Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ עירוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש ג'יפ עירוני וזה הראשון שאני קונה, מבירור ראשוני שעשיתי צימצמתי את הרשימה ל

Grand Vitara

Nissan Qashkai

Hyundai ix35

kia sportage

התקציב עומד על כ - 120K

מה אתם אומרים על הרכבים האלה? אילו מאפיינים אני צריך לבדוק כאשר אני קונה ג'יפון?

תודה רבה.

פורסם
היי

אני מחפש ג'יפ עירוני וזה הראשון שאני קונה, מבירור ראשוני שעשיתי צימצמתי את הרשימה ל

Grand Vitara

Nissan Qashkai

Hyundai ix35

kia sportage

התקציב עומד על כ - 120K

מה אתם אומרים על הרכבים האלה? אילו מאפיינים אני צריך לבדוק כאשר אני קונה ג'יפון?

תודה רבה.

את האוטלנדר והייטי פסלת?

אתה מחפש 4X4 או רק הנעה קדמית?

נהג ותיק

פורסם
אני ממליץ בחום על הניסאן קשקאי. רכב פנאי חביב ששומר יפה על הערך שלו, אמין למדי ומבוקש מאוד בשוק המשומשות. לא פשוט למצוא אותו דווקא בגלל שהוא מבוקש, אבל בהחלט אפשרי.

ומה דעתך על עלויות התחזוקה של הקשקאי ורמת השרות של מוסכי היבואן?

האם בר השוואה לרכב תוצרת הונדה ?

נהג ותיק

פורסם
הונדה CRV יקר יותר כך שבתקציב הנתון הבחור יצטרף לרדת בערך שנתיים בשנתונים, לכן אני לא חושב שהוא רלוונטי במקרה הזה.

בלי קשר אם CRV היא אופצייה או לא (למרות שברכב איכותי שווה לפעמים לרדת שנתיים כדי לעלות ברמה ואני

אישית הייתי ללא ספק לוקח CRV 2009 עם ק"מ נמוך על פני ניסאן עם 0 ק"מ)

השאלה אם עלויות האחזקה ורמת השרות של הקשקאי הם באותה רמה כמו הונדה או טויוטה?

הרי מדובר על רכב יד 2 וסביר שאחריות היצרן כבר לקראת סיום ואז נושא האחזקה הוא יותר משמעותי

מאשר ברכב חדש.

נהג ותיק

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולם על העזרה.

את האוטלנדר והייטי פסלת?

אתה מחפש 4X4 או רק הנעה קדמית?

אין לי כוונה לנסוע על שטח, אז אני מניח ש4 על 4 זה לא הכרחי, זה אמור לשנות לי משהו על הכביש?

לגבי שאר הג'יפונים שפסלתי - זה היה משיקולי תקציב (CRV , RAV4, TIGUAN), או עיצוב (YETI).

מה אתם אומרים לגבי אבזור - מה מהם יתן לי את התמורה הכי טובה?

מה לגבי עלויות אחזקה?

*שמתי לב שלא התייחסתם לקיה וליונדאי - לרדת מהעניין?:)

פורסם
קודם כל, תודה רבה לכולם על העזרה.

אין לי כוונה לנסוע על שטח, אז אני מניח ש4 על 4 זה לא הכרחי, זה אמור לשנות לי משהו על הכביש?

לגבי שאר הג'יפונים שפסלתי - זה היה משיקולי תקציב (CRV , RAV4, TIGUAN), או עיצוב (YETI).

מה אתם אומרים לגבי אבזור - מה מהם יתן לי את התמורה הכי טובה?

מה לגבי עלויות אחזקה?

*שמתי לב שלא התייחסתם לקיה וליונדאי - לרדת מהעניין?:)

להנעה כפולה קבועה יש משמעות גדולה גם בכביש בדמות אחיזת כביש טובה יותר משל הנעה קדמית בלבד.

ישנן הנעות כפולות טובות יותר (כמו בראב4) וטובות פחות (כמו בCRV).

לא הכנסת למשוואה את הפורסטר והאאוטלנד.

גם אם נתעלם מיכולות השטח שלהם, הם טובים מאוד בכביש מבחינת אחיזת כביש ונוחות נסיעה. טובים יותר מהקשקאי לדוגמא,

אם כי לשניהם עיצוב פנימי וחיצוני פחות מוחצן מלשאר הדגמים שציינת.

לגראנד ויטרה יש יכולות שטח טובות מאוד, וזה בא לידי ביטוי בכביש. לשלילה כמובן. היא בעלת יכולות הכביש הנחותות ביותר (מבחינת נוחות ואחיזה).

הקיה והיונדאי הם הרכבים החדשים והמתקדמים ביותר, וכמו הקשקאי יתנו תמורה מצוינת בתנועה עירונית.

כנראה שאם כל מה שהייתי מבקש זה רכב לעיר עם תנוחת ישיבה גבוהה, הייתי מתלבט בין הקשקאי להיונדאי. הקיה מעוצב מדי לטעמי האישי.

פורסם

להנעה כפולה אין שום יתרון לנהג הרגיל בכביש (בהנחה שהכביש לא קפוא או לא מכוסה בחול).

המקום היחידי שאולי יש בו יתרון הוא בהאצה ראשונית ברכבים מאוד חזקים ובהאצה תוך כדי עיקול וגם זה בתנאים של כביש חלק מאוד.

