Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

צריכה דחוף עזרה באיזה רכב לקנות.

מעוניינת ברכב שיהיה חסכוני (דלק, אחזקה, תיקונים) אמין , ואוטומט בתקציב של עד 40K.

חשבתי לקנות אולי רכב מיני..

מה תמליצו לי?

תודהההההההההה :)

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית רכב מליסינג

פורסם

אם את נוסעת בעיקר בתוך העיר, תוכלי למצוא בתקציב הזה סוזוקי אלטו מהשכרה. מכונית עירונית חסכונית ואמינה (ואם לא אמינה, יש אחריות). מה שכן, היא לא ממש בטיחותית או איכותית.

את יכולה לנסות ולחפש סיריון 2006. לא קל למצוא אחת במצב טוב במודל הזה ובתקציב הזה, אבל אם רק הייעוץ דחוף ולא הרכישה זה יהיה אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה.

לגבי אלטו מהשכרה- אני חושבת שאם אני מחפשת אמינות, לא כדאי לרכוש רכב מהשכרה. נשמע כמו רכב שחוק מידי.

סיריון 2006 - ראיתי שהמחירון הוא 50K , בטוח שאפשר למצוא אחת במצב טוב ב40K?

--

אפשר בכלל למצוא רכב אמין עם מה שפחות תקלות בתקציב הזה?

אשמח לשמוע הצעות נוספות חברים!

פורסם

אין קשר בין העבר שלך הרכב בהשכרה לבין היותו "שחוק". רכב מהשכרה עם 10,000 קילומטרים לא בהכרח יהיה שחוק יותר מרכב ליסינג עם 60,000 קילומטרים. אל תשכחי שרכב בן שנה מהשכרה מגיע עם עוד שנתיים של אחריות יצרן, גם אם הוא שחוק זאת לא בעיה שלך בשנתיים הקרובות אלא של יבואן הרכב/חברת ההשכרה.

סיריון 2006-7, יד שנייה מליסינג נמכרת באזור ה-40 אלף ש"ח. המחירון שראית רלוונטי לרכבים שהם יד ראשונה פרטית, אבל אין באמת כאלו בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ניסאן מיקרה אוטו' 2006 בסביבות 40K מפרטי.

פיז'ו 206 ידני/אוטומטי 2007 40 +/- מפרטי.

יונדאי גטס ידני/גטס 2008 מליסינג/השכרה 45 +/-.

גם סיריון נחמדה, אני אישית לא אוהבת את העיצוב שלה..

ממליצה לך לא לפסול כלי רכב מהשכרה, אלא לבצע ולהסתמך על בדיקה של מכון מורשה.

ענת מאוויס

• תוכן חדש...