברות הביטוח גם לא הפנימו שהפרש של חודש ברישוי לפי השיטה החדשה לא אמור להשפיע על שווי הרכב.

נהג ותיק

פורסם

אם באמת לא היו תאונות ברכב הליסינג שלך ב3 שנים האחרונות אז תביא לה את האישור, מה אכפת לך?

אם כן היו תאונות אז למה אתה מספר בכלל על קיומו של רכב הליסינג? זה לא רכב בבעלותך וצריך להספיק אישור היעדר התביעות עבור הרכב הפרטי שבבעלותך.

צדק בהחלט מי שאמר שחברות הליסינג לא מבצעות ביטוח במשמעותו המילולית (והחוקתית), אבל את חברת הביטוח מעניינת המסוכנות שלך כנהג והנתונים מתקופת הליסינג בהחלט אמורים להראות זאת.

אם נהג אחר עשה תאונה ברכב הליסינג שלך אז יכולים להוציא לך מכתב ש"לא היו תביעות למעט תאונה שבוצעה כאשר הרכב נמסר לעובד אחר". לפעמים זה גם בסדר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העדר תביעות הוא לא לרכב עצמו אלא לבעל הפוליסה.

הרכב לא עושה בעצמו תאונה ולכן אתה לא יכול להגיד שלרכב עצמו אין העד תביעות, לכן אתה נהגת ברכב ולא עשית תאונה, אתה נקי ולא מעניין אותך שחבר לעבודה נכנס עם האוטו בקיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
דרך אגב, עוד נקודה מעניינת בקשר להצעות שקיבלתי.

מסתבר שעלות הביטוח משתנה אם הרכב עבר רישוי בסוף דצמבר או בתחילת ינואר.

כנראה חברות הביטוח גם לא הפנימו שהפרש של חודש ברישוי לפי השיטה החדשה לא אמור להשפיע על שווי הרכב.

מחירי הביטוח משתנים מחודש לחודש גם בלי קשר לשינוי במחיר הרכב. מדובר בתחשיבים של חברת הביטוח שבהם ערך הרכב הוא רק מרכיב אחד. חפש קצת את התלונות בפורום על מחירי הביטוח לסיאט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו יכול להגיד האם חברות ביטוח ברמה העקרונית דורשות מערכת איתור לרכב מדגם ניסן קשקאי 2X4 ?

אין רמה עקרונית. יש דרישות של חברת ביטוח וכל חברת ביטוח והדרישות שלה.

לפני שבועיים רכשתי רכב חדש. חברת ביטוח אחת דרשה איתורן ואילו אחרת הסתפקה בקודנית והתעריף היה אפילו זול יותר מזו שדרשה איתורן.

אין חוקים בעניין.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
ביקשתי הצעות מחיר מכמה סוכנים לביטוח רכב חדש עבור 2 נהגים נקובים.

סוכנת אחת ביקשה שאביא לה אישור העדר תביעות מקצין הרכב של החברה לגבי הרכב השני שנמצא ברשותנו מליסינג.

מה הקשר ? פעם ראשונה שאני שומע על דרישה כזאת.

בכלל עד כמה שידוע לי חברות הליסינג לא מכוסות בביטוח מקיף אז אם אני דופק את הרכב בעץ לא תובעים את הנזק מהביטוח.

נהג שמביא אישור בשלוש שנים האחרונות לא תבע את הביטוח, משלם פחות כסף עבור הביטוח.

נהג שלא היה ברשותו רכב בשלוש שנים האחרונות אך נהג ברכב צמוד חברה, יכול להביא אישור מקצין הרכב של החברה וכך להוכיח שהוא נהג זהיר ולהנות מההנחה.

אולי כך היה המצב אצלך? והבקשה באה כדי להוכיח העדר תביעות בשלוש שנים האחרונות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי

חברת הביטוח צריכה אסמכתא כלשהיא לגבי העבר הביטוחי שלך. ז"א לבדוק האם היו לך תאונות או תביעות ביטוח על מנת לתמחר נכון את הפרמיה. מכיוון שהיה לך רכב ליסינג בשנים קודמות, אישור מקצין הרכב זה המסמך היחיד שחברת הביטוח יכולה להתבסס עליו ולכן היא דרשה זאת.

Wobi ביטוחי רכב

• תוכן חדש...