Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הגודל של כיסוי L ומה גודלו של כיסוי XL?

ל'

את האמת שלא רשמתי את הגודל של 2 הכיסוים במידה L ו XL.

אם אני לא טועה,המוכר באוטו דיפו אמר לי שההבדל בין השנים בגודל הוא די זניח.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זה לא זניח תאמין לי...

ההבדל של אפילו 10 ס"מ הוא ההבדל בין כיסוי צמוד לכיסוי שמתנפנף ברוח ונקרע.

מנסיון רע.

פורסם
את האמת שלא רשמתי את הגודל של 2 הכיסוים במידה L ו XL.

אם אני לא טועה,המוכר באוטו דיפו אמר לי שההבדל בין השנים בגודל הוא די זניח.

אם הגודל באמת זניח אז ניתן לרכוש, אבל מנסיון תמיד יש במלאי סחורה אשר מגיעה לעיתים קרובות לחנויות כך שכדאי להמתין.

לכיסוי הרכב שלי הוספתי גומי לקשירה שנמתח מתחת לרכב ולא מאפשר לכיסוי לזוז ולהתעופף עם הרוח, בנוסף לקשירה המובנת שיש לכיסוי בחלקו האחורי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי כיסוי די ישן של חברת "רפיד" שמזיק יפה כבר 3 שנים ואמנם לא אטום למים, אבל כמו שכתבו פה, בכל מקרה לא מומלץ לכסות רכב בגשם.

מישהו יודע אם החברה הזאת עוד קיימת? ניסיתי למצוא אותם כדי לקנות כיסוי חדש והעלתי חרס...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

מידה L אמרו שלא מאמינים שיהיו וגם בשאר הסניפים אז לגבי זה לא יודע.

כנראה שאצטרך למדוד את האוטו כדי להיות בטוח לגבי המידות. :-o

לפי wikipedia כתוב את הנתונים הבאים לגבי מידות, מישהו מבין כמה אורך וכמה רוחב יש פה?

תודה.

Wheelbase 103.4 in (2,626 mm)

Length 183.4 in (4,658 mm) (1987–93)

183.5 in (4,661 mm) (1994–96)

Width 68.2 in (1,732 mm) (1987–93)

68.5 in (1,740 mm) (1994–96)

Height 53.8 in (1,367 mm) (1987–93)

54.2 in (1,377 mm) (1994–96)

Related

פורסם

טוב אז ככה, לגבי מידה מדדתי את הרכב והרכב אורך 4.5 מטר לפי זה אני אראה שאקפוץ לאוטו דיפו בעת הרכישה.

פורסם

הייתי היום באוטו דיפו בראשל"צ ולא היה להם בכלל כיסוים של פוגל אז חשבתי לרגע להתפשר על אמרייקן אייגל.

אבל גם היה חסר במידה שלי L. אני אנסה להתקשר לאחד מהסניפים ולשאול לגבי המלאי שלהם.

פורסם

קישור בעניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=387370&highlight=%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

ודעתי,

אם אתה באמת רוצה להשקיע על כיסוי נגד מים, כנראה שתצטרך להשקיע והרבה (המחיר הוא כולל משלוח לארץ):

http://www.tcsgarage.com/carcovers.asp

אופצייה אחרת, אם אתה גר בבניין משותף ללא אפשרות למבנה קבוע, היא לבנות סככה על גלגלים בסדר גודל של גלגלים של עגלת סופר. (העלות היא פחות או יותר כמו הכיסוי שנתתי למעלה)

האופצייה שנותנת הכי הרבה תמורה לשקל מבחינתי היא:

לקנות כיסוי (של פוגל,כי יש לי נסיון טוב איתו יחסית, הוא כבר סיים אצלי קיץ שלישי ורק עכשיו מתחיל להראות סימני עייפות)

**ולתפור לו במתפרה מקומית עוד שתי רצועות קשירה עם "קליקלקים", אחד מקדימה ואחד מאחורה, את האמצעי אתה מקבל כבר מוכן עם הכיסוי.

יצא לך 250 ש"ח אחרי השפצור וזה אמור להספיק ללפחות שני קייצים.

לתקופת החורף אני לא חושב שצריך לכסות ו\או לשים את הרכב תחת גג, הסכנה הגדולה בקיץ היא יותר לפנים הרכב בהנחה שאתה מבצע וקס 4 פעמים בשנה.

ובחורף הרכב נשאר קריר ככה שאין סכנה לבלאי מואץ בפנים הרכב, אז האוטו קצת נרטב..לא נורא המים מנתקזים לכביש והרכב מתייבש במהירות.

**אני כבר הכנתי את עצמי לקיץ הבא,וקניתי כבר מעכשיו כיסוי נוסף של פוגל במקום ההוא שכבר מתחיל להיקרע,היום בדיוק שמתי אותו במתפרה בשביל שיתפרו לי את הרצועות, אני אעלה תמונות כשאקבל אותו חזרה.

נ.ב!

הכיסוי שהכרתם של פוגל מלפני שנה שנתיים כבר לא מיוצר בארץ כיום אלא בסין, והוא מיובא על ידי וולטה שקנתה את המותג מפוגל.

ולמרות זאת, החומרים מרגישים ונראים זהים גם כאשר אני משווה לכיסוי הישן שלי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אכן יש את לוגו של וולטה על הכיסוי,אבל מוזר מה שאתה אומר לגבי הרצועות קשירה,אצלי יש מקדימה על קליפס ,באמצע אני מעביר חוט ויש כבר חורים מוכנים,ומאחור יש קשירה שמתחברת למנעול של תא המטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה.

אפילו באוטו דיפו משום מה נגמרו הכיסוים של פוגל אני אנסה לבדוק במקומות אחרים מקווה שאמצא במידה שלי.

פורסם
אכן יש את לוגו של וולטה על הכיסוי,אבל מוזר מה שאתה אומר לגבי הרצועות קשירה,אצלי יש מקדימה על קליפס ,באמצע אני מעביר חוט ויש כבר חורים מוכנים,ומאחור יש קשירה שמתחברת למנעול של תא המטען.

גם אצלי בכיסוי שאני משתמש בו כיום יש רצועת קשירה עם קליפס מקדימה, באמצע יש טבעות בשביל למתוח חוט,מאחור לולאה לתא המטען וסמל של וולטה מתנוסס מאחור.

את הכיסוי הנ"ל היה ניתן להשיג לפני שנתיים. היום- תקבל כיסוי תחת השם של וולטה על הקופסא, ללא הלוגו מאחור, עם רצועת קליפס באמצע,לולאה לתא המטען ורוכסן לפתיחת תא המטען, קיים גם חלון שקוף מלפנים בשביל לוחית הרישוי.

פורסם

מה יש מקדימה?

ידוע לך מחירו של הדגם החדש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כפי שציינתי קודם, יש חלון שקוף בכיסוי על מנת שיהיה ניתן יהיה לקרוא את לוחית הרישוי. והוא עולה 200 שקלים..

• תוכן חדש...