Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 30-40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק עד כמה שאפשר אבל העיקר רכב משפחתי.

אני ממש נגד הסופר מיני וזה ממש לא קטגוריית רכבים שאני רוצה לקנות או ליסוע עליהם.

הרכב מיועד לעשות נסעיות של 40 קילומטר כל יום ( 5 פעמים בשבוע )

עדיף שנתון כמה שיותר גבוהה ושיראה גם יפה.

תודה לעוזרים

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית רכב

פורסם

הרשה לי לסקור לפניך כמה רכבים.

פורד פוקוס 2005 - 2006 נכנסת לתקציב שלך, רכב מאוד אמין,

לגבי חיסכון בדלק, אני לא יודע, אני חושב שהוא כמו כל משפחתית ממוצעת

ford_focus-sedan_r5.jpg

הונדה סיוויק 1.6 משפחתית מעולה וחזקה, עם מנוע VTEC די חסכונית בדלק ביחס למשפחתית הודות

למנוע המדהים והבודי הקל (סליחה מראש - אני משוחד על הסיוויק) חפש אחת משנתונים 2004 - 2005

שנכנסות לך בתקציב, רק תעשה טובה לעצמך ולמכונאים שלך, אל תקנה אחת שהייתה אצל ערס,

היא משפחתית מעולה! פשוט בארץ יצא לה שם של "מכונית ערסים" לצערי, אך היא לא נופלת מהרבה מכוניות!

Honda-Civic_Hybrid_2003_1024x768_wallpaper_06.jpg

עוד רכב שאני יכול להציע לך היא הטויוטה קרולה 2003 - 2005 שנכנסת לתקציב שלך,

מה יש לי לומר על הרכב? מאוד סטאנדרתי, מאוד "ליסינגי" אבל אמינות של טויוטה, (לפני פרשת הדוושות :-P)

כמו ההונדה והפוקוס, הוא רכב מאוד סחיר, כמו שיהיה לך קל למצוא כך יהיה לך קל למכור,

2003_toyota_corolla_le-pic-20552.jpeg

עוד רכב נחמד שנכנס לך לתקציב הוא יונדאי אלנטרה 2006 אתה נהנה משנתון גבוה ביחס למחיר,

רכב מאוד אמין, וסטאנדרתי, לא יודע לומר לגבי הסחירות שלו, מה שבטוח, לא כמו טויוטה או הונדה,

רכב נעים לנסיעה (ביחס לקוראני) וזול לתחזוקה (ביחס למשפחתית)

2006-Hyndai-Elantra-Image-Sedan-01.jpg

המכונית הבאה שאני הולך להציע לך הייתה מלכת המכירות בישראל בתקופתה,

מאזדה 323 לאנטיס (protege) מהמודל האחרון שלה 2004, רכב מאוד אמין!

מנוע ZM 1.6 שחף טוטאלית מתקלות (חוץ מבלאי רגיל כמובן) רכב די אפרורי, אבל

הוא נוח מאוד לנסיעה ביחס למשפחתומאטית, הוא מאוד סחיר, ושומר על המחירון

שלו (יחסית!) רכב מושלם למי שרוצה שקט תחזוקתי, - חפש אחת שלא הייתה אצל ערס,

mazda-protege-2002-es-picture-2527.jpeg

עוד רכב שאני יכול להציע לך זאת אחותה של הprotege הלא היא מלכת (מכת) הליסינג מאזדה 3,

אתה יכול למצוא אותה בכמויות אינסופיות, רובן פליטות של ציי רכב, הרכב גם מאוד סחיר,

אך חפש לו תקלות בציציות, ועם זכוכית מגדלת, אין לדעת איזה נער היי-דרעק נסע עליו לפניך!

בגדול הוא רכב אמין, אך הוא לא מוצלח כמו הלאנטיס, אך עדיין יכול לתת לך מענה, תוכל למצוא

שנתונים גבוהים במחירים מוזלים ממגרשי הליסינג, אך ראה אוזהרת! אין לדעת מי נהג לפניך ברכב!

m3_main.jpg

עוד משפחתומאטית שנכנסת לך בתקציב היא לאנסר 2005 - 2007 גם היא כיכבה בליסינג הרבה!

