Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רנו קליאו בי 2002,

אני צריך לעשות לה טיפול 10000 ועוד לתקן כמה דברים,

אני רוצה המלצה למוסך שהכי מומלץ בבאר שבע ? (אמינות,יושר,זול, מתמחה ברנו וכו')

תודה

פורסם

אני מטפל כבר כמה שנים בעידן הרכב, בעמק שרה.

תראה, עשיתי אצלו שיפוץ ראש מנוע וכיוון גיר, מאז הוא לא ראה תרכב, והרכב הפך לפנתר.

עשיתי אצלו שיפוץ גיר לפיג'ו, המחיר הכי נמוך שראיתי, בינתיים איזה 15KKM הכל טוב.

הוא מתמחה בהזרקה ובגירים אם אני לא טועה, אבל מטפל גם.

סע אליו, ותתרשם.

סתם אם מדברים על צרפתיות, טיפול 10K בפיג'ו 406 שלי אצלו, עלה פחות מ600 ש"ח, אבל זה רק לי, אני לא יודע כמה הוא לוקח בכללי.

(איכות החומרים טובה, אל תדאג, הרכבים שלי עברו את ה200KKM בלי בעיות מיוחדות.)

יש עוד מוסך שטיפלתי אצלו בלמים ושמנים, הוא נמצא לידו (כחצי ק"מ ממנו), של ערבים, יוצא לי יותר זול כי אני מביא להם את השמן והפלאגים (כאילו הוא שואל אותי מה האפשרויות ומה יש אצל הספק, ואני אומר לו מה לשים).

הכל טוב שם, אבל צריך להגדיל לפעמים ראש, הם לא רעים, פשוט עשיתי אצל השני סדרה של טיפולים ובא לי לפרנס את השני.

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי רנו קליאו בי 2002,

אני צריך לעשות לה טיפול 10000 ועוד לתקן כמה דברים,

אני רוצה המלצה למוסך שהכי מומלץ בבאר שבע ? (אמינות,יושר,זול, מתמחה ברנו וכו')

תודה

מניסיון אישי, ובדיקת מספר בעלי מקצוע, מוסך נועם שירותי רכב, הבעלים חנן עבד הרבה שנים על רנו ויש לו גם חלקים מקוריים, ומחשב דיאגנוסטיקה של רנו.

טיפלתי אצלו במאגן שהיתה לי עד שמכרתי אותה.

• תוכן חדש...