Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנסציה-יוון אלופת יורו 2004 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש כמה רעיונות לחוקים חדשים בכדורגל.

1. לשקול להוריד את כמות השחקנים ל 10 בכל קבוצה.

2. 3 עברות של שחקן זה 15 דקות בחוץ , לא משנה איזה עברות .

3. הוספת כרטיס כתום , כרטיס שמרחיק שחקן לפרק זמן מסויים מהמגרש , שופטים היום פחדנים ורואים בכרטיס אדום משהו קיצוני , לדעתי חייבים להחמיר עם העברות\תפיסות בחולצה וכיו"ב, יש היום יותר מדי מקרים ששחקן עושה "עברה טובה" , זה מושג שצריך להעלם מעולם הכדורגל , לא נשמע לי הגיוני ששחקן יעצור הצקפה מתפרצת של היריב מבלי להענש על זה, זה אנטי כדורגל.

4. הוספת שופט.

5. (זה משהו שאני צריך עוד לחשוב עליו) תיקו 0 לא מעניק נקודות לאף קבוצה .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לי יש כמה רעיונות לחוקים חדשים בכדורגל.

1. לשקול להוריד את כמות השחקנים ל 10 בכל קבוצה.

2. 3 עברות של שחקן זה 15 דקות בחוץ , לא משנה איזה עברות .

3. הוספת כרטיס כתום , כרטיס שמרחיק שחקן לפרק זמן מסויים מהמגרש , שופטים היום פחדנים ורואים בכרטיס אדום משהו קיצוני , לדעתי חייבים להחמיר עם העברות\תפיסות בחולצה וכיו"ב, יש היום יותר מדי מקרים ששחקן עושה "עברה טובה" , זה מושג שצריך להעלם מעולם הכדורגל , לא נשמע לי הגיוני ששחקן יעצור הצקפה מתפרצת של היריב מבלי להענש על זה, זה אנטי כדורגל.

4. הוספת שופט.

5. (זה משהו שאני צריך עוד לחשוב עליו) תיקו 0 לא מעניק נקודות לאף קבוצה .

פששש.....מהרגע שקנית בימר נהיית חכם :wink:

מה אגיד ומה אומר?...אמרתם בערך את כל ההצעות שהיו לי להציע, מה שיש לי להגיד בסוף היורו הזה שברמה של חלק מהמשחקים שם והמזל הרב ששיחק לחלקן, גם לישראל יש סיכוי לא רע להתברג יום אחד אי-שם באחד המשחקים עם המילה "גמר" בסופן....השאלה היא, איך חלק מהשחקנים יבינו את מה שהשופטים יגידו להם באנגלית? :shock:

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...