Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתראה קצרה אנו צריכים לסגור את עניין הביטוח הרפואי ביציאה לחו"ל. (במקרה שלנו קפריסין - 4 ימים)

אני יודע שהרוב עושים דרך קופת החולים.

מצד שני, שנינו עם כרטיסי מאסטרכארד גולד, והם טוענים שיש לנו ביטוח חינם אם רק נתקשר ונפעיל אותו לפני היציאה.

למישהו יש מושג איך הביטוח שלהם? שמעתי שיש להם עוד תוכנית שעולה כמה גרושים יותר ליום. האם יש עדיפות לתוכנית ההיא?

בכלל, כל תובנה בנושא תעזור.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

נסה לקרוא את הפוליסות. מכל מקום - עלות ביטח ל-5 ימים (נדמה לי שזה המינימום, לפחות ב"כלל", אשר מבצעת את הביטוחים של "כללית") יעלו לכם כמה עשרות ש"ח, לא נושא שכדאי להתקצן עליו. אם חו"ח מזקקו לטיפול רפואי מדובר בהוצאה העשויה להיות גדולה מאד.

אישית אני רוכש את הביטוח מוקדם ככל האפשר, כיון שאחד הכיסויים החשובים הוא למקרה של צורך בביטול הנסיעה בכלל מסיבה רפואית.

את הביטוח אני נוג לרכוש דרך האינטרנט. אם אתה רוצה את חוברת הפוליסה פנה טלפונית וישלחו לך (כמובן שבאינטרנט יש PDF, אבל מדובר בעשרות עמודים, לא משהו שתרצה להדפיס בעצמך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעילות אתגרית וימית מתוכננות.

ולעבור על 4-5 חוברות של כמה עשרות עמודים לא בדיוק נשמע כיף..

ואין לנו שום בעיה להוציא מאיה על ביטוח פרופר לשנינו.

חרא של צלם

פורסם

הביטוח של כרטיסי האשראי לא מכסה במקרה של ספורט (ספורט מים, באנג'י, ראפטינג וכו')

התוכנית היותר יקרה שלהם עולה כמו תוכנית מלאה באחת מחברות הביטוח.

יש לי נסיון טוב עם "כלל" (פעם אחת פציעה שהצדיקה צילום רנטגן, פעם אחת סינוזיטיס חמור) ועם הפניקס (רגל נקועה) - בכל המקרים הם נשאו בכל העלויות.

שים לב שהביטוחים האלה כוללים גם את המטען שלך, כולל איחור בהגעה שלו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני עשיתי דרך קופת חולים, אם זכור לי נכון הם עשו לי את הביטוח דרך חברת כלל.

במחיר שלהם (1.9 דולר ליום בגלל הגיל), עושים רק כדי להיות שקטים בנוסף לזה של הכרטיס אשראי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בביטוחים של כרטיסי האשראי - אפילו בכרטיסי הזהב וכו' - יש לרוב מגבלה נמוכה של הוצאות ליום אשפוז (משהו כמו $2000) כאשר במקרה הצורך חס וחלילה זה כנראה לא מספיק. כשמנסים להתקשר אליהם הם מציעים לרכוש "שדרוג" לפוליסה שעולה לפעמים יותר מפוליסה טובה יותר בחברה אחרת.

אפשר לרכוש ביטוח מקופות החולים אבל הן רק משווקות את הביטוחים שכל חברות הביטוח מציעות. הכי פשוט להכנס לאתרים של חברות הביטוח (הפניקס, כלל, שירביט וכו'), להשוות את תנאי הפוליסה והמחיר ולרכוש מה שנראה כדאי. לוקח 10 דקות. בפעם שעברה שבדקתי לפניקס היתה את ההצעה הכי אטרקטיבית מבחינת יחס תנאים/מחיר אבל זה בטח משתנה בהתאם לפרמטרים רבים.

פורסם

הלכנו בסוף על הביטוח שכולל הכל חוץ מסקי ומחשב נייד ב'כלל', דרך מכבי.

מסתבר שצריך לשלם על 5 ימים אפילו אם יוצאים ל4 או 3.

חרא של צלם

• תוכן חדש...