Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות חומר ולהשחיר חלונות לבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שהמחירים ממש מוגזמים,גם אם זאת עבודה מקצועית וכל החרטה זאת זה 300 ש''ח לשתי חלונות אחוריים,זה כולה מדבקה שעולה לו גליל בקושי 1 ש''ח.

אני יבצע זאת עם עוד חבר,יש לכם המלצה מאיפה לקנות חומר,ואיך לעשות את זה?

טיפי ם שיעזרו,תודה רבה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי אצל קרבון סטודיו בפ"ת ב120 ש"ח לחלון ויצא מצויין, ממליץ בחום.

לגבי לעשות לבד אני בטוח שיעלו פה כמה שידעו לתת לך הצעות טובות ממני.:-D

וחומרים אני חושב שיש באוטו דיפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב אותך זה מסוג הדברים שעדיף לעשות אצל מקצוען , חבל סתם לעשות עבודה

באיכות ירודה כדי לחסוך כמה שקלים , יש הרבה מקומות שבהם עושים השחרת חלונות

במחירים טובים תחפש בגוגל אני מצאתי ככה בדקות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

300 יקר? אני עשיתי ב 1200 שח את כול האוטו, עבודה כול כך מקצועית שאתה בחיים לא תדע שזו צפוי, עם אחריות ל 5 שנים.מבפנים אתה רואה כאילו אין כלום,מבחוץ אתה רואה רק דמות בכול שעות היום. הייתי ממליץ לך אבל אני מהצפון.

כמו שאמרו מעליי, אתה צריך מישהו מקצועי וחומר מקצועי, שלא יסרט,שלא יתקלף מהשמש ולא יתן גוון סגול או ירוק שמאירים אליו, כאילו מהחברה.וזה לא חומר שעולה 1 שח.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שקל אלה 25.

תקנה תנסה. אני קניתי פעם ולא יצא לי בכלל טוב! מה זה בכלל, אפילו לא הצלחתי לחתוך את זה בגודל של החלון. זה קשה בקופה!

אבל 25 שקל לא נוראה. עכשיו הזמנתי עוד 2 גלילים ננסה שוב.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל סתם להתעסק עם זה. יקח לך המון זמן לעשות את זה וגם לא בטוח שתצליח לעשות את זה טוב. החומר שתקנה סביר להניח מאוטו-דיפו הוא ממש לא איכותי ודיי קשה לעבוד איתו.

יש לציין שהמדבקות שמקצוענים עובדים איתם הם לא מדבקות בשקל, הם של 3M. תבדוק ב-EBAY כמה עולה גליל של 3M.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בחור רוסי בתל אביב .ברחוב בעלי המלאכה שעושה חלונות שחורים והדבקות קרבון.תגיד לו שפורטל שלח אותך הוא יעשה לך

מחיר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...