Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות,

לפני 3 שנים עשיתי טסט על רכב רגיל דרגה B ועברתי בקלות טסט ראשון,

עכשיו אני לומד על משאית 12 טון ובטסט הראשון לפני שבועיים הכל היה חלק וכמעט עברתי רק פתאום מצאתי לפני איזה קלנועית של קשישה ועקפתי אותה והיתי צמוד מאוד לקו הלבן אבל לא עליתי על הקו ובגלל זה הוא הכשיל אותי, אז אמרתי יאללה אני מקבל את זה.

אבל המקרה החמור והמזעזע שקרה לי אתמול בטסטס השני,

הכל היה בסדר רק מתחילת הטסט אני נוסע ישר פתאום 10 מטר ופחות לפני כל צומת הבוחן אומר לי לפנות שמאלה או ימינה, ממש 10 מטר והוא מפתיע אותי בפניות האלה, נגיד על זה התגברתי ואני השתלבתי יפה בכל הפניות למרות שהוא הפתיע אותי מאוד בכל הצמתים,

עד שהגענו לכביש עם ירידה חדה אחרי עקומה חדה אני נוסע במהירות 35-40 קמ"ש פתאום הוא אומר לי " תעצור פה בצד" אז עצרתי מיד בבהלה ואז הוא אומר לי תעשה פה רוורס בצומת,

אני התפלאתי מאוד!! איך הבוחן הזה אומר לי ממש 10 מטר לפני החנייה פתאום ככה לעצור? למה הוא לא מכין אותי מראש?

אז עשיתי רוורס היה יפה עד אמצע הרוורס הוא אומר לי "לאן אתה הולך אתה מתקרב למדרכה בצד השני" אז אמרתי לא שאני לא מתקרב ולא נראה לי שאני טועה, אבל בכל זאת הלכתי איתו ומיד תקנתי את הרוורס ואז זה היה בסדר גמור עשיתי רוורס יפה מאוד.

ועל זה הוא הכשיל אותי ורשם שהוא התערב כדי למנוע פגיעה במדרכה?

אז רציתי לערער על הטסט הזה ולשאול איך הוא התערב? הוא בלם אותי? הוא נגע לי בהגה?

אני חושב שיש קומבינה גדולה במשרד הרישוי עם בית הספר לנהיגה שאני לומד אצלו.

כי לפי מה שהמורה שלי מספר (שהוא גם המנהל של בית הספר) כמעט אף אחד לא עובר אצלו עכשיו בטסטים,

אז אני הבנתי או שהוא לא משלם להם שוחד או שהוא עושה איתם קומבינה כדי ללמד עוד כמה שיעורים ועוד אגרות,

אני רוצה לדעת מה הזכויות שלי כנבחן בטסט?

אני יכול לא לעלות עם הבוחן שבא לאוטו?

אני יכול לדחות את הטסט עד שיבוא בוחן אחר?

וכמה זמן לוקח ערעור?

אני יכול להתלונן על הבוחן שהוא מפתיע אותי ממש לפני כל צומת עם הפניות האלה?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יש לי בסה"כ רישיון על B ואני עברתי טסט שלישי, אחרי שני טסטים שנכשלתי הבנתי שהדבר היחידי שאתה יכול לעשות אחרי שאתה נכשל והזכות היחידיה שלך היא לגשת ולהבחן עוד פעם.

פורסם

חשבת לרגע אחד שאולי באמת לא הגיע לך לעבור?

או שישר החלטת שעושים עליך מערוף בגלל שהכשילו אותך טסט שני...

תבדוק את עצמך קודם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור תאמין לי חשבתי וחשבתי המון,

אבל פה יש קטע שלא ברור לי בכלל,

איך אני רואה במראה שאני הולך בסדר והוא פתאום אומר לי אתה הולך למדרכה הנגדית? איך?

למה אני עיוור ? אני לא מבין?

ועוד המורה שלי אומר לי הוא בחור חדש אף אחד לא מכיר אותו,

אז מה יש פה אני לא מבין?

למה אם הוא בוחן אז הוא קדוש?

מה שהוא אומר או חושב זה מה שנכון?

הוא לא בן אדם? לא טועה?

פורסם

ואם אני בתחלית הטסט אומר לו אדוני שים חגורה בבקשה, אז הוא חייב לחגור? והוא יכשיל אותי על זה? או יתחיל לחפש לי כל פיפס קטן?

פורסם

1.הוא חייב לחגור

2.ככל הנראה שהוא ישראלי עם "כבוד" לכן הוא לא יראה זאת בעיין יפה וינסה להכשיל אותך

3.הוא יחפש כל פיפס קטן...

4.אני שונא את משרד הרישוי אבל זה לא קשור וזה גם לא המשרד היחידי שאני שונא.

• תוכן חדש...