Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוהג לפתוח שרשורים בנושאים האלה אבל הנושא ממש מרגיז אותי.

בטח ראיתם את הכתבה הזו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4141418,00.html .

יש לי רישיון משנת 92, קיבלתי שלילה על נסיעה ברוורס בשנת 98 (לפי החוק אסור ליסוע רוורס ללא מכוון), זו הייתה ההיתקלות היחידה שלי עם החוק.

נכון להיום ולעתיד הנראה לעין הנסועה שלי היא כ- 400 קילומטר בחודש כלומר אני כמעט ולא נוהג ולא ממש צריך לחשוש מההחמרה הצפויה.

ציטוט מהכתבה "מול ההחמרה, שיש רבים הטוענים כי היא עלולה לפגוע בזכויות היסוד של נאשמים, יש גם הקלה מסוימת - לפחות בכל הנוגע לתשלום קנסות. במקום תשלום חד-פעמי של הקנס, כפי הנהוג כיום, אפשר יהיה לחלק את הקנס לכמה תשלומים שווים בני 250 שקל כל-אחד. "

למה זה מרגיש כאילו המטרה היא לסחוט ממני כסף על עבירות תנועה ועוד לחלק לי אותם לתשלומים כדי שתהיה לי פחות התנגדות לשלם אותם?

עוד ציטוט מהכתבה "פסילת מינימום ל-6 חודשים: השכרות נקבעה על-סמך בדיקת מאפיינים בלבד, ללא בדיקת דם או נשיפה. ". אני לא שותה אלכוהול בכלל (נאדה, זירו, זילץ', אפס, כלום). למה ניתן לקחת לי את הרישיון על סמך חוות דעתו של השוטר שעצר אותי לבדיקה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא נוהג לפתוח שרשורים בנושאים האלה אבל הנושא ממש מרגיז אותי.

בטח ראיתם את הכתבה הזו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4141418,00.html .

יש לי רישיון משנת 92, קיבלתי שלילה על נסיעה ברוורס בשנת 98 (לפי החוק אסור ליסוע רוורס ללא מכוון), זו הייתה ההיתקלות היחידה שלי עם החוק.

נכון להיום ולעתיד הנראה לעין הנסועה שלי היא כ- 400 קילומטר בחודש כלומר אני כמעט ולא נוהג ולא ממש צריך לחשוש מההחמרה הצפויה.

ציטוט מהכתבה "מול ההחמרה, שיש רבים הטוענים כי היא עלולה לפגוע בזכויות היסוד של נאשמים, יש גם הקלה מסוימת - לפחות בכל הנוגע לתשלום קנסות. במקום תשלום חד-פעמי של הקנס, כפי הנהוג כיום, אפשר יהיה לחלק את הקנס לכמה תשלומים שווים בני 250 שקל כל-אחד. "

למה זה מרגיש כאילו המטרה היא לסחוט ממני כסף על עבירות תנועה ועוד לחלק לי אותם לתשלומים כדי שתהיה לי פחות התנגדות לשלם אותם?

עוד ציטוט מהכתבה "פסילת מינימום ל-6 חודשים: השכרות נקבעה על-סמך בדיקת מאפיינים בלבד, ללא בדיקת דם או נשיפה. ". אני לא שותה אלכוהול בכלל (נאדה, זירו, זילץ', אפס, כלום). למה ניתן לקחת לי את הרישיון על סמך חוות דעתו של השוטר שעצר אותי לבדיקה?

אתה בודאי נהג מתורבת אדיב זהיר ומנוסה .

אבל עת לשים סוף לאלו שמרשים לעצמם מעבר לסביר .

פורסם

"פסילת מינימום ל-6 חודשים: השכרות נקבעה על-סמך בדיקת מאפיינים בלבד, ללא בדיקת דם או נשיפה. ".

זה ממש קטע דפוק,יש אנשים שששותים XL ויש להם ריח של "וודקה רדבול" אם לא באת לשוטר בטוב הוא יכול להשתמש בזה ולז*-ן אותך בקלי קלות :x

Scan Speak

פורסם
אתה בודאי נהג מתורבת אדיב זהיר ומנוסה .

אבל עת לשים סוף לאלו שמרשים לעצמם מעבר לסביר .

אני מסכים עם חלק מהדברים הכתובים בכתבה, אך רובם לא יעברו מבחן בג"צ, במיוחד קביעת שכרותו של נהג רק לפי סממנים חיצוניים, זה מקרה קלאסי לתיק לבית המשפט. החמרת ענישה באופן שהוא לא מידתי, מובילה לרמת פשיעה חמורה יותר ולא תמנע את העבירה עצמה!!. מעבר לכך, מצב בתי הכלא בישראל חמור עוד יותר ממצב מערכת בתי המשפט, כך שהאופציה הזו היא לא יותר מבדיחה עצובה, אבל כרגיל המדינה מתייחסת לאזרחים בצורה בה אנחנו פשוט מהווים לה מטרד.

פורסם

1. העניין עם הבתי משפט. האם זה חוקי בכלל?

2. הרשעה על סמך בדיקת מאפיינים, כלומר על סמך דעתו הלא מקצועית של השוטר (ובמקרים מסויימים על סמך מצב רוחו ועמידתו במכסה). האם גם זה חוקי?

