Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר כשיש קודנית

NiNi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שאלתי היא כזו,חברי שהוא בעליה של הונדה סויויק 92 ידנית צריך ככל הניראה מצבר חדש,יש באוטו קודנית,האם זה בסדר לנתק מצבר ולהחליף בחדש? יש שלבים שצריכים לעשות על מנת לא לפגוע בקודנית?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי היא כזו,חברי שהוא בעליה של הונדה סויויק 92 ידנית צריך ככל הניראה מצבר חדש,יש באוטו קודנית,האם זה בסדר לנתק מצבר ולהחליף בחדש? יש שלבים שצריכים לעשות על מנת לא לפגוע בקודנית?

קח את המצבר החדש ותחבר את המינוס לגוף הרכב ואת הפלוס לכבל של הרכב ורק אחר כך תנתק את המצבר הישן ותרכיב את החדש ככה תמנע מנפילת מתח בכל מקרה לא אמור לעשות בעיות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חכם כבעל-ניסיון :cry:

ה [לא] בעל מקצוע שהחליף לי את המצבר "חיסל" לי את הקודנית..ולא הייתה לי ברירה אלא לגשת למתקין מורשה עם הרכב..ושם

הוא הראה לי שחור-על-גבי-לבן בספר הוראות היצרן.

1.יש לוודא שאין מפתח בסווי'ץ.

2.יש לוודא שהרכב אינו נעול- ע"י unlock בשלט הרכב.

3.יש לחבר את המצבר החדש/גיבוי, מינוס לגוף הרכב, פלוס לכבל.

4.יש להמתין מספר דקות [לפחות 5 דקות], בטרם ניתוק סופי של המצבר הישן.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבל להתנעה מכיר ?

אחד שחור מהמינוס של המצבר חדש לגוף הרכב

האדום מהפלוס של המצבר החדש לכבל של הפלוס היושב על המצבר הישן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באחד הרכבים שלי יש קודנית, לעיתים אני מנתק את המצבר לצורך טיפולים ותיקונים ברכב. לא הורגשה שום בעיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...