Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב 50K

RBOY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 25 ובעבר היתי הבעלים הגאה (או לא) של גטס 2007 GLF.

מחפש לרכוש רכב בתקציב של 50,000 אך יש אפשרות להגיע עד 60,000 אך צריכה להיות סיבה באמת טובה לעשות את זה.

אני ירושלמי ומבצע מספר נסיעה קצרה או שניים באופן יומיומי בתוך העיר.

אחת לשבוע אני נוסע לדרום, מרחק של 300 ק"מ הלוך חזור.

אני אנהג ברכב לבד כך שאין לי חשיבות למקום לנוסעים מאחור וגם אין לי בעיה עם תא מטען קטן.

הדבר הכי חשוב לי הוא אמינות, שונא ללכת למוסך !.

אחר כך נוחות נסיעה ולבסוף חסכון בדלק.

חשבתי על סיריון, פגו 206 , C4 ואפילו הערערתי במחשבה של פגו 107 חדשה אך אני לא יודע אם זה מתאים לנסיעות הבינעירוניות שאני עושה ולעליות של ירושלים.

פתוח לכל הצעה מעבר למכוניות שחשבתי עליהם ואשמח לעזרתכם.

תודה

פורסם

במסגרת התקציב שהגדרת ניתן למצוא דייהטסו סיריון מודל 2008 מליסינג עם קילומטראז' טוב ומצב מכאני מצויין. זה רכב קטן וחסכוני, אמין מאוד שיכול להתאים לדרישות שהצבת.

אופציה נוספת, קצת יותר גדולה, היא הפורד פוקוס. יש אותה גם בגרסת 5 דלתות האצ'בק "קטנה" והיא נכנסת לך יפה לתקציב. מכונית נוחה ומרווחת, לא יקרה מאוד לאחזקה.

לדעתי פיג'ו 107 לא כל כך תתאים לדרישות שלך. אולי i10 עם המנוע הגדול (1250 סמ"ק).

פורסם

סיריון 2008 לא תיהיה יותר אמינה (107/c1/aygo אלו המכוניות האמינות ביותר בקטגוריה שלהן בכל סקר שהן השתתפו) ובטח לא תיהיה יותר חסכונית.

מה שכן - היא תיהיה יותר נוחה ומרווחת. עדיין - זה ממש לא הכיוון שהייתי הולך עליו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חוץ מהסריון יש עוד רכבים כגון הגרנדה פונטו 2008 אך עדיפות ך 1.4,רכבי המיני הם לא חזקים,לכן אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן,מנגד תוכל לרכוש רכב 2010.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לך ללכת על ליסינג לשעבר!

אני ממליץ לך על קונספט של דיזל+גיר ידני

פולסוואגן פאססאט/פולסוואגן בורה/סקודה אוקטביה, עם מנוע 1.9 TDI יענו על הצרכים שלך,

הן נוחות, הן חזקות, (בדיזלים המומנט גבוה, את העליות לירושלים אתה לא תרגיש)

בנויות לנסיעות ארוכות וטחינת ק"מ, המנוע לא מרגיש כמעט בלאי,

ותשאל את נהגי המוניות שאימצו בחום ואהבה את האוקטביה ונטשו מרצדסים לטובתה,

מודלים של 2004 / 2005 נכנסים בכיף לתקציב,

פאססאט:2004-volkswagen-passat-w8-2_1280x0w.jpg

אוקטביה:

Skoda-Octavia_Combi_2004_1280x960_wallpaper_01.jpg

עוד רכב שאני יכול להמליץ לך עליו הוא אסטרה 1.9 TDI

אבל היא תהיה כבר ישנה לתקציב שלך, לכן נדלג לרכב הבא, \

אני יכול להמליץ לך על כיוון אחר, אם חיסכון בדלק מעניין אותך כמו שאותי מעניינים עכברי מעבדה

אז אני יכול להציע לך ניסאן מאקסימה V6 - רכב מנהלים נוח ומאסיבי, הV6 לא יראה את המרחקים

