Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיתי מה צריך לוודא/לבדוק/לשאול שמקבלים רכב חדש מהסוכנות?

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר? אני מדבר מבחינה חיצונית, פנימית ומבחינת כל הטפסים וכו'...

אשמח לתשובות רציניות (ולא ציניות), אני קצת בור בנושא

פורסם

ה-כ-ל. והכי חשוב - לא לחתום על דבר לפני שבאמת בדקת הכל סביב סביב ונראה לך תקין.

תבדוק חיצונית - מבחינת צבע - שהכל נראה תקין. אין שריטות, פגמים שונים וכדומה.

כמובן לבדוק גם מצב צמיגים, חישוקי סגסוגת / טאסות (שאין שריטות / פגיעות), ושכל כיסויי הפלסטיק במקומם הנכון :wink:

פנימית - לבדוק שאין שריטות או פציעות בחלקי הפלסטיק. שאין חלקי פלסטיק מתנדנדים / רופפים - זה קורה בדר"כ כשיש התקנות מקומיות והן ברמה ירודה מאוד (אומר זאת מניסיוני הרע - בקבלת האיביזה דאז).

לבדוק שיש גלגל רזרזי עם כל הציוד הדרוש. כמובן לבדוק שיש את כל ספרות הרכב - כולל זו של הר"ד (במידה ויש מקורי).

לבדוק שהק"מ נראה לך הגיוני - יש גם חוק האומר שרכב אמור להמסר עם ק"מ X, ולא מעבר לזה. לפחות בזמנו היה - בדקנו.

בעבר קיבלתי רכב (סמל"ת) עם ק"מ לא הגיוני בעליל, ולאחר מכן התברר שנסעו עם הרכב למוסך המרכזי, כדי לסדר כל מיני נזקים שבוצעו לפני מסירת הרכב (שפכו קפה במושב האחורי והיה צריך להחליפו. דפקו את האוטו בהובלה ונאלצו לעשות תיקון צבע קל בכנף).

בהצלחה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה אחי,

אם באמת אני מגלה פגמים כלשהם ואני לא יסכים לקבל את הרכב במצב כזה,

איך זה הולך? הם עושים את התיקונים במקום?

ואם עדיין זה לא מקובל עלי (למשל, המקרה שלך עם התיקוני צבע זה היה משהו לא מתקבל בעליל! מה עשית במקרה שלך?)

פורסם

במקרה שלי (והאיביזה) - היו פגמי פלסטיקה, וכולם הוחלפו מספר ימים לאחר לקיחת הרכב (פשוט לא היו במלאי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה באמת עושים במקרה שאתה לא רוצה לקבל רכב שיש בו צורך תיקון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...