Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שכבר נפתח שרשור בנושא הזה בעבר אבל אני בכל זאת אשמח לקבל קצת פרטים באיזה חומרים מומלץ להשתמש על מנת לשטוף את הרכב,אם זה פנימית ואם זה חיצונית.

אני לא מתכוון לחומרים שאני אצטרך להזמין עכשיו מחו"ל שעולים מאות דולרים(למרות במידה ויש משהו איכותי שמוכרים בארץ באיזורי המרכז במחירים יחסית שפויים,עד 200-300 שקל לחומר איכותי אני מוכן לשלם) אלא לחומרים שאני אוכל לקנות באיזור הקרוב לביתי בסגון אוטו דיפו וכו'.

ראיתי בשרשור אחר שבחור אחד משתמש בתרסיס עם מרכך כביסה על השטיחים שלו בכדי לשמור על הריח,האם מומלץ לשטיחים?

במידה ויש לי שריטות על הרכב שהם קצת עמוקות מהרגיל,לא יותר מדי עמוקות אבל, איך אני יכול להעלים אותם?

שמעתי שיש חומר שמורחים על הרכב והוא משתלב בכל צבע ומעלים את השריטות האלה, מישהו יודע מה שם החומר הזה?

כמו כן רציתי לקבל קצת פרטים על חומרים טובים לניקוי ג'אנטים,ברור לי שאני יכול לנקות אותם עם מים וסבון ולשפשף אבל כשאני מתכוון לחומרים טובים אני מתכוון לחומר שאני מרסס על הג'אנט ומוריד את הלכלוך יחסית מהר בלי יותר מדי עבודה עם הידיים.

תודה לעונים.

פורסם

קיבלתי מתנה לפני שלוש שנים את הסבון הזה אני מרוצה מאוד ממנו. מוריד לכלוך קשה. נותן ברק. ולא משאיר סימנים .

אגב מישהוא יודיע מאיפו אני יכול לקנות ? (קיבלתי מתנה ולא מצליח להשיג כתובת :/ )

IMG_0297.jpg

פורסם
קיבלתי מתנה לפני שלוש שנים את הסבון הזה אני מרוצה מאוד ממנו. מוריד לכלוך קשה. נותן ברק. ולא משאיר סימנים .

אגב מישהוא יודיע מאיפו אני יכול לקנות ? (קיבלתי מתנה ולא מצליח להשיג כתובת :/ )

:lol: יש לך טלפון יש היצרן על האריזה- פשוט תתקשר ותשאל איפה ניתן לרכוש את המוצר שלהם...

זמין 8)

פורסם

אם כבר נפתח השחרור הזה יש לי שאלה אליכם גם.

בעבר פורסם פה תכשיר לניקוי ג'אנטים בשם iRonX משהו כזה ...

יש למישהו מושג על מה מדובר? ואיך ניתן להשיג אותו?

תודה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

השטיפה שלי:

מתחיל עם הבפנים של האוטו, עובר עם שואב אבק גדול על כל (!) הבד, המושבים, הגג, השטיחים ואפילו בדלתות.

עובר על כל הפלסטיקה עם מטלית מיקרו פייבר לחה. אם יש פלסטיק שדורש מראה רענן אני מרסס עליו קצת SON OF A GUN של STP.

חומר מעולה שנותן מראה חדש לכל פלסטיק מבלי להשאיר שכבת שומן לא נעימה, לא לרסס על לוח השעונים!!!!!

מתחילים לנקות מבחוץ:

מתחיל עם הג'אנטים כשהם יבשים. מרסס על כל הרבעייה מנקה ג'אנטים של SONAX (חומר מדהים!).

מחכה דקה-שתיים ומנקה את הג'אנט עם מברשת מיוחדת, כולל הקאליפרים והדופן הפנימית של הג'אנט.

שוטף את הג'אנט ובתי הגלגלים עם לחץ מים.

אחרי שסיימנו עם הג'אנטים עוברים לאוטו עצמו.

מרטיבים את כל האוטו ונותנים ללכלוך להתרכך. (חשוב לעבוד כמובן בצל וכשלא חם אחרת ישארו סימנים)

בזמן הזה מכין 2 דליים עם מים, לאחד מהם מוסיף כ-50 מ"ל שמפו טפלון לרכב, ניתן להשיג בכל אוטו דיפו.

עם מטלית מיקרו פיבר גדולה אני מסבן את כל האוטו, לפני שאני מחזיר את המטלית לדלי עם הסבון אני מעביר אותה

דרך הדלי עם המים כדי לנקות אותה ולא להעביר את הלכלוך לכל האוטו, באותה נימה גם חשוב לזכור לא להניח את המטליות

על הרצפה כי כל מה שיהיה על הרצפה ימצא את דרכו לצבע שלכם.

מורידים את הסבון עם המים.

טיפ לייבוש האוטו-לפרק את ה"אקדח" מהצינור ולתת למים לזרום מהגג אל השמשות ועל כל הפנלים של האוטו, בדרכם הם יקחו

את רוב המים איתם למטה.

עכשיו לוקחים עוד מטלית מיקרו פיבר גדולה חדשה ועוברים על כל האוטו לייבוש, לא לשכוח לפתוח דלתות ולנקות במפתנים,

מכסה מנוע ותא מטען.

