Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכול אופן, אנסה להתקשר ליבואן לראות מה הוא יגיד על ההבטחות כביכול שכתוב על המוצר שהוא מגן על הרכב מפני גשמים.

אדווח מחר ואספר מה יצא לבסוף.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה בנושא,

איך איכות הכיסויים של Rapid? האם זה יצרן ישראלי?

יש לי כיסוי כזה לפונטו משנת 1998, התחלתי להשתמש בו לפני 3 שנים עד עכשיו והוא עושה יופי את העבודה בקיץ. אף פעם לא כובס ורק עכשיו יש לו פרמים קטנים.

הכיסוי הוא בד עבה כזה ולא נילון כמו הרבה כיסויים שראיתי.

עוד דבר, אני עומד להעמיד את הרכב מכוסה במשך חודש בחניון תת קרקעי במהלך החורף. האם בחניון כזה במהלך החורף יש לחות או משהו שיכול לפגוע בצבע הרכב כשהוא מכוסה?

פורסם

היה לי את הרפיד הזה כ-4 שנים עד שהתחיל להתפורר ולהקרע. אם היתי נחמד אליו היה סוחב בכיף עוד שנה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שאלה בנושא,

איך איכות הכיסויים של Rapid? האם זה יצרן ישראלי?

יש לי כיסוי כזה לפונטו משנת 1998, התחלתי להשתמש בו לפני 3 שנים עד עכשיו והוא עושה יופי את העבודה בקיץ. אף פעם לא כובס ורק עכשיו יש לו פרמים קטנים.

הכיסוי הוא בד עבה כזה ולא נילון כמו הרבה כיסויים שראיתי.

עוד דבר, אני עומד להעמיד את הרכב מכוסה במשך חודש בחניון תת קרקעי במהלך החורף. האם בחניון כזה במהלך החורף יש לחות או משהו שיכול לפגוע בצבע הרכב כשהוא מכוסה?

לא תהיה בעיה בצבע,לא שמעתי על החברה אבל כיסוי בן 5שנים זה יפה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקשרתי היום ליבואן SHER השארתי פרטים אמרו שיחזרו אלי היום או מחר היום זה לא יהיה אז כנראה שמחר יתקשרו.

אעדכן בנושא מה יצא לבסוף.

פורסם

טוב עידכון קטן,התקשרו אלי מחברת שר הם היו מאוד מופתעים שהמוצר חדיר מים והאוטו נרטב מבפנים.

הם ביקשו ממני למסור להם את המוצר והם יבדקו אותו ויביאו לי מוצר חדש. הם טוענים שהמוצר לא אמור להיות חדיר למים בכלל ואולי זה בעיה בסטוק האחרון או משהו כזה. אעדכן לגבי הכיסוי השני שאקבל מהם ואעשה לו מבחן מים.:-)

פורסם

טוב עידכון אחרון:הלכתי היום לקחת את הכיסוי החדש הפעם לקחתי במידה המדויקת שלי L עשיתי לו בדיקה קטנה בבית שמתי מתחת לכיסוי עיתונים ושפכתי מים העיתון נשאר יבש.:-) נקווה שהכיסוי הזה יהיה יותר טוב מהקודם.

:wink: עכשיו אני אשפצר את הכיסוי עם רצועות מצד לצד שהכיסוי לא יעוף ברוח.

strap-lock system.jpg

• תוכן חדש...