Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בודי קיט לפיג'ו 205 מודל 98, 5ד'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לפני חודש אפילו יותר התחדשתי בפיג'ו 205, קניתי את הרכב עם צנרת מוגדלת, וחברים הוסיפו לי מתנה על הרכב החדש פילטר פתוח(ככה שלזמן הקרוב אני לא מתכוון ליגוע עוד ביצועי רכב), עד עכשיו נהניתי בטירוף מהרכב, אבל, מי שראה פיג'ו 205 בחיים שלו יודע שהחלק הקדמי יושב נמוך ויפה עם הפגוש שבא בסטוק והפגוש האחורי יושב כ"כ גבוהה שזה גורם לך לרצות שלא לראות את הרכב, אף פעם מהזווית הזו.

השאלה היא כזו, האם אתם מכירים מקום טוב וזול באזור המרכז שיוכל לעשות את הפגוש האחורי וחצאית, כי אני מרוצה מאוד מאיך שהפגוש הקדמי יושב אבל מהחלק האחורי, הרבה פחות.

*קיט של הנמכה לא בא בחשבון מבחינתי בגלל שהרכב יושב בדיוק בגובה הנכון לטעמי.

נ.ב, איך אני יכול לבדוק מה גודל הגלגלים המקסימלי שמאושר לי לרכב?

תודה מראש על העזרה :D

• תוכן חדש...