Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנסציה-יוון אלופת יורו 2004 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהעיפו את צרפת וצכיה זה כבר לא הפתעה!!

אליפות ברמה נמוכה אומנם מעניין ורצוף הפתעות אך הרמה נמוכה אם כל משחק נגמר בשער או שניים ויוון אלופת אירופה :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכדורגל הפסיד .

אתמול הוכח שמי שעושה הגנה טובה, יכול לקחת אליפות אירופה .

זה עצוב לי מאוד בתור חובב כדורגל שזה המצב, אבל כרגע, עד שישנו כמה חוקים בכדורגל, זה המצב.

לכל מי שאומר שהיוונים שיחקו טוב ולא עשו בונקר אני מאחל לכם לראות עד סוף ימי חייכם משחקים של נבחרת יוון.

פורסם

מה אתם כאלה צבועים??? :shock:

כשאר איטליה עושה בונקר כל היורו ולוקחת את הגביע. אז אולי יגידו שהיא לא שיחקה הכי טוב אבל היא לקחה את היורו.

מגנד כאשר מדינה לא "מפותחת" בכדורגל או "מפורסמת" כמו יוון לוקחת את היורו. כבר כולם מספדים אותה ואמרים שהיא לא משחקת יפה.. ועוד.... זה חוסר פירגון וקנאה!.

יוון זכתה כי שיחקה בשכל וניצחה. לא משנה איך היא עשתה את זה. נקודה סופית היא אלופת אירופה.

אלי 8)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
הכדורגל הפסיד .

זה עצוב לי מאוד בתור חובב כדורגל שזה המצב, אבל כרגע, עד שישנו כמה חוקים בכדורגל, זה המצב.

לכל מי שאומר שהיוונים שיחקו טוב ולא עשו בונקר אני מאחל לכם לראות עד סוף ימי חייכם משחקים של נבחרת יוון.

כמו שאומרים "כדורגל משחקים 90 דקות , ואז גרמניה מנצחת..."

גם אם גרמניה מחופשת לתיאודורקיס :idea:

פורסם

כשאר איטליה עושה בונקר כל היורו ולוקחת את הגביע. אז אולי יגידו שהיא לא שיחקה הכי טוב אבל היא לקחה את היורו.

מגנד כאשר מדינה לא "מפותחת" בכדורגל או "מפורסמת" כמו יוון לוקחת את היורו. כבר כולם מספדים אותה ואמרים שהיא לא משחקת יפה.. ועוד.... זה חוסר פירגון וקנאה!.

יוון זכתה כי שיחקה בשכל וניצחה. לא משנה איך היא עשתה את זה. נקודה סופית היא אלופת אירופה.

אלי 8)

חביבי, אני לפחות עיקבי .

https://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=95897#95897

פורסם

אני צפיתי במשחקים של יוון וגם של אחרות.

איך שיוון ניצחה את פורטוגל במשחק הפתיחה, כולם צעקו מה ? איך ? סנסציה.. :shock:

ובזמן שנבחרות טובות כמו צרפת :? גרמניה,איטליה אנגליה עפו.....

יוון הגיע במטרה כמה שיותר לצאת מובסת,אין לה מה לפסיד כאשר מנגד אמרו פורטוגל או צרפת או גרמניה אחרי המשחק עם הולנד, אמרו שהם יקחו את יורו.

עדיף לבוא קטנים ולצאת גדולים מאשר גדולים וצאת עם הזנב בין הרגלים.

יוון שיחקה כדורגל,כאשר המטרה שלו זה להכניס את הכדור לתוך מסגרת... יוון עשה את זה הכי טוב. ויצא ענקית.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

רוני אתה צודק רונאלדו בסך הכל "ילד לפני גיוס" :D

אבל לראות את אחד הכשרונות הכי גדולים בכדורגל העולמי שנתן טורניר מצוין לדעתי (גם במשחקים שהוא פתח וגם בשינוי שהוא הביא כשהוא נכנס כמחליף

ממרר בבכי זה אומר הרבה לדעתי.

