Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 2007 limited

djyakini
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות החיפושים אחר רכב מפנק ואמין באיזור ה80 אלף הציעו לי בטרייד אין כלשהו סובארו B4 2007 165HP לימיטד אדישן (סאנרוף התקנה מקומית, GPS, מצלמה ברוורס) ב85 אלף ש"ח.

הרכב הוא יד 2, יד ראשונה הייתה בבעלות היבואן (חברה) ויד שניה פרטית.

מבדיקה בלוי יצחק לא נמצא הדגם הנ"ל והכי קרוב אליו בתוספת סאנרוף התקנה מקומית + בעלות יבואן יצא מחיר משוקלל של 75 אלף. המוכר מתעקש שהמחירון הוא 85 ושפתחנו ביחד מחירון מודפס גם לא נמצא הדגם הנ"ל אלה אחד קרוב אליו במחיר 82, לפני סאנרוף וGPS אבל גם לפני הורדת 10 אחוז לבעלות יבואן.

השאלה שלי היא מה עושים במקרה כזה שלא נמצא דגם מדויק של רכב, והמוכר מבקש, לדעתי, 10 אלף ש"ח מעל המחירון.

מעבר לכך הרכב באמת שמור ובמצב מצויין ללא תאונות, עם 85 אלף קילומטר מטופל בחברה ובעל תוספת של וו גרירה נשלף.

מישהו יכול להאיר את עיניי?

תודה וחג שמח!

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נשמע שמישהו מריץ עליך דאחקה.

B4 נמכרת מתחת למחירון בצורה ברורה, ככה שלהמציא דגם ולנפח לו מחיר זה מגוחוך.

קנה לך אקורד בגרסת EXECUTIVE ותהנה מאוד (יש לי אחת בגרסת COMFORT הפשוטה יותר)

רכב חזק אבל פחות שתיין דלק מB4 ואחזקה זולה יותר (ללא 4X4 יקר), סחירות ואמינות טובים

פורסם

הלימיטד אדישן זה דגם דווקא מוכר שבזמנו הוצע לרוכשי הB4, הבעיה היא שאין לו קוד דגם במחירון.. לגבי האקורד, מהתרשמות שלי היא לא ממש מאובזרת ביחס למתחרות באותו מחיר.

BMW E92 8)

פורסם

הדגם הזה LIMITED EDITION הוצע למכירה רק בסוף שנת 2008 ומעלה, הוא נכנס חזק בשנת 2009.

בשנת 2007 לא היה LIMITED, אז במחירון הוא מופיע B4 רגיל אבל אתה מוסיף בתוספות את הגג נפתח ואת ה GPS שבמחירון יש עליהם תוספת מחיר.

אז בגלל זה לא מצאתם את הדגם הזה במחירון.

אז בשביל לסגור מחיר, קח את המחירון הרגיל של B4 רגילה ותוסיף איזה 3 אלף על המחירון וזהו.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תודה רבה יוסי, הפרטים האלו לא היו ידועים לי.

אגב על הרכב בצד באיזור הקורה האחורית יש סמל של לימיטד, אבל יכול להיות שסתם קנו את הסמל והדביקו אותו.

BMW E92 8)

פורסם

כל הקטע של לימידיט, טופ, ביזנז והשמות המפגרים האלה סתם נסיון לא מוצלח של היבואן למתג את המוצר בתקווה שהמילים האלה יעשו משהו לישראלים.

בתכלס זה תוספת של גג \ גיפיאס \ כל דבר אחר שגם שאר המתחרים מציעים.

בקשר לרכב אתה תהנה ממנו מאוד, לא יודע מה אמרו לך כאן יקר לאחזקה, חוץ מטיפולים שצריך לעשות בזמן הרכב ממש לא יקר לאחזקה, צריכת דלק 1:10 עם מזגן קבוע.

טיפולים במורשה יקרים כמו כל חברה.

תתחדש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שוק המשומשות חלש מאוד היום ואין סיבה לרכוש רכב סטנדרטי כלשהו במחירון. ביד 2 יש המון רכבי B4 למכירה בפחות מ-70K ש"ח. יש משתמש בפורום שניסה לאחרונה למכור B4 שמורה ללא הצלחה.

מבחינת עלות אחזקה -הדבר היחיד שאינו סטנדרטי הוא הצמיגים. לפי מה שהבנתי, בכל פעם יש צורך להחליף את כל הרביעיה, שאינם זולים (חתך נמוך).

פורסם

לפותח השרשור, לא יודע איך הגיעה המדבקה של לימיטיד לרכב 2007, אתה חייב לבדוק את זה טוב מאוד ולבדוק היסטוריית רכב.

אני לא אומר שיש משהוא מפחיד באוטו, אבל אני ודע שב 2007 לא היה לימיטיד, אז זה קצת חשוד.

ולגבי צריכת דלק , איך הגעתם ל1/10?

אני יש לי אימפרזה 2006 מנוע 2.0 שזה כמעט אותו מנוע בדיוק של B4 ובקושי אני עושה 1/8, וה B4 יותר כבדה ויותר גדולה אז היא צורכת יותר דלק, אני יודע שה B4 עושה בין 1/7 ל 1/8.

ולגבי טיפולים ומחירים תמיד עדיף לטפל במורשה וכן יש כמה טיפולים גדולים שהם קצת יקרים אבל יש טיפולים קטנים שתה לא עובד 600 ש"ח.

ולגבי הצמיגים זה לא כזה מטורף, אתה יכול להשיג סט צמיגים ב 2500 ש"ח משהואר טוב ואיכותי ולא צריך להשקיע יותר מדי כי זה לא רכב מירוצים.