אחרי שסיימנו עם זה, אני לוקח עוד מטלית מיקרו פיבר קטנה ועובר על החלונות והשמשות כדי לנקות אותם לגמרי, בלי סימנים!

זהו, עכשיו קחו כמה צעדים אחורה והתפעלו מהתוצאה:wink:

פורסם

אני דווקא משום מה מסיים עם השואב,זאת הפעולה האחרונה שאני עושה בניקוי הרכב.

איפה קונים את הSUN OF A GUN ואת הSONAX?

הלכתי לקנות היום ג'ילדה(לא מצאתי את שלי) וסקיי לרכב.

עם הג'ילדה נראה לי עבדו עליי,אמרו לי שזאת הג'ילדה המקורית, היפנית, ולקחו לי עליה 75 שקל,לטענת המוכר היא עשויה מחומר טוב יותר,אין שום הבדל בין הג'ילדה הרגילה לזאת,אל תיפלו בפח כמוני.

עם איזו מברשת אתה מנקה את הג'אנט?

אני מאמין שבטח מברשת רגילה אבל רשמת מיוחדת אז אם תציין באיזו ואיפה אתה קנית אותה אני אשמח,אולי תוכל לחדש לי משהו.

בינתיים יצא לי לנקות יחסית בקטנה את הרכב,אפילו שאיבה לא הספקתי לעשות מכיוון שאני יחסית קצר בזמן.

את הפלסטיק קיבלתי היום מאי ביי,כל מקום שפניתי אליו בארץ לא סיפק ל את הצבע המתאים,ועוד רצו פה על הפלסטיק המסריח הזה איזה 450-500 שקל,באיביי השגתי את זה ב 32 יורו כולל כבל שמתחבר לחשמל של הרכב על מנת לחבר דאבל דין והכי חשוב בצבע תואם.

אני אעלה קצת תמונות(לא הכי איכותיות כי צולם מהאייפון אבל יחסית לאייפון זה בסדר),משהו שאף פעם לא עשיתי כי אני חושב שלהעלות תמונות אחרי שטיפה במידה והם לא ערוכות זה סתם טמטום אבל הנה בכל זאת:

23 103.jpg

23 107.jpg

23 110.jpg

23 115.jpg

23 121.jpg

1 (2).jpg

222.jpg

פורסם

איפה קונים את הSUN OF A GUN ואת הSONAX?

עם איזו מברשת אתה מנקה את הג'אנט?

את ה-SON OF A GUN ניתן להשיג בכל אוטו דיפו, פעם היה להם גם את הSONAX אבל משום מה אני לא מוצא את זה יותר.

היום אני קונה את הSONAX ישירות מהיבואן, "אמביל" בתחנת המרכזית הישנה בת"א.

אני משתמש במברשת שהיא דקה עם סיבים רכים כדי שתגיע לכל מקום, המוט מתכת המרכזי שלה עטוף גומי להגנה.

משהו בסגנון של זה:

26Y4WOT9J5ETFG9I73.jpg

ואני רוצה להזמין מברשת מיוחדת וגמישה:

http://www.ebay.com/itm/Daytona-Speed-Master-Wheel-Brush-tire-clean-rims-/310221036654?hash=item483a9d5c6e&item=310221036654&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

פורסם

אפשר לשלוח לו הודעה רד עד לתחתית העמוד רשום שם

Ask a question

מברשת לניקוי גאנט ב30 דולר זה יקר מישהו יכול להמליץ על מברשת יותר זולה או באייבי או בארץ

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם

מה הבעיה בלהזמין מחול?

דוקא זה אמור להוזיל עלויות למוצרים איכותיים (שחלקם בכלל לא נמכרים בארץ).

שמפו+חומר לדשבורד+וקס של Meguiar's, חברה שמוכרת ומוערכת בכל העולם, אמורים להכנס בתקציב של 200-300 ש"ח.

חנות מומלצת באיביי (יש שם גם מברשת ב-£4). לא לשכוח לבקש משלוח כולל לכל המוצרים (כלומר, לשלם משלוח רק על המוצר היקר במקום על כולם).

חוץ מזה, זמן זה גם כסף. מעדיף לבלות 5 דקות בדואר ליד הבית מאשר שעה+ באוטו דיפו/חנות בחור נידח כלשהו.

פורסם
לפני שנרשמתי לפורום הייתי תמיד משתמש בחומרים של טרטל ווקס;למרות שהם טובים חברי הפורום המליצו על חברת קאר פלאן. מאז אני משתמש רק בהם ומאוד מרוצה.

הנה האתר שלהם: http://www.carplan.co.il/

+1 אני מאז שקיבלתי את הרכב משתמש במוצרים שלהם,ספוגי רחיצה,סבון,ווקס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש בווקס של SONAX (לפעמים CARPLAN)

SWIRL-X של מגוויירס לניקוי swirls

SONAX wheel cleaner לחישוקים

תכשיר ניקוי לפלסטיקים של SONAX

STF-Son of a gun לצמיגים

Leather Cleaner של מגוויירס למושבים

Fast Wax של AREXONS (שפריצר)

Gel Wax של AREXONS (חומר מעולה שמסיר סימני שפשופים ושריטות קלות)

פלסטלינה של Clay Magic

אתמול הוזמנו Z-2 ו-Z-6 של ZAINO :)

פורסם

איך ה ווקס של SONAX לעומת ה קרפלן?

אתה יודע אם באוטו דיפו יש מוצרי SONAX?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...