Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל ו-carsforum-הבהרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה ראית באנרים או פירסום או כל דבר אחר מלבד לפורום ? אין התקשרות כלכלית כלשהי בין שני הגופים.

הדפדפן שלי מסנן את כל הבאנרים באתר, פשוט הנחתי שחלק מהם שייכים ל-FIL... אם לא, אז החיים שלך עוד יותר קלים.

להוריד את הפורום מהאוויר זה כנראה הדבר הכי גרוע שתוכל לעשות כרגע. במידה והעניינים לא ילכו כצפוי ו-FIL יחליטו

להתקפל ולהיעלם (כמו שבד"כ קורה במקרים כאלה), אתה לא רוצה להיזכר כמי שנתן להם במה ואז נעלם ביחד איתם.

לדעתי כדאי להשאיר את הפורום פעיל, אבל להוריד את תואר ה"ספונסר" מהיוזר שלהם ואת הקישורים מחתימת הנציג.

את שרשור הבהרת העמדה של CF מול FIL הייתי שומר כ"דביק", ובין שתי הפעולות הנ"ל אתם אמורים להיות מכוסים.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמע, זה מעניין מה שאתה אומר - אם אני יכול לקבל תת פורום באמצעות זה שאני לא ממלא את התחייבויותיי כלפיך, אז תשכח מהבירה שהבטחתי לך ותן לי בבקשה תת פורום להגיגיי...

:-P

וברצינות, אני חושב שפורמולה ישראל חופרים כאן לעצמם את הבור (לאו דווקא אביחי אלא הלקוחות שלו).

אני חושב שאני מבין את המודל העסקי שלהם שכנראה מבוסס על "לתת מכה" חד פעמית ולא על יצירת קהילה של משתתפים וצופים שתלך איתם שנים. האמת שבמציאות הרגולטורית בישראל אני באיזשהו מקום מבין אותם, גם אם לא מסכים.

הפרסומים שלהם בתקשורת ההמונית בהחלט נראים למרחוק...

השאלה היא האם אני יכול לקבל תת פורום גם אם אני עומד בהתחייבות שלי.

אין פה תת פורום למשה, ששון ומיכה.

נוכחות התת פורום נותנת פרסום מכיוון שיש פה שרשורים עם קישורים לרכישת כרטיסים, כולל הלוגו של מר "פורמולה ישראל" וצבעו החאקי אשר אומר לכל השאר שמדובר ב"ספונר פורום". זה פסיכולוגיה בגרוש. מספיק אחד שזה יעבוד עליו שיחשוב שיש קשר לקארספורום, ויקנה כרטיס.

צריך למגר רמאים. ולא לתת להם במה וחופש.

אם לא לסגור את תת הפורום (אני חושב שעדיף להעביר לאופטופיק שדרך אגב, שם יש יותר גולשים מפה ויותר יראו את זה כי אני משוכנע שיש אלפים שלא נכנסים לפורום פורמולה ישראל כי הם לא אוהבים לקרוא על זה. אולי לראות כן. אבל באופטופיק הם יכנסו ויקראו. וחבל שזה לא שם!!) אז לא לתת לשרשורים של פרסום פורמולה ישראל מקום (כמו הנחות וכו).

עוד שאלה חשובה לשלומי -

לי מותר לפרסם בחתימה את האתר שלי, כולל אתר לקנות בו כרטיסים לעסק שלי? כי אצל "פורמולה ישראל" יש בחתימה את הקישור לקניית כרטיסים.

זה פרסום ללא תשלום.

פורסם

קיבלתי את ההערות על החתימה.

את הבמה כמחויבות לגולשי האתר אני משאיר לאביחי, שכמו שכבר ציינו פה, מנסה לעשות משהו.

• תוכן חדש...