Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר שדורשים על הZ# באמת הזוי, הייתי מוכן לשלם מחיר כזה רק אם הייתי חושב להחזיק ברכב לכל חיי ואולי למכור יום אחד בתור אספנות,.

וכמו שציינת עם המנוע המת הזה לאחר 15 שנה ומעל 200K ק"מ לא הייתי נוגע בו.

מה אני יכול להמליץ לחבר זה כמו שציינו פה למעלה כבר,לחפש Z4 יש אולי כמה בודדות מ2004 ועם מנוע 2.5 ליטר,במחיר של 100K.

אביב8)

פורסם

לפותח הדיון: אני אישית מבין את התסכול שלך, ומודה שגם אני גיחכתי כשראיתי אילו מחירים אנשים דורשים עבור Z3.

מצד שני, כמו שהסבירו, זוהי המהות של מסחר בשיטת השוק, ולכן המוכר ימכור במחיר הגבוה ביותר שהוא יכול לקבל. אם בפועל נוצר לרכבים מחירון (ממוצע) גבוה, זוהי פונקציה פשוטה של ביקוש והיצע. המחיר לא נקבע לפי ערך אבסולוטי, אלא נטו לפי דרישה וזמינות. אין לך למעשה דרך לשכנע את המוכר למכור לך בזול יותר, פרט לשיטה הפשוטה ביותר - לתת לכוחות השוק לעשות את שלהם. כלומר תתקשר אליו פעם בחודש או אפילו שבועיים, ותראה איך מתקדם. מפה יש 2 אפשרויות:

1. הם ימכרו במחירים שחיפשו או קרוב לשם, ואז אתה מבין שאתה פשוט צריך לוותר: או שתעבור לדגם אחר, או שתשלם הרבה יותר ממה שנראה לך הגיוני.

2. הם לא יצליחו למכור או לחילופין יירדו ממש חזק כדי למכור, ואז אתה מבין שיש לך סיכוי, ובעצם מוכיח את הנקודה שלך.

מעבר לזה - אני לא חושב שיש דרך לשכנע מוכר ללכת על עסקה שנראית לדעתו הפסדית, אלא אם כן - השוק (והזמן) יוכיחו לו אחרת.

לגבי התוספות - כמו שאמרו: אתה לא קונה את הרכב מיבואן, ולכן בעל הרכב השקיע בפועל בתוספות, וכנראה שהוא גם מפסיד עליהן הרבה יחסית (אם הן מגולמות במחיר). הוא לא בא לעבוד עליך, הוא תכלס השקיע הרבה באוטו, והוא מקווה שעכשיו זה יעלה את מחירו. ברור שעבורך הן לא רלוונטיות, אבל בעקרון - אני חושב שהצדק עם המוכרים.

ונסה רק לרגע להכנס לנעליו של מוכר, זה יקל עליך.

פורסם

חבר לדעתי החוצפן הוא אתה. כל אדם רשאי לנקוב במחיר שהוא רוצה, שערורייתי או לאמזונה זכותו.

יש תוספות על הרכב ואתה לא מעוניין? בעיה שלך. למה שבעל הרכב יסתבך בלהסיר תוספות ולמכור בנפרד?

הרעיון שלך להתקשר עם כמה חברים ולהציק הוא הטרדה. אתה רוצה להיות כמו ילדי היד2 שכל היום מחפשים מכוניות יפות ומתקשרים לבעלים ושואלים סתם על מחיר.

תהיה בוגר, וותר על ההטרדה הלא נחוצה ותתקשר עוד כמה שבועות כמו שייעצו לך ותראה אם המוכר התעשת. אם לא, עבור הלאה או שתשלים עם המחיר, בשום פנים ואופן אל תטריד.

פורסם

שמע. כבר שנה שלא נכנסתי לפורום, אבל איך שראיתי את ההודעה שלך... תענוג.

אתה חתיכת ח*א. לא שמת לב לזה?

להטריד את המוכר? לארגן חבורה של אנשים להציק לו בטלפון? מה הצעד הבא, לחכות לו מתחת לבית או לאנוס את אחותו תמורת הנחה?

זה הרכב, סוסיתא, Z3, פרארי, לא מעניין.

המחיר הוא משהו שנקבע ע"י המוכר ויש תמיד על מה להתמקח, אבל יש גם דרך ארץ.

ומה זה הרעיון הדבילי של "תוריד את המערכת ותוריד לי במחיר" - זו לא תוכנית כבקשתך!

ואם אני לא רוצה את הגלגל השמאלי, מוכן לוותר על הידית הילוכים וסוכך השמש של הנוסע, אפשר לקבל הנחה של 1.90?

רוצה, קונה! לא רוצה, לא קונה!

בחייאת, איפה התקופה הטובה שאבא היה משתמש בחגורה.

יאשה!!! איפה אתה?????

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הסיבה היחידה לקנות Z3 היא פוזה- רגש.שוויץ. דאווין.הארכת הז*ן.הכל רק לא היגיון. שוק של הזויים משני הצדדים. אתה מצפה כאן להתנהגות ניתנת להסבר שכלתני ? הרי יש רכבי "מנהלים" אמינים,נוחים ,בטוחים ושקטים בחצי מחיר שעושים מ-Z3 צחוק בכל פרמטר.

פורסם

לפותח השרשור,

אתה באמת חושב שבעל רכב הוא "חוצפן" כי הוא לא מוכן להוריד מהרכב תוספות על פי בקשתך כדי להגיע למחיר שאתה רוצה ?....