תרשה לי להניח ש-99% מהנהגים לא מאיצים בגשם תוך כדי פנייה.

החסרונות גדולים מהיתרונות, צריכת דלק, איבוד כוח, משקל כבד יותר ועוד.

לכן מי שמחפש ג'יפ עירוני עדיף שיחפש אחד עם הנעה קדמית.

פורסם
להנעה כפולה אין שום יתרון לנהג הרגיל בכביש (בהנחה שהכביש לא קפוא או לא מכוסה בחול).

המקום היחידי שאולי יש בו יתרון הוא בהאצה ראשונית ברכבים מאוד חזקים ובהאצה תוך כדי עיקול וגם זה בתנאים של כביש חלק מאוד.

תרשה לי להניח ש-99% מהנהגים לא מאיצים בגשם תוך כדי פנייה.

החסרונות גדולים מהיתרונות, צריכת דלק, איבוד כוח, משקל כבד יותר ועוד.

לכן מי שמחפש ג'יפ עירוני עדיף שיחפש אחד עם הנעה קדמית.

מה זה אומר לגבי רכב עם הנעה אחורית אופציונלית כמו בהונדה CRV ?

למיטב הבנתי ההנעה האחורית מופעלת רק על פי הצורך באופן אוטומטי.

נהג ותיק

פורסם
היי

Grand Vitara

Nissan Qashkai

Hyundai ix35

kia sportage

התקציב עומד על כ - 120K

תודה רבה.

ויטארה - מיושן, מרגיש זול מבפנים, מושבים לא נוחים (מושבי עור, אין לי מושג איך הרגילים) ובאופן כללי מרגיש זול וצפוף.

קשקאי - נדוש (נמאס כבר לראות אותו על הכביש, המאזדה 3 של הג'יפונים), מיושן, צפוף מבפנים. לא רכב רע, אבל גם לא מלהיב במיוחד.

יונדאי ix35 - מתחיל להיות מאוס גם כן, אך לדעתי עדיף בכל מובן על הקשקאי.

ספורטאז' - לא חושב שנכנס לך בתקציב, אלא אם כן אתה מדבר על הדגם הקודם ואז פשוט לא!

אפציה הרבה יותר מעניינת זה האאוטלנדר של מיצובישי.

רכב ברמה אחת מעל כל מה שציינת.

גדול יותר, זריז יותר, נוח יותר, בעל התנהגות שטח טובה יותר, מרשים יותר.

אופציה נוספת לא רעה (אם הגודל של האאוטלנדר מפריע לך) היא הראב-4.

לדעתי הוא טוב יותר משאר האלטרנטיבות וכבונוס הוא מציג רמת סחירות מעולה ושומר על מחירון.

אגב, לא בכל הרכבים יש הנעה קבועה 4X4, באאוטלנדר היה לי בורר שאיפשר לבחור בין 2X4, 4X4 ו 4X4 Lock (שגם במקרה זה משתחרר מעל מהירות 40 קמ"ש)

פורסם
ויטארה - מיושן, מרגיש זול מבפנים, מושבים לא נוחים (מושבי עור, אין לי מושג איך הרגילים) ובאופן כללי מרגיש זול וצפוף.

קשקאי - נדוש (נמאס כבר לראות אותו על הכביש, המאזדה 3 של הג'יפונים), מיושן, צפוף מבפנים. לא רכב רע, אבל גם לא מלהיב במיוחד.

יונדאי ix35 - מתחיל להיות מאוס גם כן, אך לדעתי עדיף בכל מובן על הקשקאי.

ספורטאז' - לא חושב שנכנס לך בתקציב, אלא אם כן אתה מדבר על הדגם הקודם ואז פשוט לא!

אפציה הרבה יותר מעניינת זה האאוטלנדר של מיצובישי.

רכב ברמה אחת מעל כל מה שציינת.

גדול יותר, זריז יותר, נוח יותר, בעל התנהגות שטח טובה יותר, מרשים יותר.

אופציה נוספת לא רעה (אם הגודל של האאוטלנדר מפריע לך) היא הראב-4.

לדעתי הוא טוב יותר משאר האלטרנטיבות וכבונוס הוא מציג רמת סחירות מעולה ושומר על מחירון.

אגב, לא בכל הרכבים יש הנעה קבועה 4X4, באאוטלנדר היה לי בורר שאיפשר לבחור בין 2X4, 4X4 ו 4X4 Lock (שגם במקרה זה משתחרר מעל מהירות 40 קמ"ש)

אפשר לפרט מה זה מיושן ומרגיש זול מבמפנים? אלו דברים שחשובים לי.

ולגבי מאוס - זה לא שיקול (מבחינתי) הייתה לנו מזדה 3 פעם וממש נהניתי ממנה, אפילו שזה היה נפוץ. חוץ מזה יש מקומות בעולם שאתה תראה שם מרצדס ובמוו כמו מזדה בארץ וזה לא הופך אותם למכוניות פחות טובות.

האאוטלנדר - אני בטוח שזה אחלה אוטו אני פשוט לא אוהב את העיצוב שלו, הוא מזכיר לי מזדה 5 יותר מאשר ג'יפ.

פורסם

מישהו זרק לי את האופצייה לXC90 יד שנייה עם מנוע 2.5T.

סתם להשכלה כללית, האם עלויות האחזקה/ביטוח של הדגם הזה הם שפויות?

נהג ותיק

• תוכן חדש...