שלומי

הכדורגל הטהור הכדורגל שאנחנו בתור קהל אוהבים לראות אולי הפסיד מצד שני "סינדרלה" זה דבר מאוד חיובי לכדורגל .

אני לא חושב שרק הגנה טובה תמיד תביא הישגים.

ואני מקווה שאני לא אתבדה ומהיום נראה רק בונקרים\משחקים בעיקר הגנתיים

וכן היוונים שיחקו טוב הם באו והשיגו את מה שהם רצו . לא כיף כצופה לראות את המשחק שלהם אבל אם הם הפתיעו את כל אירופה אז כנראה שהם שיחקו טוב.

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

הכדורגל הטהור הכדורגל שאנחנו בתור קהל אוהבים לראות אולי הפסיד מצד שני "סינדרלה" זה דבר מאוד חיובי לכדורגל .

וכן היוונים שיחקו טוב הם באו והשיגו את מה שהם רצו . לא כיף כצופה לראות את המשחק שלהם אבל אם הם הפתיעו את כל אירופה אז כנראה שהם שיחקו טוב.

תראה מה קורה במדינה שלנו, אנשים כבר מדבקים על לאמץ את המודל היווני .

כדורגל חייב להיות יצירתי , יפה לעין , מלהיב, שום דבר מהאלמנטים האלה לא היה במשחק היווני .

שלושת השערים שהם הבקיעו בשלבי הנוק אואט היו מנגיחה, שניים מהם בקרנות.

השחקנים הכי מדוברים שלהם באליפות זה המגן , הבלם והשוער .

במשחק היחידי שהם היו צריכים ליזום , ושיחקו מול נבחרת ברמה שלהם, הם הפסידו.

אם זה מה שאתם רוצים לראות, תהנו .

פורסם

זה ממש לא מה שאני רוצה לראות.

מצד שני אבל אני יודע להעריך גם סוג כזה של משחק למרות שאני נגדו ואני תמיד מעדיף משחק יותר התקפי.

אני בסך הכל בדיעה שלך (לפי הדברים שכתבת בדיון) .

מה שאני כן אומר שצריך להוריד בפניהם את הכובע שהם עשו את אחת ההפתעות הכי גדולות אי פעם.

אני לא חושב שהם נבחרת גדולה או משהו והיה אפשר לראות את זה במשחק היחיד שהם באו כשווים (נגד רוסיה ) למרות שמשחק אחד זה לא תמיד אינדיקציה .

אני חושב צריך להכניס דברים לפרופורציות הכדורגל לא הפסיד כי אני לא מאמין ששיטה כזאת תוכל לעבוד תמיד.

לפני כמה עונות הפועל ת"א (כשאלי כהן אימן אותם) לקחו ככה אליפות כמעט כל משחק 1-0 ועם הגנתי שואף לשלמות שבא הרבה פעמים על חשבון משחק התקפי.

וגם אז היו כאלה שאמרו שזה יפגע בכדורגל בארץ והרבה קבוצות יאמצו את השיטה .

הכדורגל באץ אומנם המשיך ליפול מאז אבל לא בגלל שיטת משחק הגנתית.

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

יוון שיחקו כדורגל נטו.. לאורך כל הטורניר לא היה להם מה להפסיד..

הם שיחקו יפה עשו הגנה מצויינת וניצול המצבים שלהם מצויין..

נהנתי מכל משחק של יוון ללא יוצא מן הכלל..

ואני תוהה ..

האם גם ישראל תוכל להגיע למעמד כזה? הרי שיוון לפני כמה שנים הפסידה לנו כמדומני.

במחשבה שניה.. לא..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

המשחק הזה הוכיח לכולם שכדורגל זה משחק מגעיל , וככל שתשחק מגעיל יותר , תצליח יותר.

אני בעד קט-רגל. משחק הרבה יותר טוב והרבה פחות מקרי...

(והקטע של הבן אדם שנכנס למגרש פשוט קרע אותי :roflmao::roflmao: זה היה הקטע הכי מעניין במשחק המשמים הזה.)

וואלאק אתה!!

פורסם

תראה מה קורה במדינה שלנו, אנשים כבר מדבקים על לאמץ את המודל היווני .

