Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפקט ECHO ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, רציתי לדעת למה לעזאזל יש אפקט ECHO ברכב שלי כשאני שומע מוזיקה...

לא שומעים אותו באופן ישיר אבל כשאני מכבה את השיר אני שומע את החצי שניה הזאת שעדיין משהו מנגן שם.

מישהו יכול להסביר את התופעה? אולי הדלתות לא אטומות כמו שצריך?

הרי הרכב שלי (סוויפט ישנה) זה לא איזה גרנד קניון:roll:

אגב מי שלא יודע מה זה ECHO - אפקט הד.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני מניח שזה אולי החזרים במיוחד מאיזור החלונות ( או כל מקום שהוא קשיח).

נסה לשנות את הזויות של הטוויטרים.

שוב אם הבנתי אותך נכון, היתה לי חוויה דומה בעניין שפשוט שמעתי החזרים שממש הציקו לי מאיזור החלון של הנהג כי הטוויטר הנגדי היה מכוון לאיזור בדיוק מקדימה לי.

אם אתה שומע את זה מהמיד באסים אז יכול להיות כמובן גל עומד או רזוננס מהדלת, כאן יכול לעזור איטום.

אבל זה מאוד מוזר לי שאתה מכבה את המערכת ועדיין שומע משהו, זה צריך להיות חתיכת הד עצבני.

פורסם

אני מבין, אז זו בעיה דיי מוכרת אם ככה כי איזה רכב יש בלי חלונות :)

הזווית של הטוויטרים הם לכיוון השמשה הקידמית, המידבאס מותקן על טבעת עץ בדלת (במקור אין מקום לרמקולים בסוויפט) עם חיתוך של ה"ריפוד" של הדלת...

מה זה גל עומד / רזוננס?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...