שאתה תיסע וגם לא את העליות של ירושלים, גם אם תבוא מכיוון יריחו, הוא מאוד נוח, מאוד אמין,

מאוד חזק, - ובקיצור, רכב שאני מאוד מסמפט,

2003_nissan_maxima_gle-pic-17681.jpeg

עוד רכב שאני יכול להמליץ לך עליו היא הסובארו לגאסי B4 עם מנוע בוקסר 6 צילינדר שלוש ליטר

או מנוע בוקסר 4 צילינדר של שני ליטר, רכב עם אחיזת כביש מעולה, מערכת AWD שמניעה את

ארבעת הגלגלים, שומרת על יציבות טוב, תבלע את העליות של עיר הקודש בקלות, והאמינות?

אמינות של סובארו! השטן לא יכול עליהן, היא נכנסת לתקציב בשנתונים 2004 - 2006

Subaru-Legacy_Sedan_2004_1280x960_wallpaper_03.jpg

הרכב הבא שאני יכול להמליץ לך עליו שגם ידוע בכוחו ואמינותו זאת ההונדה אקורד

עם מנוע I-VTEC זריז וחזק, את העליות של ירושלים הוא יבלע כמו כן את המרחקים

שתאכיל אותו, מאחורה לא נוח, אבל היי! אתה נוסע לבד! מבחינת תנוחת נהיגה

הצורת ישיבה שלה היא בין מנהלים לספורטיבי משהו, אני אוהב את תנוחת הישיבה

ברכב הזה, ועוד יותר אוהב את ההתנהגות והאמינות שלו, יש מנועי 2.4 ויש מנועי 2.2

היא נכנסת לתקציב שלך מ2004 - 2007 בלחץ, אבל אפשר להשיג,

2003-2005_Honda_Accord_Euro_sedan_03.jpg

בגדול אלו ההמלצות שלי בהתחשב בעובדה שצריכת דלק היא לא הכי מה שמעניינן אותך

אלא האמינות של הרכב ונוחות הנסיעה שלך כנהג,

בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

אשמח לנימוקים של הסיריון 2008 מול 107 חדשה.

מה הכיוון שהיית הולך עליו ליביו ? מה לגבי פגו 206 ?

Kenworth Man

באמת תודה על ההמלצות המפורטות.

ממש לא חלשבתי על הקונספט של דיזל האמת זה מאוד מפחיד אותי, אני אומנם אסע כ 18 אלף ק"מ בשנה אך העלות של טיפולים ברכב דיזל יקרה ולא אמצא כזה עם קילומטראז של פחות מ 150.

הצעת גם הרבה מכוניות חזקות שאפילו לא חשבתי על אפשרות כזאת אני חשבתי על גג 1600 סמ"ק.

אני מפחד מאוטו גדול שהטיפולים עלולים להיות יקרים, נכון שלא אכפת לי לשלם קצת יותר על דלק אבל לא היתי רוצה אוטו ששותה דלק ואוטו שיקר לתחזק.

אמינות חשובה אך גם תחזוקה זולה במידת הצורך , האם באמת כדאי לי לקחת אוטו כמו B4 ? נח ללא ספק אבל הוא לא יהיה הרבה יותר יקר לתחזוקה מרכב קטן ? ( לא רק היבט הדלק)

אשמח לעוד הצעות והכוונה

תודה.

פורסם

הסריון חזקה יותר וגדולה יותר,היא גם בקטגורית הסופר מיני,ה107 מגיעה עם ידני או גיר רובוטי,הרובוטי לא ממש מומלץ,אם ידני אז כן,תקבל רכב חסכוני יותר,כמובן חדש+אחריות,אך חלש יותר וקטן יותר,לכן עדיף לעשות נסיעת מבחן.

רכבים כמו B4 יהיו יותר יקרים,הם פחות חסכונים,ביטוח יותר יקר,יותר יקרים לתחזוקה אך כמובן חזקים יותר ונוחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...