Jump to content

liron1986

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של liron1986

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. היי חברים יש לי נרגילה אלקטרונית E Hose starbuzz שקיבלתי במתנה מחו"ל אבל אני לא מעשן. הנרגילה אלקטרונית לחלוטין וזה כולל קפסולות דחוסות של טבק שמהן מפיקים את הטעם. היא אמורה לחסוך את כל הבלאגן שטבק, גחלים, נייר כסף וכו' גורמים. כדי להטעין אותה מחברים לקיר. הנרגילה חדשה לגמרי סגורה בקופסא המקורית. המחיר המקורי שלה בחו"ל היה 600. הנה סרטון שיסביר קצת יותר טוב ממני מחיר: 500 טלפון: 0532000237 אזור תל אביב. תודה
  2. אפשר לפרט מה זה מיושן ומרגיש זול מבמפנים? אלו דברים שחשובים לי. ולגבי מאוס - זה לא שיקול (מבחינתי) הייתה לנו מזדה 3 פעם וממש נהניתי ממנה, אפילו שזה היה נפוץ. חוץ מזה יש מקומות בעולם שאתה תראה שם מרצדס ובמוו כמו מזדה בארץ וזה לא הופך אותם למכוניות פחות טובות. האאוטלנדר - אני בטוח שזה אחלה אוטו אני פשוט לא אוהב את העיצוב שלו, הוא מזכיר לי מזדה 5 יותר מאשר ג'יפ.
  3. קודם כל, תודה רבה לכולם על העזרה. אין לי כוונה לנסוע על שטח, אז אני מניח ש4 על 4 זה לא הכרחי, זה אמור לשנות לי משהו על הכביש? לגבי שאר הג'יפונים שפסלתי - זה היה משיקולי תקציב (CRV , RAV4, TIGUAN), או עיצוב (YETI). מה אתם אומרים לגבי אבזור - מה מהם יתן לי את התמורה הכי טובה? מה לגבי עלויות אחזקה? *שמתי לב שלא התייחסתם לקיה וליונדאי - לרדת מהעניין?
  4. היי אני מחפש ג'יפ עירוני וזה הראשון שאני קונה, מבירור ראשוני שעשיתי צימצמתי את הרשימה ל Grand Vitara Nissan Qashkai Hyundai ix35 kia sportage התקציב עומד על כ - 120K מה אתם אומרים על הרכבים האלה? אילו מאפיינים אני צריך לבדוק כאשר אני קונה ג'יפון? תודה רבה.
  5. הסדרה 1 לא נוחה? אתה יכול לפרט על זה?
  6. יצא לי לחקור קצת את הנושא, אני חושב שאני אתמקד בחיפושים שלי אחר A3, סידרה 1 ומיני. יש המלצות על דגמים מסויימים של המכוניות הנ"ל? יצא לי להסתכל על המפרט של ה118 הוא די בסיסי, יכול להיות שפיספסתי משהו?שווה את המחיר?
  7. היי אני צריך את עזרתכם ברכישת רכב יוקרה קטן יד שניה סביבות ה100 אלף שקל. מה אני מחפש ברכב? איכות חומרים טובה איבזור טוב (שמע, פנאל עם מסך?, סאן רוף) איכות נסיעה טובה, כלומר: 1) לא להרגיש כל בור בכביש. 2) מנוע שקט. עיצוב(אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר בסעיף הזה, ויסלחו לי כל חובבי הגולף,אחלה אוטו, אני פשוט לא אוהב את העיצוב). שנתון החל מ2006. לאחי הגדול יש את הסדרה 5 החדשה,אחלה אוטו וגם נהנתי לנסוע עליו(איכות נסיעה קצת יותר טובה ממזדה, אבל לא שווה את ההפרש) אז אני קצת משוחד ב מ וו, כמובן שבמסגרת התקציב שלי מדובר על סידרה 1. האם היא תיתן לי את האיכות נסיעה הידועה של ב מ וו? אולי ללכת לכיוון A3? זוהי השקעה לא קטנה מצידי, אני אשמח אם תעזרו לי להחליט. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...