Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים סטיישן 80K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב מנהלים סטיישן, ל 25K ק"מ בשנה, עד 80K ש"ח (סביב מודל 2008 / 2007). חשוב לי המרווח פנים (3 ילדים בני 2, 7 ו 9), אמינות, נוחות נסיעה, אחזקה / דלק (במגבלות הסביר כמובן) ופינוקים (בקרת שיוט - הכרחי וכו')

מה מומלץ מהבאים:

פורד מונדיאו סטיישן

פאסט סטיישן

רכב אחר?

מה לגבי השוואה של הנ"ל מול פיקאסו C4 (אני יודע שהם לא באותה קטגוריה, אבל אין לי בעיה עם 5+2 כזה)

תודה.

פורסם

הפאסאט תהיה יוקרתית יותר, מעט מיושנת וגם יקרה יותר לאחזקה. אם יתמזל מזלך תוכל למצוא אחת כזו דיזל שלא שימשה כמונית ואז תוכל לחסוך הרבה בעלויות הדלק מכיוון שאתה נוסע לא מעט.

המונדיאו מאוד חזקה ומרווחת אבל מטחנת דלק (מומלץ להסב לגז כדי להקל על הארנק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אומנם לא מנהלים אבל תתאים לך בדיוק

סקודה אוקטביה קומבי

במידה ואתה נעול על מנהלים אז תטפס לסופרב קומבי...

תודה:

סופרב קומבי לא ראיתי דגם סטיישן: האם הגיע? האם עומד בתנאי התקציב שלי?

כמו כן, לגבי פאסאט סטיישן: האם יש כזה דגם בשנת 2007-8 בתקציב שלי? מה מיושן בו?

(מחיפושים ביד 2 לא מצאתי ששני דגמים האלו עומדים בתקציב שלי).

פורסם

בתקציב שלך אני מצליח לחשוב רק על ה-B4 אבל חסכון לא תמצא שם אלא אם תנסה הנעה בגז.

חוץ מזה הרכב לא הכי נוח אבל מאוד מתגמל בנהיגה עם התנהגות כביש טובה.

בהצלחה וחג שמח

פורסם

לפי דעתי לא נמכרו כמויות גדולות של רכבים כאלה.

אני זוכר שראיתי עד לא מזמן במשך תקופה ארוכה הונדה אקורד סטיישן שחורה נראה לי שנת 2007 או 2008 עם שלט למכירה במזרח ראשון. הרכב היה בשימוש אבל עם שלט למכירה במשך תקופה ארוכה מאוד. לפי דעתי שווה להוסיף לרשימה. עוד אופציה שאולי שווה לבדוק זה סובארו פורסטר(לא יודע איזה שנתון יכנס בתקציב)

פורסם
בתקציב שלך אני מצליח לחשוב רק על ה-B4 אבל חסכון לא תמצא שם אלא אם תנסה הנעה בגז.

חוץ מזה הרכב לא הכי נוח אבל מאוד מתגמל בנהיגה עם התנהגות כביש טובה.

בהצלחה וחג שמח

קצת מוזר... תקציב של 75-80K הוא כלל לא נמוך: מה עושה מי שמשקיע אפילו פחות? הרי תמיד אפשר לרדת בשנתון ולקבל רכב גדול יותר. איפה כל הרכבים הגדולים (והלא כל כך חדשים) שאני רואה בכבישים? האם אין שום אלטרנטיבה במחירים אלו (לקבל רכב ש-פ-ו-י), כלומר: סטיישן אשר מרווח, אמין, מפנק, חסכוני וכו'?

אני נמצא בתחושה שאם לא ארכוש עכשיו אלא אמתין עוד 3-4 שנים יהיו לי לא מעט אלטרנטיבות 'שוות', כמו טויוטה ורסו וכו'. האם אכן אני נמצא בתת תקציב עבור הדרישות שלי? אם אגדיל את התקציב ל 100K: מה כן אוכל לרכוש במחיר כזה?

פורסם
סופרב קומבי לא ראיתי דגם סטיישן: האם הגיע? האם עומד בתנאי התקציב שלי?

התחיל להגיע רק השנה, כך שהוא לא רלוונטי בשבילך.

בנוסף למה שנכתב - יש בארץ מעט פיז'ו 407 סטיישן, לדעתי עומדת במסגרת התקציב שלך (המקורי, שרשמת בהתחלה) במודל 2007, אולי גם 2008.

פורסם
קצת מוזר... תקציב של 75-80K הוא כלל לא נמוך: מה עושה מי שמשקיע אפילו פחות? הרי תמיד אפשר לרדת בשנתון ולקבל רכב גדול יותר. איפה כל הרכבים הגדולים (והלא כל כך חדשים) שאני רואה בכבישים? האם אין שום אלטרנטיבה במחירים אלו (לקבל רכב ש-פ-ו-י), כלומר: סטיישן אשר מרווח, אמין, מפנק, חסכוני וכו'?