משהו אצלך לא בסדר בחשיבה.

אולי גם תרצה שהוא יחליף את הסלון עור לסלון בד כי זה יותר זול ומוריד במחיר ?

חיימי,

יש לך תגובות הזויות, מה הקשר בין רודסטר (וזה לא משנה אם מאזדה MX5, הונדה S2000 או BMW Z) לבין רכב "מנהלים" ?

הבנו שאתה אנטי ב.מ.וו או רכבי יוקרה בכלליות, או רכבים קצת יותר מעניינים מיונדאי אקסנט, אבל ראבק, תפסיק לכתוב שטויות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש הרבה אנשים במיוחד ברכבים, ספורטיבים וקבריולט שלא מסתכלים על המחירון המצחיק של לוי יצחק מזמן.

המחירון שלו לא משקף דבר על חלק ממצב הרכבים בארץ והמחירים שלו לרוב די בדיחה בוא נגיד.

זה מזכיר לי שפירסמתי לפני שנה את הפונטיאק שלי למכירה ביד2 ללא פרסום מחיר הציפו אותי בטלפונים כול יום רק בלשאול מה המחיר. דרשתי בזמנו 7 והם טענו שבמחירון הוא 3 וחצי ומי בכלל נותן מחירון לאמריקאיות ככה ענו לי הרוב בטלפון.:shock:

ההשקעה שהושקעה ברכב מבחינה מכנית ועוד לא משקפת את המחירון הזה בכלל.

אז לכן,אני מבין את רוב בעלי הרכבים שלא מתיחסים למחירון בעין יפה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
עדיין לא יצא לי לשבת באקסנט ובניגוד לך אינני מספר לכולם על כל אוטו שישבתי בו בפקק .גם אם הוא יפה.

די נו, אז לא בא לך לשמוע על זה שיצא לי לשבת בפקק בטויוטה קראון ?

או ב-M5?

או בגולף ?

לא באמת, אני בכיף אספר לך, רק בגלל שאני רוצה לספר לך ספציפית על כל רכב שבו אני יושב בפקק.

זה התחיל בשנות ה-80, אז ישבתי בפקק בסובארו DL, זה המשיך ב...

:lol:

ובנימה קצת יותר רצינית, אל תקח דיונים למקומות אישיים, אחרים גם יודעים להגיב באותו מטבע, ביקרתי את צורת ההשוואה המיוחדת שלך שבה אתה משווה מכונית רודסטר (קרי פתוחה ו-2 מושבים במקרה זה) למכונית מנהלים.

ראית פעם איזשהו מגזין שמשווה בין S2000 לבין, נניח, סקודה סופרב ?

כשמישהו עושה השוואה כזאת בין רכבים שאין בינהם שום קשר מאיזשהו סוג פרט לעובדה שלשניהם יש גלגלים, הגיוני שיאמרו לו שהוא כותב שטויות.

בכל מקום אתה מנסה לנגח אנשים שקונים רכבים יותר מעניינים מהממוצע (מה לעשות, רבים ומקצועיים ממך קבעו ש-Z3 יותר מעניינת יונדאי אקסנט, למשל) ונכנס בעקבות כך להשוואות לא רציניות כמו זו שציינתי.

בחייך, תשתחרר מהאנטי ותבין שיש אנשים שנושמים כי הם רוצים לא רק לחיות, אלא גם להנות מהחיים.

פורסם

זה מזכיר לי שפירסמתי לפני שנה את הפונטיאק שלי למכירה ביד2 ללא פרסום מחיר הציפו אותי בטלפונים כול יום רק בלשאול מה המחיר. דרשתי בזמנו 7 והם טענו שבמחירון הוא 3 וחצי ומי בכלל נותן מחירון לאמריקאיות ככה ענו לי הרוב בטלפון.:shock:

.

אז בכמה מכרת בסוף ?

פשוט לפי התמונה בסמלון שלך עושה רושם שנולדה לך עוד פונטיאק.....

:wink:

פורסם

לבסוף לא מכרתי. כי לא הייתי מוכן להתפשר על המחיר המצחיק שרצו לתת לי מספר אנשים.

היום למזלנו יש יתרון ביד 2 שאפשר לפרסם מספר טלפון פנימי של יד2 והם מעבירים לך שיחות והמספר שלך נשאר אנונימי.

זה יתרון לכול אלו הקרציות שמנסים להוריד במחיר ומתקשרים בלי סוף.:-)

נ.ב לגבי הפונטיאק השניה היא של חבר לא שלי. לא השגעתי עד כדי כך לרכוש עוד אחת עם מצב הדלק של היום.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
הסיבה היחידה לקנות Z3 היא פוזה- רגש.שוויץ. דאווין.הארכת הז*ן.הכל רק לא היגיון. שוק של הזויים משני הצדדים. אתה מצפה כאן להתנהגות ניתנת להסבר שכלתני ? הרי יש רכבי "מנהלים" אמינים,נוחים ,בטוחים ושקטים בחצי מחיר שעושים מ-Z3 צחוק בכל פרמטר.

אוויל מחריש - חכם יחשב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

המחיר שדורשים רבים באמת לא הגיוני, באותו מחיר ניתן להשיג מיאטה צעירה ב-6-7 שנים, אשר לדעתי לא נופלת אם בכלל באיכותה או בפוזה שלה.

עם זאת, לכל אחד הזכות לדרוש כמה שבא לו, ואתה מוזמן לא לקנות כמובן.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...