Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז חדשה - למשפחה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מחפשים חדשה, אמינה, בטוחה, חסכונית (= ידנית), ומרווחת לשני מבוגרים גבוהים + שני כסאות תינוק.

בינתיים מובילה ג'אז 1200 - בזכות מרחב פנים, 3 שנות אחריות, 6 כריות אוויר ואמינות.

יש למישהו נסיון איתה? המלצות? חלופות?

כדאי להוציא 100K+ על רכב חדש, כשהשוק מוצף במשפחתומטיות ב 70K ?

פורסם

לא רק שהשוק מוצף במשומשות זולות, גם מחירי החדשות (פאביה, קליאו, 206+...) הגיעו ל-70K ולדעתי הן בחירה יותר טובה מהג'אז, בשקלול כולל.

פורסם

גמאי הייתי נעול על הגא'ז ובסוף אני מחכה שבועיים ל206 חבל זה לא שווה את ה30 אלף שקל הנוספים האלה פשוט חבל על הקליאו לא הייתי הולך חד משמעית 206

פורסם
גמאי הייתי נעול על הגא'ז ובסוף אני מחכה שבועיים ל206 חבל זה לא שווה את ה30 אלף שקל הנוספים האלה פשוט חבל על הקליאו לא הייתי הולך חד משמעית 206

ועכשיו עם סימני פיסוק בבקשה כדי שנבין אותך

פורסם

ניסיון העבר הראה כי הג'אז שומרת על ערכה טוב יותר מה-206 וכי היא אמינה למדי. כמובן שזה לא אומר כלום לגבי העתיד, אבל אין לנו דרך אחרת להעריך מה יהיה מלבד להסתכל אחורה.

אם תא המטען מספיק לך בגודלו אז בהחלט הג'אז מתאימה לך. הדגמים החדשים מגיעים עם אופציה למנוע היברידי שיאפשר חיסכון עוד יותר גדול בדלק. כמו כן, אם אתה חושש מנושא רכישת הרכב החדש תמיד יש אפשרות לרכוש ג'אז משומשת בת שנה-שנתיים שכבר ספגה חלק מירידת הערך.

• תוכן חדש...