Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגומיה המקורית בסוזוקי סויפט החזיקה 10 שנים ו 140000 ק"מ. הגומיה התחליפית החזיקה שנה. גם אצל חברים במכוניות אחרות הבדלי אורך חים דומים.למה?

אומרים שהגומיה התחליפית בנויה אחרת כדי לאפשר הכנסה למקום ע"י כלי מיוחד ללא צורך בפירוק הציריה עצמה. האם זה מחיב אורך חים קצר ?

האם יש סוגים שונים של גומיה תחליפית לדגמי המכוניות הנפוצות?

אולי כדאי להתקין רק גומיה מקורית למרות המחיר הגבוה. אם הגומיה נקרעת ולא מוחלפת מידית, הרי תלך הציריה, לא חבל?

תודה

יהודה

פורסם

שלום.

אתה צודק חד משמעית...

הגומיות שמורכבות בעזרת מרכיב העובד על לחץ אויר חייבות להיות

רכות מאוד אחרת הם ניקרעות בהרכבה. כמו כן הגומיות החליפיות

שקיימות בשוק אין להם סיכוי להיות כמו המקוריות.

אבל יש בעיה גם בחברה הם מרכיבים חליפיות ומחייבים מחיר

של גומיה מקורית, כך שיש לך בעיה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עד כמה שזכור לי גם נזילות שמן מהמנוע, שנופל על הגומייה מקצר את האורך חיים שלה כנ"ל גם לגבי הגומי של התושבת מנוע תחתונה

.I'm a blocked user

פורסם

הגרמושקות שלך נקרעות מהר,כי הם זבל שהגיע מסין,ואתו כנ"ל לגבי תושבות המנוע.שמן תוקף גומי וגורם לריכוכו ולהתנפחותו,וחייבים להשתמש בתערובת מיוחדת שכוללת בתוכה חומר יקר,שהיצרנים במזרח פשוט לא מוסיפים.ישנם הרבה בעלי מוסכים שבחיים לא יסכימו לגעת במוצרים נחותים,מהסיבה הפשוטה שהם יצתרכו לעבוד פעמיים,ובחינם.אגב,תוצרת הארץ נחשבת לאיכותית לא פחות ממוצר מקורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עד כמה שזכור לי גם נזילות שמן מהמנוע, שנופל על הגומייה מקצר את האורך חיים שלה כנ"ל גם לגבי הגומי של התושבת מנוע תחתונה

אקטואלי מאד אצלי.

לפני כשבוע התפוצץ לי צינור נשם מנוע ושמן השפריץ לכל עבר. הצינור הוחלף אולם איזור המשולשים ,הציריות ותושבת המנוע התחתונה (ZX1.9) ספוגים בשמן מנוע.

האם כדאי להשפריץ מים בלחץ על האיזור?

רעיון אחר?

תודה.

פורסם

בעיקרון,ברגע ששמן נוגע בגומי,הוא הורס אותו.הגרמושקות של הציריות אמורות להיות עמידות בשמן-תושבות המנוע לא.נסה לשטוף את האזור בקיטור,בלי שום תוספת,סביר להניח שזה יעזור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באמת אצלי בבי אקס לפני כמה ימים התפוצה לי צינורית שמן הידראולי וכל הציריה התמלאה שמן :roll: אתם חושבים שעם גרני (או איך שלא קוראים לו) אני יוכל לנקות את זה?

• תוכן חדש...