אני נמצא בתחושה שאם לא ארכוש עכשיו אלא אמתין עוד 3-4 שנים יהיו לי לא מעט אלטרנטיבות 'שוות', כמו טויוטה ורסו וכו'. האם אכן אני נמצא בתת תקציב עבור הדרישות שלי? אם אגדיל את התקציב ל 100K: מה כן אוכל לרכוש במחיר כזה?

התקציב לא נמוך אבל אופנת הסטיישן תפסה בארץ רק בשנתיים האחרונות, בערך ב-2009 עם הגעתה של היונדאי I30CW. עד אז גירסאות הסטיישן נמכרו בכמויות מזעריות ורוב היבואנים בכלל לא טרחו לייבא אותם. והיום לעומת זאת המון יבואנים בוחרים שכן להביא גירסאות סטיישן ארצה כי התפתח קהל יעד לרכבים האלה.

ב-100 אלף שקלים תוכל להוסיף לרשימה את הפורד מונדיאו שדווקא נמכרה לא מעט סדגם הסטיישן, טויוטה אוונסיס סטיישן שמיובאת מ-2009 אך נמכרה בכמויות קטנות. אם אתה פתוח גם למיניוואנים קומפקטיים או אפילו בגודל מלא אז אפשר לבדוק את המיצובישי גרנדיס, טויוטה וורסו יוצאת ליסינג, הונדה FRV שלדעתי הוא אופציה מעולה שמתאימה ל-6 נפשות ועדיין מציעה תא מטען מספק.

ב-100 אלף שקל אתה יכול לרכוש גם אחד מהאחים פורד גלאקסי ו-S-MAX, המקס לדעתי נמכר גם בדיזל ואם תצליח לשים את ידך על אחת מהיחידות שנמכרו כאן תקבל רכב שמתאים כמו כפפה לדרישות שלך.

בהצלחה שבת שלום וחג שמח.

פורסם

אוקטביה סטיישן תתכן ותהיה הפשרה שאותה אתה מחפש.

המון נפח הטענה ומרווח וגם כח לא חסר בגרסאות החזקות.

הייתי מציע לך את הVRS קומבי שבתקציבך נכנסות משנתון 07 אך הן כלל לא חסכוניות למרות שהאבזור רב וכמובן כח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אתה פתוח גם למיניוואנים קומפקטיים או אפילו בגודל מלא אז אפשר לבדוק את המיצובישי גרנדיס, טויוטה וורסו יוצאת ליסינג, הונדה FRV שלדעתי הוא אופציה מעולה שמתאימה ל-6 נפשות ועדיין מציעה תא מטען מספק.

ב-100 אלף שקל אתה יכול לרכוש גם אחד מהאחים פורד גלאקסי ו-S-MAX, המקס לדעתי נמכר גם בדיזל ואם תצליח לשים את ידך על אחת מהיחידות שנמכרו כאן תקבל רכב שמתאים כמו כפפה לדרישות שלך.

תודה: קיבלתי כאן מגוון לא רע: אנסה לצמצם אפשרויות בעזרתכם בסכום של עד 100,000 ש"ח. מה עדיף:

פורד גלקסי 2008 מליסינג?

C4 פיקאסו 2008 / 2009 (ליסינג או פרטית)?

S-MAX שנת 2008?

האם קיה קרנס גם בא בחשבון כרבכ מפנק?

תודה!

פורסם

שים לב שהיו תלונות על עצמת המיזוג של הפורדים וחוסר יכולתם להתמודד עם הקיץ הישראלי.

לטעמי ה- B4 סטיישן הכי מתאימה, משום שפאסאט סטיישן נדיר מאוד למצוא (למעשה למעט מוניות ספורות ורכב שגרירות אחד, אני לא חושב שהם הביאו בכלל). את המונדאו אני לא מכיר כדי לחוות דעה. לקרוב משפחה שלנו יש פיקאסו והוא מאוד מרוצה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פורד גלקסי 2008 מליסינג?

C4 פיקאסו 2008 / 2009 (ליסינג או פרטית)?

S-MAX שנת 2008?

קודם תמצא גלקסי או S-Max מליסינג, אחר כך נדבר :-D

הרכבים האלו מאוד מבוקשים לאחרונה וההיצע שלהם בחברות הליסינג הגדולות (אתה יודע, אלו שמומלץ לקנות מהן, בניגוד למגרשים של סוחרים קטנים) נמוך מאוד. בשבוע שעבר היו רק רכבי השכרה או רכבים עם תאונות למכירה, אני מאמין שזה ישאר ככה לפחות עד אחרי החגים.

דרך אגב, המחיר של הפורדים לדגמים שמסוף 2008 בליסינג הוא 100+ אלף ש"ח, במיוחד ברכבים עם קילומטראז' סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...