Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עבודה יפה היא בעיני המתבוננן,

סיפור אמיתי, יש לי דוד (שלא מבין) שקנה קפריס ישנה במצב כמעט תצוגה,

הוא החליט לעשות על האוטו ציורים, הבחור שעשה לו ציורים על האוטו חירבש לו את כל האוטו ברמת צבע שלא היתה מביישת צביעה במברשת, שלא לדבר על צביעת המושבים וכל פנים הרכב שנעשתה ע"י הפיסטולט עם צבע רגיל, וללא הגנה על חלקים אחרים,

דוד שלי חושב שעשו לו עבודה מדהימה והוא ממש מרוצה, אני חושב שהאוטו שווה את משקלו לברזל.

אם אני אפרסם תמונות מעניין מה יהיו התגובות, אבל בעצם מה זה משנה, הרי דוד שלי מרוצה.

פרסם פרסם...

ולעצם העניין, אני אהיה מוכן להביע דיעה אחרי שאראה את הרכב במציאות, ורק באוזני בעל הרכב אם ירצה. -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עבודה יפה היא בעיני המתבוננן,

סיפור אמיתי, יש לי דוד (שלא מבין) שקנה קפריס ישנה במצב כמעט תצוגה,

הוא החליט לעשות על האוטו ציורים, הבחור שעשה לו ציורים על האוטו חירבש לו את כל האוטו ברמת צבע שלא היתה מביישת צביעה במברשת, שלא לדבר על צביעת המושבים וכל פנים הרכב שנעשתה ע"י הפיסטולט עם צבע רגיל, וללא הגנה על חלקים אחרים,

דוד שלי חושב שעשו לו עבודה מדהימה והוא ממש מרוצה, אני חושב שהאוטו שווה את משקלו לברזל.

אם אני אפרסם תמונות מעניין מה יהיו התגובות, אבל בעצם מה זה משנה, הרי דוד שלי מרוצה.

גם אם אימא קופה חושבת שהבן שלה הקוף יפה, מה זה קשור? יש דבר כזה יופי אובייקטיבי ואיכות עבודה.

זה דוד שלך חאפר וחושב שהעבודה סוג ז' שלו טובה זה מדד לזה שהבחור פה עשה פחחות איכותית או יפה? הרי הוא העלאה את התמונות כדי לקבל תגובות, לצערו הוא לא קיבל את מה שהוא ציפה כי כל תגובה אחרת מהתגובות שנכתבו יהיה צביעות או שקר.

העבודה שהוא עשה גרועה, בפחחות אי אפשר לעגל פינות בצורה כזאת כזה כי בחודשים הראשונים זה יראה בסדר ואחרי זה יהיה התנפחויות, סדקים וכו' מעבר לזה שהצבע נראה זוועה כבר עכשיו.

וחלאס עם הקישקושים שבגלל שהוא עשה לבד אז זה בסדר שזה יצא חרא, אז לא... יש פה אנשים שעשו פחחות לבד בתקציב נמוך אבל עשו את זה כמו שצריך עם עבודת הכנה מינימלית וזה יצא מאוד יפה ואיכותי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הצבע נראה טוב אבל בעבודת ההכנה שכחת או שלא אמרו לך את 2 השלבים האחרונים והקריטיים לפני הצביעה עצמה

1. שכבת פוליאסטר.

2. חומר למילוי שריטות (מהנייר לטש)

תיקונים לפדיחות קלות אפשר לתקן בקלות יחסית גם אחרי הצבע אבל שיש שריטות מתחת לצבע גם פוליש לא יעזור וזה מה שחברי הפורום העירו לך עליו ...

פורסם

אני מכיר כמה שפחחים בעלי מוסך עשו עבודות הרבה יותר גרועות מאלה. שלא נדבר על ההעבודה בשטחים שעשיתי פעם על מרצדס בפגישה הראשונה עם פסי רכבת היתה התפוצצות רשונה של החומר ואחר כך כבר ראיתי את העיתון שדחפו לחורים

פורסם

פי יא אללה איזה אנשים קנאים, מי שלא חושב שהעבודה סופר מקצועית והתוצאות יפיות שלא יגיב.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לא רק קנאים. נראה אותם עושים עבודה כזאת.

חבל מאוד לקבל תגובות כאלו.

אני אומר מי שלא אוהב שלא יגיב.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אני אומר לכל הקהילה שרוצה לשמוע רק דברים חיוביים, תפתחו בלוג פרגונים לשיפוצים עצמיים, שם כל מי שיכתוב תגובה שלילית תמחקו אותה פשוט.

בהצלחה.

נראה אותם עושים עבודה כזאת?! מה הבעיה לחרבש פח של רכב ואח"כ לצבוע עם מברשת? אם רוצים להשקיע עושים שיוף יפה והצבע יראה סביר, זה אומר שצריך להעריך עבודה כזאת?

דווקא הודעות בסגנון כמו שלך מראות עד כמה יש אנשים שיוכלים לפרגן מבלי להבין בכלל מה מהות השיפוץ ואיך עושים את זה כמו שצריך ובכלל מה ההשלכות של עבודה חובבנית לא נאותה. אתה לא יודע, סבבה, אבל אל תקפוץ בראש שאנשים שמבינים טיפה יותר מעירים על כך.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אני אומר מי שלא אוהב שלא יגיב

שתי שאלות לי אליך ותענה בכנות:

1. האם אתה באמת חושב שכמדיניות בפורום צריך להגיב רק מי שיש לו דברים טובים להגיד , ומי שיש לו ביקורת שישמור אותה לעצמו?

2. האם אתה באמת, עם יד על הלב, חושב שהתוצאה של עבודת הפחחות על הרכב שבשרשור טובה?

פורסם

:idea:נקודה למחשבה : היופי הוא בעיניי המתבונן.

אחד יגיד יפה .

השני יגיד מכוער.

העיקר שבעל הבית (הרכב) מרוצה .

תתחדש . :?

פורסם
שתי שאלות לי אליך ותענה בכנות:

1. האם אתה באמת חושב שכמדיניות בפורום צריך להגיב רק מי שיש לו דברים טובים להגיד , ומי שיש לו ביקורת שישמור אותה לעצמו?כן. או שאיתן עצות לתיקון.

2. האם אתה באמת, עם יד על הלב, חושב שהתוצאה של עבודת הפחחות על הרכב שבשרשור טובה?אני אפתח לך סוד, בעברי התעסקתי בפחחות וצבע ברמה גבוהה. ולכן אני יכול להגיד בתור עבודה מקצועית היא לא! בתור עבודה חובבנית לזמן קצר היא כן.

מקווה שעניתי. יש לי דעה שאומרת עדיף כל צבע מאשר רכב מחליד.

שבוע טוב גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
מקווה שעניתי. יש לי דעה שאומרת עדיף כל צבע מאשר רכב מחליד.

שבוע טוב גיא.

לעיתים פחחות לא מקצועית עושה נזקים שיקשה מאד לתקן. לפעמים אכן שיפוץ לא מצליח. חלק מהחיים - סה"כ "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות". אבל למה להלקות את השליחים המודיעים על "כשלון" השיפוץ??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...