אין לי יותר מידי מה לומר על הרכב הזה, הוא אמין, סטאנדרתי, לא יודע מה רמת הנוחות שבו,

אך כמו כל כוכבת ליסינג, חפש אותו עם זכוכית מגדלת כדי למנוע כאב ראש עתידי במכירה/מוסכים,

יש לו סאלון "ספורטיבי" ביחס למשפחתומאטיות אחרות, אך אל תצפה ממנוע 1.6 עם תיבת 4 הילוכים לגדולות ונצורות,

Mitsubishi-Lancer_Ralliart_2006_1024x768_wallpaper_02.jpg

רכב הבא שאני הולך להציע לך צורך דלק כמו 1.6 פחות או יותר למרות היותו 1.8

ניסאן אלמרה, לא נפוצה ביחס למאזדה וחברותיה, אך רכב מאוד אמין ומאוד חזק,

נוח לנהיגה ונעים לנהג, הניסאן אלמרה לא סחירה כמו המאזדה, אך היא בהחלט

עולה פה על כל הרשימה שנתתי לפחות ברמה אחת, אישית, אני מאוד אוהב את הרכב!

חפש אחת במודלים 2004 - 2006 שיכולות להכנס לך לתקציב, אתה מקבל רכב

מצויין עם שנתון יחסית גבוה, בגלל סחירות נמוכה, (לא יודע למה בארץ לא אוהבים ניסאן?)

היא נמכרת במחירים האלו ואתה מרוויח שנתון גבוה, מה שאומר - פחות בלאי,

Nissan_Almera_Sedan_2004wernyrt.jpg

והינה מגיעה סובארו חביבתי! סובארו אימפרזה ניו-אייג' 2004 - 2007 מנוע 1.6 נכנסת לך בתקציב,

רכב חף מתקלות, מאוד סחיר ואהוב בקרב יושבי ציון, אמינות נפלאה! סחירות גבוה,

חפש אחת ששירתה משפחה ולא ערס שרצה להרגיש "כאילו" STI

יש כאלו פרטיות, אך הרבה ליסינג, חפש ליסינג אם רצונך שנתון גבוה במחיר נמוך יחסית,

אך אני הייתי יורד בשנתון לטובת יד פרטית, למען השקט הנפשי שלי,

אם בחרת בליסינג, שוב, חפש בזכוכית מגדלת, כי כבר נצפו מכוניות ליסינג עושות שבילי

עפר מלאי מהמורות (מא איכפת לנהג??? הוא משלם על הנזק? - תחלואה ישראלית!)

120px-2006-2007_Subaru_Impreza_Luxury_sedan_01.jpg

סקודה אוקטביה מנוע 1.6 / 1.9 רכב מאוד אמין שאני מאוד מסמפט אותו (כמו כן את רוב משפחת VW)

החיסרון שלו שהוא מאוד גניב, יש מנוע 1.6 סטאנדרתי, יש את ה1.8 הספורטיבי שבו לא אגע כרגע,

ויש את המנוע החביב עלי 1.9 TDI, מנוע דיזל בשילוב של גיר ידני יכול להניב צריכת דלק טובה,

קשה יהיה למצוא אחת ללא עבר משטרתי/מונית, אך שווה לחפש, רכב שאני מאוד אוהב, תשאל את

נהגי המוניות איך הוא, יש להם יותר ניסיון ממני עם סקודות :-P כובן שאתה יכול למצוא מודל 2003

בתקציב שלך שמור, או לקחת מליסינג מודל יותר גבוה, - סחירות, יש לרכב, כמו כן הסיכוי לגניבות,

2004-skoda-octavia-rs-2.jpg

Skoda-Octavia-Hatchback.jpg

אותו סינדרום גם עם האחות התאומה של הסקודה אוקטביה, הלא היא הפולסוואגן בורה,

אותו קונספט, אותם מנועים, - שם שונה, וסיכויים פחותים שהייתה מונית וסיכויים אפסיים שהייתה משטרתית,

ip35.jpg

הרכב הבא שאני הולך להמליץ לך עליו הוא הכי פחות מומלץ ברשימה,

דהיו בתחפשות של שברולט הלא היא האופטרה, רכב די סטאנדרתי,

איכות קוראנית משופרת, אל תצפה לגדולות ונצורות, אך עדיין משפחתית חביבה

2006 נכנסת לתקציב שלך, וגם היא הייתה כוכבת בציי רכב,

Optra%20Limited%2020060001r.jpg

בגדול יש עוד כמה רכבים שלא נגעתי בהם ששווה לך לבדוק אותן,

סוזוקי ליאנה, קיה ריו, יונדאי אקסנט וכדומה.

