Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום דיברתי עם נציג שעובד בחברה, והוא הציע לי אפשרות למכור את הרכב דרך תיווך, מה הכוונה? אשים את הרכב במגרש שלהם, נחליט על מחיר, וזה מה שאקבל, תוך כדי ניתן כבר לבטל את הביטוח ככה שלא יהיו הוצאות על הרכב, השאלה אם זה נראה לכם אמין? לגטימי? מישהו שמע על כך? ( הנציג הוא חבר של בחור מהעבודה שלי ככה שממעשה נוכלות אני לא פוחד כל כך). הרכב הוא גטס 2007, תודה.

פורסם

את הפרט הכי חשוב שכחת לציין, כמה עמלה הם לוקחים על התענוג?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זהו שהבחור טוען שאני בעצם מחליט על המחיר (כמובן שהמחיר צריך להיות ריאלי) וזה המחיר

שאקבל בפועל, אם הוא מצליח לסגור על יותר ממה שדרשתי, הוא מקבל את ההפרש. והוא כבר יעשה את השיקולים שלו, הוא אומר שהוא מוכר ביותר מכיוון שהוא יכול לעשות גם עסקאות טרייד עם לקוחות ככה שלו זה יותר קל, ככה שבפועל אין עמלה.

מה דעתכם?

פורסם

בעברית זה נקרא סוחר רכבים. כל עוד יש לו תו סחר והוא מבצע העברת בעלות, מבחינתך אין הרבה סיכון. בהנחה שאתה, כמובן, מקבל את הכסף ברגע שאתה שם את הרכב במגרש של אוטו שי.

אני מציע שתחזור עלינו עם מספרים. לא ציינת כמה קילומטרים עברה הגטס שלך ואם מדובר ברכב מליסינג או מפרטי, אבל בהנחה שמדובר בגטס יד 2 מליסינג עם קילומטראז' סביר (80-100 אלף קילומטרים), 35 אלף ש"ח זה סכום סביר לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעברית זה נקרא סוחר רכבים. כל עוד יש לו תו סחר והוא מבצע העברת בעלות, מבחינתך אין הרבה סיכון. בהנחה שאתה, כמובן, מקבל את הכסף ברגע שאתה שם את הרכב במגרש של אוטו שי.

אני מציע שתחזור עלינו עם מספרים. לא ציינת כמה קילומטרים עברה הגטס שלך ואם מדובר ברכב מליסינג או מפרטי, אבל בהנחה שמדובר בגטס יד 2 מליסינג עם קילומטראז' סביר (80-100 אלף קילומטרים), 35 אלף ש"ח זה סכום סביר לדעתי.

נדמה לי שאולי לא הייתי ברור מספיק, הרכב נשאר בבעלותי אך הוא יהיה במגרש והבחור מ"אוטו שי" בעצם ינסה למכור אותו במחיר שאני אחליט (שוב פעם, במידה והמחיר הוא ריאלי). ככה שאני לא מקבל שקל עד שהוא לא מוכר אותו למיטב הבנתי.

מדובר על יונדאי גטס יד 2 יד ראשונה היתה של השכרה, אני פרטי כמובן. 90K. מצב טוב, לאחר טיימינג.

פורסם

ז'תומרת, במילים יפות, שהגטס שלך חוזרת להיות רכב השכרה, וכל אדיוט שיעבור באדום או יעשה עבירת חנייה בנסיעת המבחן יארגן לך דו"ח נחמד הבייתה, על שימך.

אני הייתי מתרחק מזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נקודה נכונה, אך אפשר לעגן בחוזה קילומטרים, דו"חות וכו', לא?

בשורה תחתונה אני מבין שאתם לא ממליצים על כך.

פורסם

אתה מכיר מישהו שילך למגרש של סוחר ויקח רכב בלי לעשות עליו נסיעת מבחן ו\או לקחת לבדיקה?

כשהרכב עובר על שמו של הסוחר - יש מיוחד למגרשים שנוגע בדבר.

לשים שם רכב פרטי שישאר בבעלותך עד שהוא יצליח למכור, זה לא מומלץ, בלשון המעטה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...