Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שהיא יפה!

רוני המחיר שלה באמת באיזור ה-2 מליון בארץ?

אם כן זה דווקא מחיר לא כזה נורא ״יחסית״, גם כאן בהונג קונג היא עולה לא רחוק מ-2 מליון שקלים (את המחיר המדוייק אוכל לומר בשבת הבאה לאחר שאנהג בה ובעוד 2 אחיות שלה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
(את המחיר המדוייק אוכל לומר בשבת הבאה לאחר שאנהג בה ובעוד 2 אחיות שלה).

מיותר להזכיר לך לצלם תמונות מהאירוע נכון?

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה לי שנציג אוטו איטליה יהיה קצת מופתע כשאשלוף מצלמת gopro (בשאיפה שתגיע בזמן) ואצמיד אותה לשמשה...

:twisted:

אבל אני יכול לשער שהולך להיות מעניין מאוד..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מחקו לי את התגובה הקודמת...

אבל ראיתי שהיה כתוב בטורבו מגזין שהמחיר של 458 איטליה אמור להיות 1.6 מיליון ש"ח

והפרארי הזאת היא בין המכוניות הכי יפות בארץ,כיף לראות דברים כאלה פה

ובהצלחה ל אוטו איטליה (יבואן)

הנה הכתבה לפני כמה ימים של ה458 שנחתה פה

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3536479,00.html

ומוזר שפה כתבו "מדובר במכונית מדגם פרארי 458 איטליה בצבע לבן פנינה" ופה הפרארי אדומה

פורסם
איפה עוד אפשר לצלם רכב כזה בארץ, אם לא בצומת סביון? :wink:

בצומת ארסוף :-)

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
נראה לי שנציג אוטו איטליה יהיה קצת מופתע כשאשלוף מצלמת gopro (בשאיפה שתגיע בזמן) ואצמיד אותה לשמשה...

:twisted:

אבל אני יכול לשער שהולך להיות מעניין מאוד..

אם המצלמה שלך לא תגיע בזמן אתה מוזמן לקחת את שלי...

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
יחסית למכוניות על אחרות(דוגמת גייארדו,אוונטאדור,12c וכו׳)היא נראית דווקא פחות קרובה לרצפה.

חוצמזה אם sls r8 קורבט zr1 ו-z06 מסתובבות בארץ בלי בעיה קשה לי להאמין שלפרארי תהיה בעיה,אם כבר הרוחב שלה מוגזם עם קרוב ל-2 מטר לא הייתי מרגיש איתה בנוח בנס הרים לדוגמה.

לא צריך ללכת כל כך רחוק \ אקזוטי, MX-5 (לפחות NB) משפשפת מחסומי דוקרנים. יותר נכון החיזוק שילדה שנמצא מתחת לגיר משפשף (הוא הרבה יותר נמוך מהרכב). באמפרים עוד לא עשו לי בעיות, אבל כן כמעט נתקעתי בחניון על גבשושית כורכר בגובה 15 ס"מ.

אני לא יודע מה הקנס על נסיעה ללא לוחית רישוי קדמית, אבל לדעתי זה שווה את הסיכון. בכלל את השוטר שיתן קנס על זה (ברכב הנ"ל) צריך להרוג.

אגב, אני היחיד שחושב שהתחת של כל הפראריות מהזמן האחרון פשוט מכוער? זה משהו עם זה שהפנסים בולטים מעל קו הרכב. קשה לי להסביר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ה-NC שלי גם שיפשפה מחסומי דוקרנים בעבר, ו"פתאום" זה נעלם כשהחלפתי צמיגים. מסתבר שהצמיגים היו כל כך שחוקים שהרכב הונמך בדיוק מספיק בשביל לגעת בדוקרנים. מצוין - ככה אני אדע מתי צריך להחליף שוב :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכנס הוא או 100 או 500 שקל, לא משהו ששווה לקדוח בפגוש הקידמי של פרארי בישבילו. אני מכיר מישהו שנוסע כבר שנתיים בלי לוחית מקדימה עם מיאטה יומיומית, אז פרארי שתצא פעם בשבוע לסיבוב?! חבל. בטסט מחברים את הלוחית עם 2 בנדים לרשת ומורידים מיד אחרי וזהו.

פורסם

רוני המחיר שלה באמת באיזור ה-2 מליון בארץ?

עזוב את מחיר המכונית, זה לא מעניין. הקטע הכי מעניין הוא הביטוח. הרי ברור שסוכנות היבואן, סידרה את הביטוח, אבל השאלה היא באילו סכומים מדובר.

אתם יכולים לתאר לעצמכם את הלקוח מתקשר לביטוח ישיר ורוצה לעשות ביטוח על פרארי? אם אני הייתי אחד הנציגים שם, הייתי על הרצפה :).

פורסם

אין מילים לתאר את היופי של הרכב הזה, קלאסיקה מודרנית.

בכל מקרה, רכב כזה עולה בארץ ככל הנראה קרוב לשני מיליון שקלים לפני תוספות. ותוספות יכולות לעלות עוד קרוב למיליון אם באמת רוצים...

התוספות בהתקנה מקומית? :-P

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אוי ואבוי.

"התקנה מקומית" ופרארי באותו משפט.

פשע נגד האנושות. אדם שמתקין משהו, ולו הקטן ביותר על פרארי בארץ הוא פושע, לא פחות.

Auto Emoción

• תוכן חדש...