בדוק את האפשרויות, ותיקח מה שהכי מתאים לך,

מקווה שעזרתי,

בהצלחה רבה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

נראה לי שפותח השרשור לוקה בגישה שגויה: הוא קובע מה הוא "רוצה", לא מה הוא "צריך". תקציבו מוגבן וצרכיו אינם גדולים, לכן לדעתי עליו לשקול מחדש את בחירתו ברכב משפחתי:

אני מניח שתקציב הרכישה המוגבל מעיד גם על תקציב תחוזקה שוטפת מוגבל. רכב יותר קטן יהיה יותר זול לאזקה, גם אם הנסועה מצומצמת והחסכון בדלק יסתכם בעשרות או מאושת ש"ח בודדות בחודש. למי שמשכורתו קטנה מדובר בהבדל משמעותי. הדבר השני הוא השימושיות - רכב משפחתי אמנם יותר מרווח אולם מאידך צורך יותר דלק, ופחות נוח וזריז בתנועה וחניה עירונית בהשואה לסופרמיני. כמוכן - באותו תקציב תוכל לרכוש סופרמיני יותר צעירה ממשפחתית. לכן, dartking, אני ממליץ לך לשקול שוב את צרכיך ויכולותיך, ואם אינך זקוק לרכב שיוביל באופן שוטף 4-5 נפשות שקול שוב רכישת סופרמיני.

לגבי הרשימה של נהג המשאית - יש לי כמה הערות:

1. נסיון אישי קצר עם אופטרה כרכב חלופי היה מאכזב, הרכב לא הסתדר טוב עם העליות של חיפה. יתכן שמדובר באקזמפלר שחוק (בכל זאת, רכב חלופי) אבל זה היה הרושם שלי.

2. הליאנה היא מעין "משפחתית קטנה". עיצובה ואופיה לא יתאימו לבחור צעיר (זה מה שאני מסיק מבישתו) שרוצה רכב יתר מעוצב וזריז.

3. האחיות קיה ריו ויונדאטי אקסנט אינן משפחתיות אלא סופרמיני מעט מאורכת (על ידי הוספת תא מטען נפרד). זה בהחלט לא פוסל אותן לצרכיו של החץ אולם יש לקטלג אותן נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא אמר 40 ק"מ כל יום, לכן יצאתי מנקודת הנחה שרוב הנסיעה היא בינעירונית,

והצעתי לו רכבים בהתאם, הוא טען שהואסולד ממיני/סופר מיני, לכן התשובה עבורו

היא משפחתית נחמדה, שאולי גם תפנק אותו נוסף לכל (ראה הסיוויק/אלמרה שהצעתי לו)

הסיוויק היא גם מכונית זריזה לא פחות מסופר-מיני, לא הצעתי לו כאן מפלצות גרמניות/אמריקאיות,

אני חושב שמשפחתית בהחלט תענה על הצרכים שלו,

יכול להיות שהוא מראש מכין את עצמו לאחזקה של רכב משפחתי, בידיעה שהוא לא אוהב מיני,

אני דוגל בתפיסה שמכונית זאת לא רק ערימת פלסטיק ופח עם גלגלים להעביר אותך מנקודה א' - לנקודה ב',

צריך גם להנות מהרכב, ואולי הוא לא מוצא הנאה במיני,

עוד נקודה שחשבתי עליה שיכול להיות שהבחור הוא פשוט גבוה (נושק ל1.90 - כמוני) והוא יסבול מצפיפות במיני,

לכן, המשפחתיות היו עבורו תשובה, הוא הדגיש שהוא רוצה רכב משפחתי וזה ההצעות שהוא קיבל, אני לא יכול

לומר לו במה לבחור ובמה ליסוע, אני רק יכול להציע, - אם אדם ביקש רכב משפחתי ישגם סיכוי שהוא אב לילדים,

לכן משפחתית גם עונה לדרישות שלו יותר ממיני שחביבות כאן על חברי הפורום,

לגבי ההערות על הליאנה/ריו/אקסנט, רק הציעתי אותן כחלופה, ולכן לא הרחבתי עליהן,

אבל הן לא פסולות לדעתי לשרת משפחה עם שני ילדים :-)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תודה רבה על העזרה

ואכן הסיבה יחידה שאני לא אוהב סופרמיני היא בגלל שאני גבוהה ולהסתדר ברכב כזה יהיה לי בעיה.

נוסף לזה אני חושב אלה פחים עם גלגלים

כל אחד ומשהוא אוהב

פורסם

אם תמצא אוקטביה דיזל ידנית במצב ועם ק"מ נורמלי לך על זה! האוטו הזה פשוט סוס עבודה! וגם חסכוני!

אופציה שנייה היא הבורה.

אופציה שלישית סיוויק

ואתה יכול לבדוק גם את הפיג'ו 406! בפחות מ20 אלף אתה יכול להשיג אחת מודל 2004! רכב מאוד יפה ומפנק!

צריכת דלק רגילה 1 ל10

וגם אני כמובך בדר"כ לא סובל סופר מיני! ולא מעניין אותי כמה הם חסכניות! חח

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...