3. למה רק 225 ש"ח? מיליון וחצי מינימום! :roll:

שליפות מהמותן ופופוליזם זול.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
3. למה רק 225 ש"ח? מיליון וחצי מינימום! :roll:

רק 225 אלף כי זה סכום שניתן לפרוס לך אותו עד לפנסיה ואתה לא תתנגד לשלם אותו, במיליון וחצי אתה פשוט תעזוב את הארץ.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

על פניו, מלבד הכפלת הקנס במשפט, שלדעתי זאת חוצפה שלא ברא השטן (גם לי יש המון לחץ בעבודה, זה לא אומר שאני מאיים על אנשים שפונים אליי לעזרה) ונתינת הכח לשוטר שיקבע האם אני שיכור או לא לפי ראות עיניו (או אם אני לא בא לו טוב בעין, במיוחד כשמדובר בשוטר ישראלי) מדובר בשינוי מבורך, נסעת בשלילה (כנראה שבגלל סיבה מוצדקת), כלומר השתנת על החוק = שב בכלא! עצרת רכבת?!? = עיכבת מאות עד אלפי אנשים = פגעת בציבור רחב = שלם ת'תחת!

טוב מאוד, רק חבל שלא החמירו על נסיעה בנתיב השמאלי, אי שמירה על הימין, אי שמירת מרחק, אי שימוש באיתות ועוד רבים וטובים שמוכרים לנו מהפוסטמים/ות שמציפים/ות את כבישי ארצנו.

כבר חתמתי...

פורסם

סביר מאוד להניח שחלק מהשינויים ייגנזו עוד לפני שבג"צ יקבע שאינם חוקיים.

מה זה משנה? המטרה הייתה לעשות מקסימום רעש במינימום מאמץ, mission acomplished. :?

יש שם גם שינויים לטובה, נקווה שלפחות אלה ייושמו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצ"ב הצעת החוק במלואה.

יש הקלות יש החמרות.

גם היום מותר להרשיע רק לפי בדיקת מאפיינים, יש מספר פסקי דין בנושא של בית המשפט העליון.

אז אל תבלבלו את המוח עם בג"ץ

ודווקא בנושא השיכרות ביצעו מהלך נכון , ובו יצרו מדרג ענישה לפי רמת השיכרות. רמה נמוכה שלילה קצרה רמה גבוהה שלילה ארוכה.

תזכיר חוק.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ענישה מדורגת (בהתאם למידת השכרות) היא חיובית. אך האם חושב כי זה בעייתי ששוטר יוכל לקחת מאדם רישיון ל6 חודשים?

וזאת על סמך איזושהי בדיקה מפוקפקת?

ומה לגבי הכפלת הקנס פי 1.5 במקרה של הרשעה בבית משפט?

פורסם

היום התהליך של בדיקת שכרות מורכב מכמה תהליכי משנה.

הראשון בדיקת נשיפון המעידה על הימצאות אלכוהול בגופו של אדם

היה ונמצא ממצא חיובי (כלומר יש אלכוהול ) הולכים לבדיקת ינשוף

לפני בדיקת הינשוף נעשית בדיקת המאפיינים, והיא נעשית לפני בדיקת הינשוף כדי שהשוטר לא יושפע מתוצאות הינשוף.

ורק אחריה נעשית בדיקת הינשוף.

מניח כי הסדר זה לא ישתנה, אלא אם הינשוף לא יהיה בהישג יד.

כיוון שבדרך כלל הנהג "השיכור" מלווה בחבריו, יהיה נכון מצד אחד מהם לתעד בנייד את הליך בדיקת המאפיינים , כך לשוטר יהיה קשה יותר "להמציא" עובדות.

הגישה לערכאות היא זכות של כל אחד, אחת מזכויות היסוד המקודשות.

אבל אין זה אומר שהגישה צריכה להיות בחינם

בתביעה אזרחית אתה משלם אגרת משפט בגובה 2.5% מערך התביעה ( יש כמובן הליכים יווצאים מהכלל )

כאן אם תימצא אשם תקבל תוספת של 50% שהיא במקסימום 500 ש"ח . עלות סבירה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נכון, המדינה תמיד צודקת ועושה דברים שהם טובים לאזרח, סליחה ומחילה, כבודו. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סביר מאוד להניח שחלק מהשינויים ייגנזו עוד לפני שבג"צ יקבע שאינם חוקיים.

מה זה משנה? המטרה הייתה לעשות מקסימום רעש במינימום מאמץ, mission acomplished. :?

יש שם גם שינויים לטובה, נקווה שלפחות אלה ייושמו.

מצ"ב הצעת החוק במלואה.

יש הקלות יש החמרות.

גם היום מותר להרשיע רק לפי בדיקת מאפיינים, יש מספר פסקי דין בנושא של בית המשפט העליון.

ודווקא בנושא השיכרות ביצעו מהלך נכון , ובו יצרו מדרג ענישה לפי רמת השיכרות. רמה נמוכה שלילה קצרה רמה גבוהה שלילה ארוכה.

נכון, המדינה תמיד צודקת ועושה דברים שהם טובים לאזרח, סליחה ומחילה, כבודו. :roll:

כפי שכתבתי יש הקלות ויש החמרות כך שלהודעה האחרונה שלך אין צידוק

וכעת כשישנה לפניך הצעת החוק ,צורפה להודעתי , מה לדעתך המלומדת בג"ץ יבטל ומדוע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

50 אחוז תוספת זה סביר בעינייך? גם אם מדובר על "כולו" 500 ש"ח זה נראה לי לא הגיוני.

מעבר לכך, הרי המטרה האמיתית כאן היא למנוע מאנשים לפנות לבית המשפט מחשש שיחויבו בסכומים גדולים אף יותר. זה לא נראה לי סביר כלל.

• תוכן חדש...