Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לאישור סנרוף מפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות סנרוף מפירוק, ולאשר, האם ניתן לעשות זאת חוקית ?

האם צריך לאשר בכלל, אם כן צריכים ובכל זאת לא מאשרים, מה העבירה ? הורדה (שינוי מרכב) ?

לא שאני מתכנן לעשות רק שבזמן שבו אני עושה את כל הפרוצודורה רוצה לדעת האם להרכיב ולהמשיך או לחכות עד שיהיה לי אישור ולהרכיב.

פורסם

אם כרגע עם ללא סנרוף אז ברור שקונים ומחליפים וזהו.

אם אין לו סנרוף ואתה רוצה לעשות אחד, אז האישור זה רק אחרי ביצוע העבודה על מנת שהבודק במעבדה של הטכניון יבדוק את טיב העבודה.

קודם כל מבצעים את העבודה ואז ניגשים למשרדי הטכניון הקרובים אליך או לכל מקום אחר שמורשה לבדוק גג נפתח ולהנפיק אישורים, בודקים את הגג ואת איכות ההרכבה ומעניקים לך אישור אחרי שאתה נפרד מ 300 ש"ח.

עם האישור הזה אתה ניגש לעמדה הטכנית במשרד הרישוי, שם הבוחן מוודא מספר שלדה של הרכב, וחותם לך את הטפסים ושולח אותך לפקידה שמכניסה לרישיון הרכב "חלון בגג" ומדפיסה לך רישיון חדש שהתשלום שלו 89 ש"ח.

שונא גזענים !.

פורסם

סמיר להסתמך על המידע שלך ?

מה זה איכות הרכבה ?

מדובר בגג די פשוט תאמת, רק מצב הרמה אחד, לא חשמלי ולא נכנס בפנים או נפתח כלפי חוץ, ממש פשוט,

האם גם זה ניתן לאשר ?

פורסם

בארץ אם לא תבדוק ירכיבו לך סאנרוף על מכסה מנוע ,בטח חותכים קורת רוחב אז צריך אישור של טכניון ,לא רגע ראיתי פרויקטים של רכבים שחתכו להם גג שלם וריתכו אחד אחר ללא אישור טכניון או גורם אחר ועוד ריתכו אותו הפוך ,אה ,אז מה הולך פה ?? מסחטה כבר אמרתי ? זהו 300 שקל ? תשלם יצאת בזול ,אחרת יקחו לך את הרישיון אם לא תתנהג בהטאם ל"חוקי התעבורה" ,דמוקרטיה במיטבה במשטרים אפלים .

פורסם

במושב גנות עושים סנרופים ומאשרים את זה בראשיון.

סנרוף כמו שאתה רוצה צריך לעלות בסביבות ה 3000 שח כולל עבודה כולל שינוי ברישיון וכולל אחריות ל 10 שנים

רז...

פורסם
סמיר להסתמך על המידע שלך ?

מה זה איכות הרכבה ?

מדובר בגג די פשוט תאמת, רק מצב הרמה אחד, לא חשמלי ולא נכנס בפנים או נפתח כלפי חוץ, ממש פשוט,

האם גם זה ניתן לאשר ?

המידע שלי זה מניסיון אישי של אישור גג מקורי אצלי ברכב הקודם וגם אישור גג אצל חבר שעשה אצל פחח.

שם הם מפרקים את קצה הריפוד של הגג ומתחילים לבדוק שזה מחובר טוב ושהכל יושב כמו שצריך.

בעיקרון אם יעשו לך עבודה כמו שצריך , אז אין שום סיבה שזה לא יעבור בדיקה.

שונא גזענים !.

פורסם

התקשרתי למעבדה, הסברתי מה התכנון לעשות, להביא גג , להרכיב אצל פחח, והם הפנו אותי לבחור בשם "סמיון" ממשרד התחבורה, לא ענו לי שם משום מה ועדין מחכה לדעת מה אפשר לעשות,

אצלך זה ממש שונה,

אצל חבר שלך אולי המקרה זהה,

על מה חבר שלך נוהג ? איזה דגם גג יש לו ? מקורי או שגם הוא החליט לקנות סנרוף ולהרכיב וניגש אח"כ למעבדה ?

פורסם

עידכון :

הסנרוף ישב על 106 והורכב בגנות, לבחור היה אישור התקנה וברשיון היה מופיע שיש סנרוף,

זה יעזור ?

לנסוע להתקין סנרוף כזה בגנות ולשלם על התקנה ממש יקר (1600 שקלים) אפשר לעשות את זה אצל הפחח שאני עושה אצלו את הפחחות וצבע ללא תשלום, על הדרך (התקנה די פשוטה תאמת).

פורסם

אצל החבר זה כן מקרה דומה. יש לו הונדה האצ'בק שנת 93 שלא הייתה עם גג בכלל.

קנה גג מפירוק והרכיב אצל פחח, ואז עבר בדיקת מעבדה וקיבל אישור.

אם ברישיון הרכב רשום שיש גג ובפועל אין, אז הרווחת. פשוט תתקין. עם חידוש הרישיון, במידה ולא יהיה רשום ברישיון החדש שיש גג, אז תראה להם במשרד הרישוי את הרישיון הישן ותסביר להם שזאת טעות שלהם שהורידו את ההערה.

שונא גזענים !.

פורסם

דיברתי על זה שהסנרוף שהיה אמור להיות מותקן אצלי ירד גם מפיג׳ו 106 , ושם היה מאושר.

איך זה שהמעבדה הפנה אותי לבחור ממשרד התחבורה ואילו חבר שלך לא ?

פורסם

חבר שלי פנה למקום שיש בו עמדה טכנית של הטכניון שבודקת ומאשרת דברים כאלה.

צריך למצוא מקום כזה באיזור שלך.

חפש מקום שבודק שינוי מבנה ברכב ומנפיק אישור טכניון.

שונא גזענים !.

פורסם

אתם הייתם בנתניה ?

חבר שלך קיבל אישור ואז הוא פנה למשרד רישוי ? עמדה מס' 1 ? או כל משרד רישוי ? (אם כבר המעבדה נתנו OKAY) .

אפשר לקבל טלפון ?

אולי התרד הזה יעזור לעוד הרבה אנשים שצריכים לעשות את זה.

פורסם

נשמע כמו מתכון בטוח של נסיעה בחורף עם מעיל גשם, בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...