Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FREE AIR ?

-=ROMAN=-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . אני שואל שאלה לא מה זה אלה מי שמע\ניסה .מעוניין לקבל דגמים + דעה אישית עליו .

תודה רומן .

נ.ב. בבשקה לא לכתוב מה שקראתם בפורומים אחרים אלה מה שבאמת שמעתם .

נ.ב.2 האם זה באמת ש MILLA היא בין הFREE AIRים הטובים?

פורסם

אני יודע שבניסן אלמרה (לא פרפקט - הדגם הקודם) שהותקנה ע"י סאונדסטורם היו מותקנים שני סאבוופרים 10 אינטש של DLS שהם ידועים גם כסאבוופרים שעובדים היטב בתצורת FREE AIR.

לי לצערי, לא יצא לשמוע את הרכב - אבל ביקורות מאנשים שכן שמעו ברכב הזה היו מהללות.

הייתי מריץ חיפוש על הרכב הזה ומנסה לברר אם יש אנשים שעוד זוכרים אותו או יצא להם בפועל לשבת ולשמוע בו.

הרכב כן השתתף בתחרויות EMMA שהיו בארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא, זוג עשיריות של DLS

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב

אני יודע שזה ממש לא סקסי ולא IN להרכיב סאבים FREE AIR על מגשים אחוריים בימינו

אבל היות ואני בערך "זקן החבורה" אז יש לי די הרבה ניסיון משמיעת סאבים בהתקנה על מגש אחורי משנים עברו

אני יכול לציין שמבחינת SPL או ייצור רעש סביבתי ה FREE AIR עובדים שיגעון

בגדול ,תיבות מדוייקות מייצרות סאונד הרבה יותר מדוייק ונעים לאוזן לפחות למי שמחפש יותר SQ

ולפחות לפי דעתי האישית סאב בתיבה נכונה (גם אם זה סאב שיכול לעבוד בתיבת פורט או ב FREE) עובד יותר נעים ומדויק

מקוה שהצלחתי להעביר את ההרגשה או ההתנסות שלי בשמיעת סאבים בתיבת בגא"ז

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...