Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט lanzar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם וחג שמח.

אני אדם נימוסי בתקופת החגים.

מה דעת חברי הפורום על חברה זו בכללותה ובמיוחד על ה"קומפוננטים" שלה.איך הדגם vx6c ?

עפ"י הידוע לי הרמקולים של חברה זו לא רעים בכלל ומשתווים לשמות הנוצצים יותר,האם נכון?

מחכה לתשובה

פורסם

כמעט כמו כול החברות האמריקאיות גם החברה הנ"ל התמסחרה עם השנים

היום הציוד שלה הוא ציוד בסיסי ברובו ה-VX6C Lanzar הוא דגם מאוד ישן

שרץ כבר מעל 10 שנים -זה קומפוננט בסיסי שאינו מיועד להגברה,אם יש לך תקציב נמוך

הוא אופציה לא רעה למחיר.

פורסם

זה היה (ועדיין) סט חביב ביותר. עם הגברה נשמע יותר טוב.

אגב עם הוא חדש ובמחיר טוב אין סיבה למה לא!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בוקר טוב

יהיה מחובר במזדה 2 מקדימה.

המוצר חדש לגמרי והמחיר הוא זול (וזה הפחד).המחיר 280 ש"ח.בברורים שעשיתי נאמר לי כי כל החברות התמסחרו כי אחרת הן היו נעלמות והציוד של lanzar עדיין נחשב איכותי.נכון שהדגם הזה רץ כבר שנים אבל מוציא סאונד נחמד עפ"י כל הקריטריונים למערכות עד כ 1000 ש"ח.אין השוואה לקומפוננטים מעבר לכך כי זאת ליגה אחרת.

האם אני צודק בניתוח \בירור ? התשובות שקיבלתי קצת מראות שאולי צדקתי.

אני פשוט שמעתי עוד 3 סוגי קומפוננט( ושמות יפים ) במספר סוגי מוסיקה ודווקא נהניתי יותר מדגם זה מאשר האחרים .

פורסם

ערב טוב

בסופו של יום הלכתי על הסידרה החדשה של lanzar דגם mx6c ולא על הvx הסידרה היא סידרת ה max

400w\ 200rms

מה דעתכם?משהו שמע אותם?

לקראת סוף השבוע נרכיב אותם ואז אני אדע איך הם נישמעים אצלי ברכב,אבל רוצה אולי לשמוע חוות דעת.

בשרשור הזה כבר אנו לי וכמובן אני מבין שאני המחליט מה טוב לי,אבל בכל זאת .

תודה

פורסם

זה מותג אמריקאי שהתחיל באזור הפשוט עד סביר וגם נשאר שם בעצם.

הבעיה בקומפוננטים שלהם היא כמו כמעט בכל מותג בפלח שוק הזה - טוויטרים מתכתיים ברוב הסטים.

אני מתאר לעצמי שעם כוונים נכונים או עם שיפור כזה או אחר לקרוסים שלהם אפשר גם מהם לקבל תוצאה סבירה מאוד.

חבר פורום שילב מידיבאסים 4 אינטש שלהם בתור מידריינג' בסט שלושה חלקים ואני מאוד אהבתי את התוצאה.

גם יצא לי להתעסק פעם עם סט של לאנזר ברכב של חבר, נאמר שעד לעוצמה מסויימת התוצאה היתה באמת לא רעה - רק מווליום מסויים הם התחילו להשמע כמו כל סט זול אחר אבל באמת בווליום הזה אני בדרך כלל לא שומע בכלל.

היה ברכב הזה גם סאב של לאנזר שהיה באמת באמת לא רע - בטוח שהוא היה עדיף על כל הפיוניר 306C והקנוודים והסוני הזולים שנמכרו ביחד איתו בתחנה מרכזית - חבל שאני לא זוכר את הדגמים או הסדרות.

לגבי המגברים שלהם - מחיר נמוך, הספק גבוה תמורה נאה מאוד למחיר אני זוכר את סדרת הווייב הפשוטה יותר ואת סדרת האופטי שכבר נתנה פתרון הולם למי שחיפש מערכת במינימום תקציב ומקסימום תוצאה.

אני מדבר על תקופה של 10 שנים אחורה אז צריך לקחת את זה בחשבון גם כן.

לי היה נסיון ארוך טווח עם קרוס אקטיבי שלהם מדגם X6 - למצוא אחד כזה שלא היה מכניס עיוותים ליציאות של הטוויטרים היה עניין של מזל - לי לא היה :-D

אבל כקרוס למידבאסים ולסאב הוא דווקא עשה עבודה טובה - אותו דבר, במערכת של יוני נדמה לי שהוא השתמש בקרוס עוד יותר פשוט של פירמיד שהוא די זהה לX6 והוא השיג תוצאה לא פחות ממעולה.

כל הקשקוש שרשמתי למעלה מסתכם בסוף בדבר הבא:

שמעת? אהבת? יופי!

לא אהבת? תמשיך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר אחד רוצה להוסיף-הקרוסים ניראים קצת אחרת מה שאני מכיר .האם זה כמו הרגילים שמכירים או שכדאי לשים אחרים?האם זה משנה את הסאונד

פורסם

לאנזר בדרך כללי מייצרים קרוסים עם אריזה שקופה - הם לא שונים בכלום עד כמה שזכור לי מהנורמה.

תעלה תמונות ברורות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ללאנזר היו סדרות עם קרוסים שחורים. !

וקרוסים שקופים /כסופים.

גם המגברים שלהם.

שחורים / כסופים / שקופים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

וואט אבר - אנחנו עדיין מדברים על צבע האריזה ולא על הקרוס עצמו

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

ערב טוב

בקשר לקומפוננט -כנסו ל זאפ ותראו אותו mx6c -מעניין אותי לדעת על הקרוסים שלהם=צורה שונה לגמרי.

שאלה שניה אם רוצים להחליף לקרוסים אחרים ונגיד לא של חברה זו האם יכולים להתאים לדגם זה?או לחלופין קרוסים של אותה חברה רק אחרים.

מת לתשובה ותודה לעונים גם מקודם וגם לעתיד.

פורסם

שאלה אני יכול להחליף גלגלים בין מיצובישי איבו ובין מצובישי מגנום (טנדר)

לא. כי שניהם עגולים אבל המידות שונות!

גם כך הקרוסים.

לכל סט יש קרוס שתוכנן לו. והוא תומך בנקודות חיתוך המתאימות לאלמנטים שלו.

לפעמים ( נדיר) שיש קרוסים אחרים שנשמעים טוב יותר על אותו סט.

אבל במידה ונקודות החיתוך זהות. בשני הקרוסים. אז תהיה השפעה של סוג הרכיבים על אופי הסאונד!

פורסם

ערב טוב

או קי -הורכב הקומפוננט+hu פיוניר 5057 יצא סוף.מה זאת אומרת סוף-הסאונד נישמע אחלה,משחק קטן בכיוונים של הטויטר וכיוונים באקולייזר דרך הפיוניר ועובד אחלה,בכיוון המיד ובכלל.סאונד לדעתי "אחלה"במספר סוגי מוסיקה.באס טוב ונקי .ככל שמגבירים(כמובן עד גבול מסויים שלא ילכו האוזניים)אין עיוותים ודווקא הסאונד משתפר.בקיצור אני "מבסוט "מהקניה(mx6c -lanzar ).שמתם לב אין לי מגבר(אין תקציב)ומקבל את התמורה ,כמובן לפי דעתי האישית.כמו שכתבתי בשרשור שמעתי סוגים אחרים של קומפוננטים וסט זה תפס את אוזניי.

• תוכן חדש...