Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פנסי קסנון


אבי וקנין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שוחחתי עם אדם ואמר לי שע"פ חוק אין אישור לנסוע עם פנסי קסנון במקום פנסים צהובים.

אבל ראיתי מכוניות חדשות כגון סוזוקי גרנד ויטרה יוצאים עם פנסי קסנון מהחברה?

 

אני רוצה שליםם קסנון לרכב שלי מיצובישי קולט..האם זה אפשרי?

הבובה למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447140

קליקליק.

פורסם

קסנון מקורי (מהחברה) - חוקי ומותר. הוספה עצמאית (מה שאתה רוצה לעשות - לא חוקי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

 

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך בכל זאת אני גם רואה רכבים ישנים עם קסנון או נורות כחולות, אלה רכבים קבוע שאני רואה אותם כל יום ולא עושים להם כלום.

פורסם

שהם מותאמים לרכב שמרכיב אותם מבחינת רוחב אלומה, גובה ועוצמה. ברגע שאתה משנה את אחד המשתנים האלו - אתה למעשה פוגע בנהגים האחרים שיסתנוורו בגלל שהקסנון שלך לא מכוון ומותאם לרכב.

פורסם

אומנם ראית הרבה רכבים חדשים עם קסנון ללא עדשה אופטית אך זה יש בחוק יש סוג של ישראבלוף וזה אומר שהרבה יבואנים מתקינים בארץ קסנון ללא ההתקנים הנוספים הדרושים ונותנים לזה אישור ואז זה "חוקי".

 

לך אין אפשר להתקין כי זה לא הגיע עם היבוא,ולמען הסדר הטוב אל תתקין כי מסנוור בטירוף ללא עדשה אופטית .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

שאלונת:

 

במידה ואני רוכש קיט מקורי מ-ל-א (בתי פנס, נורות, מגברים וחיישני כיוון גובה אלומה), האם יהיה תקין הדבר?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שאלונת:

 

במידה ואני רוכש קיט מקורי מ-ל-א (בתי פנס, נורות, מגברים וחיישני כיוון גובה אלומה), האם יהיה תקין הדבר?

 

שמעתי פעם שאם זה קיט באמת מקורי מהיצרן והרכב משווק בארץ ביחד עם אותו הקיט בדיוק אז אפשר לאשר את זה. אבל לא 100% שזה נכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...