Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מספר חודשים מישהו נכנס לי ברכב מאחורה,הערכת שמאי הייתה 3800 כולל מע"מ .

לפי יודעי דבר הבנתי שאם אתקן את הרכב אקבל את מלוא הסכום ואם לא אז אקבל את הסכום בניכוי המע"מ.

הביטוח טוען שהם מוכנים לשלם לי 2700 שקלים בלבד במקום 3400 שהוא הסכום ללא מע"מ ,כששאלתי את הסוכנת למה הסכום נמוך משמעותית ממה שאני אמור לקבל היא התחילה לתת לי שלל תירוצים .

השאלה היא מי מאיתנו צודק ?

תודה.

פורסם

אם אתה אדם פרטי ולא עוסק אתה זכאי לקבל את הסכום כולל מע"מ אפילו אם לא תיקנת את רכבך.

ודרך אגב 3800 ש"ח כולל = 3275 לא כולל

וההפרש ל 2700 היא שיטת מצליח שנוקטת חברת הביטוח.

בקש את כל הכסף לפי דו"ח השמאי כולל המע"מ תוך X ימים ואם לא תקבל תגיש תביעה ל תביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
שלום

לפני מספר חודשים מישהו נכנס לי ברכב מאחורה,הערכת שמאי הייתה 3800 כולל מע"מ .

לפי יודעי דבר הבנתי שאם אתקן את הרכב אקבל את מלוא הסכום ואם לא אז אקבל את הסכום בניכוי המע"מ.

הביטוח טוען שהם מוכנים לשלם לי 2700 שקלים בלבד במקום 3400 שהוא הסכום ללא מע"מ ,כששאלתי את הסוכנת למה הסכום נמוך משמעותית ממה שאני אמור לקבל היא התחילה לתת לי שלל תירוצים .

השאלה היא מי מאיתנו צודק ?

תודה.

חברת הביטוח חייבת לשלם את כל מה שקבע השמאי רכב שבדק את הרכב, לגבי עינין המעמ חברות הביטוח מתנערות מתשלום סכום המעמ בתענה כי לא נגרם נזק שלא שולם, כלומר אם לא תוקן הנזק לא שולם המעמ ולכן אין נזק, שופטים לא פעם מקבלים טענה זו. לגבי הפרש תשלום שמגיע לך, קבל מה שמוכנים לתת אל תחתום על ויתור (זה נקרא סכום שאינו שנוי במחלוקת )אתה מוכן לקבל והם מוכנים לתת, לאחר מכן תבע את ההפרש, צור איתי קשר תוכל אולי לקבל יותר עדכן אותי ביותר פרטים בטלפון ואכוון אותך להמשך טיפול בעינין.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב,

-2008 רכבנו נפגע מפגיעת רכב בחניה, הביטוח של האשם פיצה אותנו בעלויות התיקון+שמאי, אולם לא במלוא הסכום. השמאי לקח 900 שח' (שמאי פרטי), אולם החברה החזירה רק 600. לאחר 3 מכתבים ושיחות טלפון מרובות, הם ניסו להגיע עימנו להסדר (להחזיר 100 מתוך 300 שח'), אולם לא הסכמנו. האם הם מחוייבים להחזיר את מלוא הסכום? ואם כן אז בכמה לתבוע אותם בתביעות קטנות?

תודה

פורסם

לא לקחתם את ה 100 ש"ח אז נזקכם 300 ש"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם מדובר במקרה שקרה ב2008 אז רוב הסיכויים שכבר יש התיישנות.

התיישנות לגבי תביעות ביטוח היא 3 שנים.

אם במקרה זה קרה בסוף נובמבר או תחילת דצמבר 2008 אז צריך לפעול מהר מאוד.

אם יש לכם כח להתעסק עם זה אז פנו לחברת הביטוח ברגע זה ובקשו מהם שישלמו את ה300 שקל או לחלופין יתנו מכתב שהם מסכימים להארכת תקופת ההתיישנות בגין תביעה זו בשנה נוספת, וכל זה תוך 7 ימים.

אם הם לא מסכימים או מושכים את הזמן - להגיש תביעה מייד, לפני שיעברו ה3 שנים.

ה3 שנים נספרות מיום האירוע עד יום הגשת התביעה בבימ"ש, כל ההתנהלות מול חברת הביטוח לא עוצרת את השעון אלא אם יש מכתב מחברת הביטוח שהם מסכימים לדחות את ההתיישנות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil

לדעתי אתה שוגה

התיישנות של 3 שנים קיימת בינך לבין המבטח שלך.

התיישנות רגילה של 7 שנים קיימת בינך לבין צד ג' / חברת הביטוח שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אופס - לא שמתי לב שמדובר בצד ג'.

ישה צודק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...