Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי דיהטסו אפלאוז שנת 92' אוטומטית עם קרבורטור. אני יודע שהיא רכב שלא בדיוק חסכוני בדלק , אבל היא לוקחת יותר ממה שהיא אמורה לקחת. המליצו לי על ניקוי קרבורטור או בדיקת פלאגים. האם שני הדברים יכולים להועיל לי?

ושאלה נוספת : הרכב הוא רכב שמור ומטופל בסה"כ , נוסע בסדר גמור וחוץ מהצריכת דלק המפורזת אין תקלות נוספות. השאלה האם בעוד חודש כשהוא יהיה בן 20 , יהיה כדאי לשלוח אותו לגריטה\למכור אותו להוסיף עוד כמה אלפי שקלים ולהביא רכב אחר? [התקציב לרכב החדש יהיה בסביבות ה10-15K..לא יותר מזה]

פורסם

שלום רב !

אפלאוז ידוע במספר תכונות, אחת מהם היא הזנחה פושעת של לב המנוע הלא הוא הקרבורטור, וחוסר ידע משווע של בעלי מקצוע בתחום הקרבורטור היודעים כיצד לטפל בו ולהוציא ממנו את המיטב, ביצועים מקסימלים, התנעה קלה במנוע קר בעת התנעת בוקר, התנעה קלה במנוע חם, וצמצום הרעידות בעת עמידה ברמזור בשילוב לדרייב.

במידה והרכב אכן שמור ומטופל, אינני ממליץ על גריטה, וממליץ להחזיק מספר שנים נוספות שעלות אחזקתו תיהיה שולית, ותצרוכת הדלק תרד משמעותית לאחר טיפול מקצועי בקרבורטור, החיסכון המשמעותי בדלק יחזיר את ההשקעה בתוך זמן קצר, ואת 15 אלף השקלים שיתפנו לך השקע בדברים חיוניים יותר ולא ברכב שהוא מרכב מפח סגור שתפקידו להסיע אותך ממקום למקום בקלות בבטיחות ובמינימום הוצאות.

אם ברצונך לשפר את תאוצת הרכב, ולהוריד את תצרוכת הדלק בצורה משמעותית, ולהמשיך להנות מהרכב, פנה אלי ללא שום התחייבות מצדך, בהודעה פרטית ו/או לטלפון הרשום בחתימה.

בברכה

ולשרותך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ממליץ בחום על צביקה לצורך ניקוי קרבורטור

מניסיון אישי, אחרי ניקוי קרבורטור אצל צביקה (אפלאוז 90 ז"ל) ביצועי הרכב השתפרו פלאים

פורסם

כיום בתקציב של 15K ניתן להשיג רכבים מודרניים בהרבה, חסכוניים בהרבה ויותר מוצלחים לנהיגה.

ההמלצה שלי היא לקבל את הכסף עבור הרכב - 3500 ש"ח החל מהראשון לינואר, ולחסוך את הכסף על שיפוץ מכלול כזה או אחר.

בכסף שברשותך תוכל לקנות רכב עם ABS וגם שתי כריות אוויר (מתפקדות). אם תבחר ברכב קטן וידני תקבל גם חיסכון גדול בדלק.

פורסם

לא נראה לי שרכב שנת 92 יהיה בעל עלות אחזקה שולית,

הגריטה חיסלה לא מעט כאלו, ובפרוקיות מככבים רכבים חדשים הרבה יותר, מאזדות לרוב,

טסט כל חצי שנה החל מ 2013, אישור בלמים כל טסט , טיפול, זו עלות אחזקה לא זולה בכלל וגם לא שולית.

אם אין לך העדפה ספציפית לרכב הזה , אז אני מחזק את דעתו של DRSUBARU.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לי מדד לכמות החלקים בפירוקיות -

לפני 6 שנים בערך פרסמתי מודעת מכירה לג'אנטים ברזל רחבים לסובארו ליאונה - כאלה שאפשר לשים עליהם גלגלים במידה גדולה יותר.

בזמן אמת קיבלתי טלפון אחד אחרי 3 חודשים, והוא גם קנה את הגלגלים.

מאז שהתחילה תוכנית הגריטה, אני מקבל טלפון כל כמה זמן. בהתחלה כל חודשיים, אח"כ כל חודש, עכשיו כל שבועיים.

כל פעם שואלים אותי אם זה אקטואלי.

במודעה אגב, אין תאריך ולצערי אי אפשר להסיר אותה.

אבל זה רק מראה שחלקים פשוט אין - הרכבים הנגרטים לא משחררים חלקים משומשים לשוק והמחיר של חלקי חילוף הולך ועולה.

אז אם אתה נוסע ברכב מתפרק בן 20 ואין גם אפשרות לתחזק אותו בזול עם חלקי חילוף זמינים וזולים, אז מה הטעם?

קח את ה-3500 ש"ח שנותנים לך, תחסוך את ה-600 ש"ח של שיפוץ הקרבורטור ושלום על ישראל - יש רכבים טובים בהרבה שמסתובבים.

פורסם

תודה רבה לחברי הפורום העונים.

צביקה , ניסיתי לענות לך בפרטי אך המערכת לא מאפשרת לי כי אין לי עדיין 25 והודעות. בכל מקרה , האם אוכל לקבל מחיר הצעת עבודה בטלפון והאם אצטרך לקבוע תור מראש? אני אמור להגיע השבוע לנתניה לצרכי ביקור משפחה והייתי רוצה לדעת מראש.

לאחרים : האם יש המלצות ספציפיות על רכב אחר באזור ה15K? הוא חייב להיות אוטומטי ומשפחתי. תודה מראש

פורסם

שלום רב !

בגלל חוקי הפורום החדשים למשתמשים חדשים, צור קשר טלפוני עוד היום בטלפון הנייד הרשום בחתימה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...