Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה מסוחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי קניית רכב מסוחר,

ברישיון רשום הפקדת סוחר בעלים קודמים 01.

הרכב אמור להיות יד ראשונה האם מספר הידיים לא משתנה בעת הרכישה?

הרכב קיבל מככה בכנף האחורית אחורית אין פגיעת שלדה וירידה של 4 אחוז איזה משמעות יש לזה?

דבר נוסף לגבי חישוב מחירון

,

רשום מודל 2008

אבל הרכב עלה לכביש במאי 2007 ביצחק לוי קיים שנתון 2007 ו2008 לפי מה צריך לחשב?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב שהוא 01 ברישיון = יד שניה בפועל (כבר שקר של הסוחר שאמור לגרום לך לפקפק בכל מה שאמר לך עד עכשיו, מאד בסיסי).

לגבי שאר השאלות - אתן למבינים ממני לענות.

פורסם

זה רישיון חדש, לעניות דעתי הפקדת סוחר לא אמורה לשנות יד, כלומר ברגע שעושים העברת בעלות הטופס יהיה 01 כי הקונה יהיה כבר יד שניה.

יש מישהו שמכיר את הנושא ויכול לתת תשובה?

פורסם

בנוגע לשנת המודל, החל מ-2008 בעקבות רפורמה של משרד התחבורה אין כבר דבר כזה 'שנת מודל' אלא תאריך עלייה לכביש.

היות שהרכב אותו רכשת עלה לכביש טרם הרפורמה, הרי שהוא משנתון 2008 גם אם עלה לכביש בשנת 2007.

פורסם

לגבי היד אם הרכב הוא ״01״ ברישיון והוא הועבר על שם הסוחר זה אומר שכשאתה תעביר אותו על שמך הוא יהיה יד שלישית ו ״02״ ברישיון

לגבי הכנף , איך נקבע שהנזק לא לשלדה ? ואיך נקבעה ירידת הערך ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

דבר נוסף לגבי חישוב מחירון

רשום מודל 2008

אבל הרכב עלה לכביש במאי 2007 ביצחק לוי קיים שנתון 2007 ו2008 לפי מה צריך לחשב?

שנת המודל 2008 התחילה במאי 2007 ונגמרה בדצמבר 2008.

כדי לחשב את מחיר המחירון של הרכב, אתה נכנס למחירון של לוי יצחק, בוחר מודל 2008 ומקבל את מחיר המחירון לרכב שעלה בינואר 2008. אחר כך אתה לוחץ על כפתור שנקרא שקלול מחיר, בוחר את תאריך העלייה לכביש (מאי 07) ומקבל מחיר.

אבל באמת שאני לא מבין למה לקנות קורולה רובוטית מסוחר :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל ככל הידוע לי הפקדת סוחר לא מעבירה בעלות ברישיון.

מישהו מבין בזה ויכול לתת תשובה ?

בטוח יש כאן סוחר שמכיר את הנושא

ו-1 זה אוריס.

2. דיברתי גם עם הבנאדם שמכר לסוחר, הוא פרסם לפני זה לבד

פורסם

הפקדת סוחר לא מוסיפה יד ברישיון, זה כל הקטע של הפקדת סוחר. הרשיונות מופקדים במשרד הרישוי עד למכירת הרכב לקונה (=אתה) ולכן גם הרכב אסור לנסיעה בזמן זה. בתהליך הזה של מוכר->סוחר->אתה נוספת רק יד אחת.

פרטים נוספים תוכל למצוא כאן למשל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2777612&postcount=15

פורסם

תלוי כמה חמורה הפגיעה בכנף האחורית.

שים לב שהכנף האחורית היא חלק אינטגרלי מהמרכב של גוף הרכב, בניגוד לכנף הקדמית שמחוברת עם כמה ברגים. אם הפגיעה בה הייתה כל כך חמורה עד שהיא דרשה החלפה שלה - אז זה חמור. אם מדובר בשריטה קטנה שפגעה בעיקר בצבע - זה לא חמור.

פורסם

ירידת ערך רשמית של 4% על פגיעת כנף בלבד נשמעתי לי גדולה מדי, גם אם הכנף הוחלפה.

ירידת ערך כזאת מתאימה יותר לקצה השלדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הוחלף שם דבר יש תיקון צבע בדלת ובכנף.

לא נראה לי בכלל שאפשר להחליף כנף אחורית.

איך אפשר לקבל פירוט מדוייק של התאונה?

וגבי הרישיון הפקדת סוחר האם זה אומר שאני מקבל את הרישיון המקורי ברגע העברת הבעלות או שמוציאים לי נייר חדש עם השם שלי?

בנוסף רשום שהקילומטרז בטסט הקודם היה 18000 מדוייק , האם יכול להיות שפשוט עיגלו או שזה כנראה בסדר?

פורסם

18000 ק"מ לרכב שעל הכביש מ-2007? (ידוע שזה בטסט קודם (דהיינו במאי, אבל עדיין נמוך מאוד= שווה בדיקה!)

מה הק"מ הנוכחי?

האם בדקת ספר טיפולים ורישום במוסך המטפל?

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...