Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים ליום יום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נעליים זה דבר מאוד אינדוידואלי, לכל אחד מבנה רגל אחר - מה שנוח לי לאו דווקא יהיה נוח גם לך.

בכל מקרה, לדעתי הנעליים הכי נוחות לעבודה-ליום יום הן של MERRELL, הם מייצרים נעליים פשוט נוחות בטירוף ומאוד עמידות. ניתן ללכת איתן כל היום בלי שיתפתח לך שום כאב .

ממליץ על דגם ה Encore Moc Pro, מאוד נוחות.

מצטרף להמלצה על MERRELL קניתי אותן לעבודה, ומרוב שהן היו נוחות לי הלכתי איתן כל היום. פשוט נעל נוחה מאוד ואיכותית.

לגבי העיצוב זה כבר נתון לטעמך.

את הMERRELL שלי (נעלים חצאיות- לא נעל גבוהה) קניתי באליטל בסינמה סיטי בסביבות ה200-300 שקל.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

מוסיף עוד המלצה על Merrel, יש לי היום שני זוגות שלהם ואני מאוד מבסוט מהן. זוג אחד הוא נעלי ספורט/שטח העשויות רשת - קלאסי לקיץ. השני מעין נעליים "אלגנטיות" גבוהות, מכוערות בטירוף, מת עליהן :).

אבל הנעליים הכי נוחות שאני מכיר הן המגפיים האוסטרליות של Blundstone. כבר מעל עשר שנים שלא היה רגע נתון בו לא הייתי בעלים של לפחות זוג אחד כזה (לפעמים שניים במקביל, אחד לעבודה השני ליומיום).

לגבי דגמים - היום אני עם 550 בעלות הסוליה המתקדמת יותר. לא ממש זוכר מה היו הקודמות, אבל עוד לא נתקלתי בזוג שלהם שלא היה לי נוח. מחזיקות אצלי שנתיים+, שימוש יומיומי אינטנסיבי בחורף, בקיץ פחות.

אגב אנקדוטה - לפני שנה וחצי הייתי צריך לטוס לחו"ל לצרכי עבודה. אמנם אין לי קוד לבוש, אבל כן היה חשוב לי להראות ייצוגי, בלי להתפשר על נוחות (אני כל היום על הרגליים). חיפשתי נעליים שיתאימו, חרשתי כל מיני חנויות ודגמים, ובסופו של סיפור רכשתי לי... נכון, את הזוג הנוכחי של האוסטרליות. כחדשות הן היו מאוד ייצוגיות, לטעמי לפחות :).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

טוב. אחרי דברי חוכמה שנאמרו כאן אני אוסיף ואומר.

אם אין לך בעיית תקציב או שאין לך מושג מהו מבנה הרגל ומהי ביומכניקה של כף הרגל שלך, כנס למכון אורטופדי הקרוב לביתך ותבדוק את הסוגיה. לאחר מכן תדע מה לחפש.

בנעלי ספורט לאסיקס ברוקס וסייקונ יש דגם לכל מבנה שיתאים לך בול.

בנעלי אלגנט רוקפורט, ג'אוקס ומפיסטו הן המומלצות, אבל שוב. הכל בהתאם לדגם.

פורסם

Hush Puppies - גם נוחות בטירוף וגם יש להם מראה יצוגי (התחתנתי בכאלה).

יש אותם ברשת גלי ובמשביר לצרכן.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מאוד ממליץ על VANS אלו נעלי סקייטבורט ואני לא נוסע על סקייט, אז קניתי דגם הכי פחות צעקני שחור זמש עם פס לבן

וזאת הנעל הכי נוחה שלבשתי, לפעמים אני מתבדח ללבוש אותה שלא יגידו שאני כל הזמן הולך עם אותם נעליים! יש לי אותם כבר 4 שניים והם מתחילים כבר להראות סימני עייפות(רק חיצונית) מבחינה מכנית כל הנעל שלמה ושום דבק לא נפתח, הדגם שלי יש לו בקצה האחורי כרית אוויר, שמתי לב שכמעט ואין דגם נעליים שלהם שמיעים עם כרית אוויר מאחורה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הקפצה קלה

במידה ופותח השרשור עדיין מתלבט, לפני 3 ימים יצא לי במקרה להיות בסינמה סיטי ברשל"צ, ושם ראיתי את הנעליים האלה באחת החנויות :

http://www.ebay.com/itm/Merrell-Outland-Mens-Hiking-J86925-Beluga-Blue-NIB-/280490867766?pt=US_Men_s_Shoes&var=580002985460#ht_1941wt_1037

נזכרתי בשרשור ההזה ובהמלצות על החברה הזאת שלא התנסתי עדיין בנעליים שלה, ומאוד קסמה לי העובדה שהם במבצע ועלו 220 שקל, אז קניתי אותם ובנתיים הספקתי לעשות כמה הליכות לא קטנות איתם ואני מאוד מאוד מרוצה.

ככה במידה ואתה עדיין מחפש, אני מצטרף לממליצים :)

פורסם
הזוג נעליים הכי נח שהיה לי בחיים היה DC בסגנון הזה:

http://store.dcshoes.com/product/index.jsp?productId=4264916

ליביו

יש לי DC pure כמו בקישור כחצי שנה, הנעל נוחה ויפה, אבל ניסיתי כבר נוחות יותר ולריצה אין מה לדבר.

אסיקס נימבוס 12, נעל הספורט/ריצה הכי טובה שהייתה לי.

יש לציין שלצרכים של פותח השרשור ה-DC תהיה טובה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לרגע לא טענתי שהיא נעל לריצה. היא לא.

היא נעל נוחה לעמידה ולהסתובב איתה עם סוליה מדהימה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעניין, גם אני מחפש נעליים לעבודה - 90% על הרגליים.

עד עכשיו הייתי כמעט סגור על טימברלנד מהדגם לעבודה או מהדגם הפופולרי, הדלקתם אותי על ה-DC.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לרגע לא טענתי שהיא נעל לריצה. היא לא.

היא נעל נוחה לעמידה ולהסתובב איתה עם סוליה מדהימה.

ליביו

בהחלט, נוח ללכת איתה.

גם יפה ונראית אופנתית,

אצלי יש אותה עם צביעה נחמדה של קן בלוק.

dc-kenblock-pure.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

איפה ניתן להשיג נעלי DC מדגם PURE בארץ במחירים נורמלים? עדיפות לדגם של קן בלוק.

המחירים באיביי זולים משמעותית?

פורסם

אם תמצא - אני אשמח לדעת.

זוג אחרון שקניתי היה בארה"ב ב65-70 דולר, בארץ ראיתי רק סביבות ה450 ש"ח ומעלה בבורדרלנד וחנויות כאלו.

(הבעיה היא שלרוב הדגמים מכוערים למדי וצעקנים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...