פורסם

איך הגעתי? יש לי אחד כזה.

וזה מה שהרכב עושה בעקביות.

אולי אתה לוחץ הרבה בעיר, אולי מהנהגים שמאיצים כל רמזור, אולי יש לך תקלה ברכב. יש הרבה סיבות.

גם באתר kml זוהי הצריכה.

לחבר שלי יש ב4 2007 כמו שלי, עושה בין 1:10- 1:9, ההבדל שהוא נהג עצבני יותר ונוסע נסיעות קצרות יותר ממני.

כשהגעתי פעם אחת 1:6.66 זה היה נסיעה רק בעיר כשכל הנסיעה הייתה לחיצות, אז להגיד שהרכב עושה 1:7 בעיר זה ממה לא נכון.

אקורד 2008 עושה 1:11 אפילו יותר באותם תנאי נסיעה, 1:10 היום זה לא כזה "חסכוני" כמו פעם..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אגלה שהרכב נמצא בסוכנות סובארו בחיפה. המוכר (שהוא כאמור עובד בסוכנות) טוען שיד ראשונה הייתה בבעלות היבואן (כנראה לצורך תצוגה ולשם כך כנראה גם איבזרו אותה בכל טוב). והיד ה2 זה עובד של סובארו שקנה אותה.

אגב, גם לי יש אימפרזה - שנת 2004 4*4 והיא עושה 1ל7-8 ממוצע בעיר (חיפה עיר עם עליות).

במקביל לB4 אני שוקל גם את המאליבו החדשה עם מנוע 3500 סמ"ק, צריכת דלק היא לא חלק מהשיקולים שלי.

שיקול שדווקא כן אני מתעניין בו הוא עניין ירידת הערך. החששות שלי לגבי המאליבו הן אך ורק לגבי יום המכירה.

אני מבין שלB4 אין יותר מידי שוק ויש סטיגמה כזאת גם על האמריקאיות. האם יתכן שלשתיהן תהיה ירידת ערך דומה אף על פי שאחת יפנית והשניה מאמריקה? או, למי לדעתכם תיהיה יותר שוק בעוד כמה שנים?

BMW E92 8)

פורסם

טוב, כמו שאמרו לך, הגירסה הזו לא הוצעה ב2007...היא פשוט לא קיימת.

אבל,

ב2007, לקראת התחלת המסירות של 2008, היבואן מסר את הגירסה המאובזרת הזו , ללא שום תוספת מחיר (שווי הטבה לפי התמחור המופרך של היבואן לכל התוספות היה כ15,000, כדי שמר ישראלי יתרשם.)

ומכיוון שכך, אתה יכול למצוא מלא כאלו שנת 2007, פרטיות, יד 1, עם ק"מ סביר ובמחיר נמוך מהמחירון הרגיל לשנתון.

85,000 על הרכב הספציפי הזה, זה פשוט נסיון עקיצה ותו לא.

אני מכרתי שכזו,מאובזרת קצת אחרת, (העדפתי מערכת DVD לילדים,במקום GPS) לפני כחצי שנה, ב83,000, כשהמחירון היה 86,000, יד 1 פרטית, ועם כל התוספות הנ"ל+עוד מערכת שהתקנתי ב8K

צריכת דלק.

אני נסעתי הרבה מחוץ לעיר ובלי פקקים כמעט, וקצת בעיר (70%-30%) וצריכת הדלק היתה 1:9 עד שנתפסתי על מהירות ו1:10 לאחר מכן.

כשאתי עברה אליו לנסיעות יותר תכופות וקצרות בעיר, היא עשתה 1:7.5

בהצלחה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

כן אני באימפרזה רוב הנסיעות שלי הם קצרות בתוך העיר, נגיד 60% בעיר והשאר בחוץ, אבל אצלי האוטו משמש כרכב שני בבית והוא נוסע רק 2-3 ימים בשבוע ותמיד מאז 3 שנים אני עושה 1/8.

לגבי הסחירות, נראה לי ה B4 תמכר יותר מהר ועם ירידת ערך יחסית קטנה,

ואם הרכב נמצא בסוכנות סובארו בחיפה אז אין לך מה לדאוג קח את הרכב ותהנה ממנו, גם אני קניתי מהם יד שניה אפילו לא בדקתי אותה בכלל.

אבל בכלח זאת לפני הקניה קחל אותה לבדיקות ותעשה סיבוב טוב.

פורסם

רכב יבואן? אני מניח שמדובר על רכב הדגמה - הק"מ שלו לא מרשים אותי במיוחד, ותבדוק שלא היה רכב הדגמות שחרשו עליו כל המתעניינים... המחיר מופרז לחלוטין. רכוש לך כזה רכב מיד פרטית ראשונה. יש מספיק פרטיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה על העצות!

יש דרך לבדוק איזה שימוש נעשה ברכב כשהיה בבעלות היבואן? (מלבד לשאול את המוכר)

BMW E92 8)

פורסם

בא לך לא להכניס ראש בריא למיטה חולה?

יש B4 כמו זבובים על חרא בחוץ, פרטיות, ק"מ סבירים ומחירים נהדרים.

ללכת לשלם המון על רכב עם עבר לא ברור ומחיר מופרז זה נראה לי כמו ניסיון נואש לחפש בעיות.

B4 קונים פרטית שמורה ומטופלת במצב מצויין במחיר שקרוב למחירון או עם היסטורייה "בעייתית" כמו ליסינג והשכרה או בעלות חברה במחירי שחיטה.

תפתח YAD2 תראה מה הולך שם.

כלמוביל מכרו לא מזמן כמה כאלו יפות בהנחות מפליגות.

• תוכן חדש...