Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים מ- ebay

meyal1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סתם לשתף, היום קיבלתי חלק מ ebay, הזמנתי את החלק עקב המחירים המופרזים שמבקשים בארץ על כל שטות, ונמאס לי שעושקים אותי, חיפשתי וחיפשתי בארץ והבנתי שאין מה לעשות בארץ או להיות מיליונר או לנסוע ללא רכב מתפקד, ואז קראתי פה בפורום על אנשים שמזמינים חלקים מ ebay והחלטתי לנסות, חיפשתי ומצאתי את החלק ב בשמינית ! המחיר מהנדרש עליו כאן, הזמנתי מה כבר יכולתי לסכן, עם המשלוח שעלה כמעט כמו החלק הגעתי לרבע מחיר מהמחיר פה בארץ (למשומש כמובן) החלק הגיע היום לאחר 3 שבועות תקין ובמצב כמו חדש אני מרוצה! להבא כל דבר שאזדקק במידת האפשר אזמין באינטרנט , אני תקווה שאנשים לא יפחדו להזמין מהאינטרנט ואז אולי יום אחד המחירים פה יהיו שפויים!

תודה

א.

פורסם
היי,

סתם לשתף, היום קיבלתי חלק מ ebay, הזמנתי את החלק עקב המחירים המופרזים שמבקשים בארץ על כל שטות, ונמאס לי שעושקים אותי, חיפשתי וחיפשתי בארץ והבנתי שאין מה לעשות בארץ או להיות מיליונר או לנסוע ללא רכב מתפקד, ואז קראתי פה בפורום על אנשים שמזמינים חלקים מ ebay והחלטתי לנסות, חיפשתי ומצאתי את החלק ב בשמינית ! המחיר מהנדרש עליו כאן, הזמנתי מה כבר יכולתי לסכן, עם המשלוח שעלה כמעט כמו החלק הגעתי לרבע מחיר מהמחיר פה בארץ (למשומש כמובן) החלק הגיע היום לאחר 3 שבועות תקין ובמצב כמו חדש אני מרוצה! להבא כל דבר שאזדקק במידת האפשר אזמין באינטרנט , אני תקווה שאנשים לא יפחדו להזמין מהאינטרנט ואז אולי יום אחד המחירים פה יהיו שפויים!

תודה

א.

היי,

אם אפשר לשאול איזה חלק הזמנת?

יש חלקים אשר דורשים אישור משרד התחבורה אז בעייתי לקנות הכל באיביי..

גיא

-

-

1234567

פורסם

לפי הודעות קודמות - כנראה שהוא קנה מנוע חדש לנעילה מרכזית (זה שמותקן בתא המטען) לגולף שלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שבוע שעבר רכשתי 2 פילטרים לשמן לפיג'ו 206 ( מק"ט 1109R6 ) מ-EBAY.

המחיר בארץ הוא בסביבות 80 ש"ח ללא האטם נחושת (שאותו מוכרים שמחיר מופקע של 10 אצל היבואן) - ליחידה!

רכשתי 2 יחידות כולל האטמים לבורג ריקון שמן (אטם מקורי - עשוי אלמיניום משולב בגומיה - לא ראיתי כזה בארץ) במחיר של 75 שקלים כולל המשלוח עד לבית.

כל דבר שאני יכול לרכוש באינטרנט ולחסוך - אני רוכש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

המחיר בארץ הוא בסביבות 80 ש"ח ללא האטם נחושת (שאותו מוכרים שמחיר מופקע של 10 אצל היבואן) - ליחידה!

רכשתי 2 יחידות כולל האטמים לבורג ריקון שמן (אטם מקורי - עשוי אלמיניום משולב בגומיה - לא ראיתי כזה בארץ) במחיר של 75 שקלים כולל המשלוח עד לבית.

אלעד

אני בעד (:

1234567

פורסם

אלעד

בהחלט משמעותי!

המחירים כאן בארץ מופרזים על יתר המידה.

כמה טוב שיש EBAY :lol:

פורסם

EBAY זה דבר מדהים, לאו דווקא בהקשר לרכבים. לא כל דבר שם משתלם, אבל בהחלט יש דברים שכן.

אני אישית מכור :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

המחירים בארץ הם בשמיים, וזה ידוע ומובן מאליו.

המוצר האחרון שהזמנתי מאיביי היה, סט של 25 קליפסים לפלסטיקה ברכב - מקוריים - קליפס לחיצה למאזדה לאנטיס.

המחיר היה כולל משלוח, 61 ש''ח.

המחיר לקליפס אחד בארץ - 20 ש''ח לפני מע''מ.

מה אתם אומרים על זה? - כן אני יודע, מציאה...

ד''א, מדובר אך ורק במקוריים - הזולים לא מחזיקים בכלל.

בחודש הקרוב מתוכננת הזמנה גדולה של 4 תושבות, למבדה, חיישן נקישות (כנראה) ועוד כמה דברים קטנים.

פורסם

חברים EBAY זה אסון...

בזכות האתר יש לי ספריה שלמה של Haynes,

אני מכור קשה... אבל חוסך טונה של כסף!

ונהנה בטירוף אפילו רק מהחיפוש.

סתם לדוגמא - נאבה חדשה ל- TRX450 עלתה לי 55 דולר כולל משלוח (ללא משלוח 25$)

• תוכן חדש...