Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית פיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאוד אשמח לכמה עצות.

אני מתכוונת לקנות פיאט פנדה ידנית, בעיקרון התקציב שלי היה עד 30000, אבל מצאתי ברשת רכב שנת 2005, יד 4 :?, אבל כביכול כולן פרטי. קילומטרז 136000. אולי אתם יודעים מאיזה קילומטרז' מתחילה הפיאט הקטנה לחוות בעיות?

בנוסף, הבעלים של רכב הראה לי בדיקה שביצע לפני חצי שנה וראיתי שיש בלאי במצמד, כמה יעלה תיקון מסדר גודל כזה?

אהם 22K הוא סכום סביר לאוטו זה?

תודה רבה,

אורטל.

פורסם

אין ק"מ שממנו אפשר להגיד לא לקנות פנדה,יד 4 בשביל 2005 קצת גבוהה ומוזר שהבעלים הנוכחי מחזיק אותה רק חצי שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במכוניות קטנות (מאוד) יש כמות ידיים לא מבוטלת בעיקר כי הן אינן מתאימות לכולם.

יש אנשים שזה נמאס עליהם מאוד מהר, יש אנשים שמשנים סטטוס משפחתי וכו' וכו' - לכן רואים אפילו מכוניות חדשות לגמרי כמו אלטו וספארק שעולות ללוחות YAD2.

אם הספארקים והאלטו הללו הן יד שנייה כבר ב-2011, כשהן שנה על הכביש, הגיוני שהן יהיו יד 4 בעוד 5 שנים.

חוצמזה - את קונה מכונית או את הידיים שלה? קחי לבדיקה, תראי היסטוריית טיפולים, תבדקי במשרד הרישוי שהיא לא הייתה ליסינג (לא פוסל קנייה אבל מוריד במחיר, גם אם הבעלים הנוכחי לא יודע שהיא הייתה ליסינג) וכמובן לראות מה הליקויים ולתמחר בהתאם.

פורסם
בנוסף, הבעלים של רכב הראה לי בדיקה שביצע לפני חצי שנה וראיתי שיש בלאי במצמד, כמה יעלה תיקון מסדר גודל כזה?

כלומר, כבר חצי שנה שהוא נוסע על מצמד גמור?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי התיבה האוטומאטית (רובוטית) בפנדה זה הולך ככה:

סה"כ מדובר בתיבה אמינה למדי, אבל אני מסייג את זה. בשלב מסויים היא תצטרך שיפוץ והחלפה של משאבת השמן - ומדובר בעלות של בערך 6000 ש"ח במוסך המרכזי. בנוסף לזה החלפת קלאצ' זה הליך דיי יקר ברכב הזה בגלל כמות העבודה.

מצד שני הרכב עצמו אמין עם צריכת דלק נהדרת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לגבי התיבה האוטומאטית (רובוטית) בפנדה זה הולך ככה:

סה"כ מדובר בתיבה אמינה למדי, אבל אני מסייג את זה. בשלב מסויים היא תצטרך שיפוץ והחלפה של משאבת השמן - ומדובר בעלות של בערך 6000 ש"ח במוסך המרכזי. בנוסף לזה החלפת קלאצ' זה הליך דיי יקר ברכב הזה בגלל כמות העבודה.

.

על איזה שנים מדובר ? האם יש הבדל עקרוני בין 2005 ל 2006 ו 2007 ?

וגם מה הקילומטרז' שבו העסק מתחיל לזייף (בערך)

פורסם

לגבי ק"מ - בערך 120K ק"מ.

לגבי השנתונים, אני לא בטוח. בכל מקרה הסטוריית טיפולים במוסך תגלה אם נעשתה עבודה כזאת (יכול להיות שבינתיים המחיר שלה ירד), וסריקת תקלות באמצעות אגזמינר תגלה האם נרשמו תקלות בתיבת ההילוכים ומה לחץ השמן בזמן העבודה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...