Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע האיביזה 1400 שבמבצע

maorii
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חשבתי שתהיו מעוניינים לדעת שאתמול התחילו לשחרר את המלאי הראשון של הרכבים, במשלוח הראשון הגיעו רכבים "מצ'ופרים בתוספות"

גלגלים - במקום גלגל 14" הרכבים מהמשלוח הראשון מצויידים בגלגל 15"

מושב נוסע ליד נהג - מתכוון לגובה בנוסף למושב נהג.

ובטעות הגיעו לארץ כ - 120 רכבים עם תוספת של משענת יד.

אני קיבלתי את שלי היום, שחורה, יפייפיה!!!

אם למישהו יש שאלות לגביי הרכב, אשמח לענות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תתחדש, גם אני מחכה לשחורה שלי אותה אקבל בינואר :)

אני את ההזמנה ביצעתי בימים הראשונים של המבצע, אך את התשלום סיימתי אתמול. נאמר לי בזמנו שהרכב שלי יגיע לארץ במשלוח הראשון (האונייה שהגיעה ב30/11). האם הרכב שלי כבר נמצא בארץ (יש לי כבר מס' שילדה) והאם הצ'ופר הזה חל גם עליי?

מה ההתרשמות הראשונית שלך מהרכב? מהנה לנסיעה? איך התנהלה מסירת הרכב בצ'מפיון? מה דרישות ההרצה שלהם?

מצפה לתמונות! ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן קיבלתי גלגלים 15" ולא 14".

כוונון המושב לצד הנהג- לא שמתי לב...

משענת יד לא קיבלתי.

לפחות לעומת הפיג'ו 206+, הרכב הוא שדרוג רציני. הרכב חזק (הכל יחסי, כן?), העברת ההילוכים מהנה ובכלליות פנים הרכב מעוצב בצורה יפה לדעתי.

ב 206+ הייתי צריך לעשות "זינוק בעמידה" כדי שהרכב יתחיל לזוז (בקליאו הידנית זה אפילו יותר חמור). כאן אני מרים את הרגל מהקלאץ והאוטו מתחיל לזוז. כמו שצריך להיות. מרגיש הרבה יותר "רכב".

מה שכן, המרחב הפנימי באזור הנהג הוא קטן עבורי. קצת השענות קדימה וראשי נוגע בסוכך שמש. נסתדר.

אני אשתדל להעלות מחר תמונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי שתהיו מעוניינים לדעת שאתמול התחילו לשחרר את המלאי הראשון של הרכבים, במשלוח הראשון הגיעו רכבים "מצ'ופרים בתוספות"

קיבלת משענת יד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רק תמוה מבחינתי, או שזה נשמע כמו שוק ולא כמו יבואן מה שהולך פה עם הרכבים? מזמינים רכב, אף אחד לא יודע עם מה הוא מגיע, יש משענת יד או אין צמיגים 14 או 15, כיוונון גובה למושב הנוסע, מה זה השטויות האלה?! הזמנת רכב, אתה אמור לדעת בדיוק מה יש בו (והכוונה היא כמובן שהנציגים שמכרו את הרכבים אמורים להגיד ללקוחות, הרי זה מה שרשום בחוזה, לא?). אז פתאום מצ'פרים רכבים מסוימים, ואחרים לא? לא מבין את צורת ההתנהלות הזאת. מישהו מוכן להסביר לי, או שזה מקובל והכל טוב ויפה?

קחו לדוגמא בהתאם לתגובה של פותח השרשור, מישהו אחר שהזמין את אותו הרכב, יתבאס כי הוא לא יקבל משענת יד, צמיגים 15" ועוד תוספות שלא יהיו אצלו? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא קיבלתי משענת יד, זה מידע שהנציג אמר לי..

ממה שאני עברתי, די שכונה מה שעובר בסיאט.

לא יודע אם שמתם לב או לא, אבל במפרט של הרכב שהם מפרסמים באולמות, רשום מפורשות שהרדיו דיסק לא תומך MP3, והנציגים אומרים שהרדיו דיסק הוא כן MP3, לי אישית עוד לא יצא לבדוק, אבל מחר בבוקר אני אבדוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה זה באמת ניקוי מחסנים אצל היצרן מהדגמים הלא מודגשים.

והיבואן פה בארץ כנראה קיבל מחיר בשביל לקנות את אותם "שאריות".

בכל מקרה בתור אחד שנוסע על איביזה SC 1.6 באיבזור הכי גבוהה אני לא כל כך מתלהב מהאוטו.

הפלסטיקה מקרקשת יש תחושה יחסית זולה לשבת בפנים והאוטו מרגיש חלש במיוחד בעליות ביחס לאוטו הקודם שהיה לי טויוטה 2003 ידנית.

כמו כן האוטו קשיח יחסית והאוטו לדעתי לא יתאים לכל אחד.

מילה טוב לסיום למחיר שלו הוא בסדר גמור.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא קיבלתי משענת יד, זה מידע שהנציג אמר לי..

ממה שאני עברתי, די שכונה מה שעובר בסיאט.

לא יודע אם שמתם לב או לא, אבל במפרט של הרכב שהם מפרסמים באולמות, רשום מפורשות שהרדיו דיסק לא תומך MP3, והנציגים אומרים שהרדיו דיסק הוא כן MP3, לי אישית עוד לא יצא לבדוק, אבל מחר בבוקר אני אבדוק.

הוא תומך MP3, אפילו כתוב עליו:

http://www.malagacar.com/carimages/Ibiza%20Reference%202008%20radio%20y%20aire.jpg

כבר יש לי מספר שילדה, זה אומר שכבר נקבע מהו הרכב שלי? אם כן יוכלו להגיד לי לדעתכם אם קיבלתי תוספת כלשהי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות בבקשה!

מהי המידה של הצמיגים שקיבלת?

את האמת כל ההתנהלות הזאת של חברת סיאט חובבנית בעיני .

כל אלה שיקבלו את הרכב בינואר יקבלו גלגלים יותר קטנים?!?!?למרות שהם שילמו בדיוק אותו הסכון כמו מי שיקבל תוספות ....

לפי מה הם מחליטים מי יקבל מה?אם המידע שהוצג כאן הוא נכון זה פשוט שכונה מה שהולך שם.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני קיבלתי היום בצבע אפור עכבר.

החבר'ה בסיאט נתנו שירות מעולה לאורך הדרך והיו זמינים לשאלות גם אחרי שהסתיים כל אירוע המסירה.

מחר אני אעלה גם תמונות של פנים הרכב.

2011-12-13-12.14.13.jpg

2011-12-13-12.14.24.jpg

2011-12-13-12.14.40.jpg

2011-12-13-12.43.jpg

2011-12-13-12.431.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז איך עובד העניין של ה120 רכבים? מהיום ששילמת את כל הסכום או מהיום שניכנסת לחברה וחתמת על הניירות?

האם כדי להתקשר לנציג ולהתכנן בשביל התוספות האלה? או שוב הרכב שלך כבר רשום ומה שתקבל תקבל?

מה המידה המלאה של הצמיגים ה15? האם אפשר לעלות ל16?

מקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה להגיד לכם, מכל התגובות פה אני מבין שזה לא פחות מהתנהלות שכונתית מה שהולך שם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...