כדורגל חייב להיות יצירתי , יפה לעין , מלהיב, שום דבר מהאלמנטים האלה לא היה במשחק היווני .

שלושת השערים שהם הבקיעו בשלבי הנוק אואט היו מנגיחה, שניים מהם בקרנות.

השחקנים הכי מדוברים שלהם באליפות זה המגן , הבלם והשוער .

במשחק היחידי שהם היו צריכים ליזום , ושיחקו מול נבחרת ברמה שלהם, הם הפסידו.

אם זה מה שאתם רוצים לראות, תהנו .

צודק במאה אחוז!!

אנשים באים ומשלמים כסף כדי להנות ולראות שערים ומופע ולא כדי לראות 0-0 אחרי 120 דקות או 1-0

פורסם

אלי 8)

חחח

אני לא יודע בן כמה אתה אבל הפעם האחרונה שאיטליה לקחה גביע אני לא בטוח אם נולדת!!

מי אמר שאיטליה שיחקה יפה??

צרפת גם לא שיחקה מי יודע מה

הקבוצה היחידה שהציגה כדורגל חיובי והתקפי היתה צכיה-לא הפסידה משחק עד לחצי גמר ובניגוד ליוון זה לא היה ב-0-0 או 1-0 וזה מהות הכדורגל- להבקיע ולא לא לספןג!!

בגלל זה גרמניה נראית איך שהיא נראית שכבר שנים אין להם שחקנים יצירתיים כ-קלינסמן, הסלר, מתיאוס ואחרים.

גם איטליה עם מערכים הגנתיים מוציאה את היופי והאפקטיביות של גאוני כדורגל כטוטי , דל פיורו, קסאנו ואחרים ובגלל זה היא נראית כך!!

פורסם
הכדורגל הפסיד .

:mm_yeah:

לאחר הטורניר האלה עלו בראשי מחשבות שצריך לשנות את החוקים ולאמץ חלק מחוקת הכדורסל, לדוגמא :

* אי אפשר להחזיר כדור אחורה לאחר שעברת את קו החצי

* צריך לעבור תוך פרק זמן מסויים את החצי

* אסור לשהות יותר מכמה שניות בתוך הרחבה (חוק 3 שניות בכדורסל)

* אסור בכלל להחזיר כדורים לשוער.

ועוד חוק אחד מהשכונה : 3 קרנות זה פנדל ... זה ימנע מנבחרות להרחיק כל כדור ליציע.. :?

פשוט סבלתי בשלושת המשחקים בהם ראיתי את יוון מנטרלת את 3 הנבחרות הכי יצירתיות באירופה וכאב הלב.... השמירות האישיות לאורך כל המגרש פשוט הוציאו את העוקץ מהמשחק וזה היה נורא. אני חושב שאם הייתי אתמול שחקן של פורטוגל , הייתי הולך מכות בשלב כלשהו עם השומר שלי על המגרש, זה פשוט מתסכל :mad:

מי שראה את חצי הגמר בין הולנד לפורטוגל , מבין מה זה כדורגל חיובי , התקפי ויפה לעין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יוון שיחקו כדורגל נטו.. לאורך כל הטורניר לא היה להם מה להפסיד..

הם שיחקו יפה עשו הגנה מצויינת וניצול המצבים שלהם מצויין..

נהנתי מכל משחק של יוון ללא יוצא מן הכלל..

כל הקבוצות שיחקו כדורגל נטו השאלה איזה סוג של כדורגל.

אפשר לומר שלפעמים גם נהנתי לראות את המשמעת הטקטית של היוונים אבל אין מה להשוות את זה להנאה מכדורגל התקפי ומשובח.

וכמו רבים גם אני הייתי מעדיף לראות גמר (וגם את יתר המשחקים של יוון) יותר התקפי ולא שקבוצה אחת באה קודם כל לעצור את היריב ואחרי זה אם יוצא גם להתקיף.

אייל

אין מה לעשות ליוון אין את שחקנים כמו שיש לפורטוגל וכמו שיש להולנד. הם בסך הכל נתנו את מה שיש להם להציע

וזה משמעת טקטית והגנה חזקה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...