Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה, אני שוקל להביא:

1. גיפ

2.אופנוע:

א. הונדה 600

ב. YAMAHA XT500

ג. דוקאטי מונסטר

ד. BMW -(אחד מכל סוג)

ה. גולדווינג

ו. הארלי (קאפטן אמריקה) או כמה סוגים.

3. אלפא, ספיידר ג'וניור מיטו.

4. מזדה מיאטה

5. BMW Z

6. סמארט

7. אמרקאית שרירים כל מה שמעבר ל-450 כ"ס

8. יגואר/מרצדס'רוליס-רויס,

9. רכב ספורט.

10 יכטה

מנהל הבנק שלי שוקל לסרס אותי...וזה כואב!

אני יכול לדמיין את המבט שלו למראה רשימה זאת :lol:

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
רשימה שמסתיימת ב-10 ?

ממך ציפינו ליותר :-o

תמשיכו לטייל ולעדכן , אוטו או אופנוע , שלוליות או כביש.

ישי

העניין שזה לא מסתיים פה, כל הכלים יצטרכו מקום?

יצטרכו...

אם כבר מקום, מה לא נסדר אותם בחנייה מקורה מתחת לבית, מאין מיני מוזאון?

נסדר...

אז צריך בית צמוד קרקע, וחנייה גדולה?

צריך!

כל כך הרבה כלים, אז נצטרך גם סדנת עבודה, כלים, ליפט, גרניק, מנוף.

נצטרך...

בקיצור נידמה לי שככה התחיל איתן וורטהיימר הבן של סטף, רק שלו היה כסף...

ולי מנהל בנק לחוץ.

נשדוד בנק?

לא!

אבל אם הכל ילך כשורה, צפו להפתעה ברוח הכותרת....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בתוא אחד שהתחיל את הקריירה שלו בריאוסים של נאות הכיכר ברחוב לייב יפה לא התקדמת הרבה .הייתי מצפה ממך לתמונות של איזה רכב שטח אימתני .דרך אגב , באזכרה לידידי דני לפני כחודשיים הוזכרת כמי שנתן דחיפה חזקה לשרשור ההוא .

פורסם

שטח...יש לי יחסי אהבה שינאה עם השטח שלא באשמתו, אני מאד אוהב לטייל ויותר אפילו אני אוהב

נהיגה מאתגרת, נהיגת שטח, ראלי פריז דאקר, חציית מדבר יהודה וסתם נהיגת שבילים נחשבת בעיני

לנהיגה מהנה ומאתגרת במיוחד.

אבל הבעייה ברכבי שטח שהם מעולם לא היו "פרקטיים" כנער מתבגר אתה לומד מהר מאוד שהחיים

הם רצף של פשרות, וג'יפ אימתני אינו כלי רכב שאפשר להחזיק כבעל משפחה צעיר או חייל משוחרר.

החיים הובילו אות בדרך אחרת דווקא לנהיגה תחרותית ומתוך אהבת הנהיגה, מצאתי "על הדרך" פנינים

מוטורים שגרמו לי להתאהב בהן. לא תמיד היו אלה ה"הכי" (הכי מהיר, הכי גדול, הכי יפה.)

להיפך, תמיד ניסיתי להשיג במעט הכסף הפנוי שהיה לי (או לא היה) את הרכב שדיבר אלי באותו הרגע.

והפשרות הם שגרמו לרעב של הדוב (זוכרים?)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=360666&highlight=%D7%90%D7%99%D7%9A+%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99+%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA

גם היום אני נאלץ לבחור בין עשרות החלומות המוטורים, את זה שיוכל לתת לי הכל מהכל כיוון שג'יפ

אימתני יתן לי סופי שבוע קסומים במידבר, וביקור קבוע בתחנות הדלק, לא יתן פתרון אמיתי בבקרים

בדרך לעבודה כמו שנתנה סופי המדהימה (ווספה ספרינט 1969 שחילקה חייה איתי לתקופה ארוכה)

ואף היא הוחלפה במפלץ הקשיש שנתן לי טיולים בשניים, ואת היכולת לגמוע מרחקים, אי אפשר לשכוח

את החיפושית שהצלתי מגריטה ושימשה את המשפחה לטיולי פאן, או ה-KLR650 שצרף עצמו למשפחה

סתם כי לא רציתי שיגנב ובעליו הקודמים היה אדיש אליו...

נזכור גם את הג'אווה שקניתי כי רציתי אופונע, ולא היה לי כסף, איתו הוכחתי לכולם שאפשר בפחות ממחיר

כרטיס נסיעה באוטובוס לרכב אלפי ק"מ, אבל צריך חוש טכני ויכולות אילתור מעולות.

כל אחד מהכלים האלה לא היה החלום במלואו, ואני בספק אם גם אהיה בעליהם של כל הרכבים ברשימה

ויש שם גם רבים וטובים ששכחתי בלהט הרגע, אוכל אי פעם להגיד שזהו החלום האולטימטיבי.

החלום מבחנתי הוא הכלי שנמצא ברשותי באותו הרגע, וממנו אני נהנה הכי הרבה עכשיו והיכול לדעת שאי

שם כבר ממתין לי החלום הבא, לדעת לחלום, לדעת לשחרר, ולשמר את הרעב לדבר הבא!

וסבתא ננה אומרת: " בחיים צריך לטעום מהכל, כי חמור שאוכל כל החיים שלו קש,

איך ידע שהוא אוהב סלט פירות?"

המשיכו לחלום ולהגשים ולחלום שוב! - רן

פורסם

אגב, עד היום כמה ימים אחרי השלולית עדיין המנוע מגמגם במצבים מסויימים...

מה שמלמד כי הגרמנייה המפונקת לא יודעת ליבש את עצמה, ונדרשת התערבות

שלי בנושא, מה שבחיים לא היה קורה בסובארו...רן

• תוכן חדש...